Şimdi Ara

Satılık çeşitli çıkma sağlam parçalar - Bosch bobin ve Platinum bujiler, motor takozu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    -- 1.6 Ti-VCT benzinli motorlu Focus 2 , Focus 2.5 için orjinal motor takozu. Parça kodu : 3M51-6F012-CG. Herhangi bir deformasyon ve yırtığı yoktur. Keyfi değiştirmiştim kenarda duruyor. Yenisinin fiyatı 300 TL. Fiyat : 60TL.

     Satılık çeşitli çıkma sağlam parçalar - Bosch bobin ve Platinum bujiler, motor takozu

    -- Focus araçtan çıkma olan orjinal Bosch marka montaj bobini. Tamamen sağlam ve çalışmaktadır. en ufak sorunu yoktur. Uyumlu olduğu motorlar : Ford 1.6i , 1.6 Ti-VCT. Parça kodu fotoğraflarında bulunmakta. Fiyat: 60 TL.

     Satılık çeşitli çıkma sağlam parçalar - Bosch bobin ve Platinum bujiler, motor takozu Satılık çeşitli çıkma sağlam parçalar - Bosch bobin ve Platinum bujiler, motor takozu

    -- Opel Insignia 1.6 Turbo A16LET araçtan çıkma Double Platinum-Iridium bujiler. 2500km kullanıldı. Kendi aracımın bujileri. GM marka olanlarıyla değiştirdiğim için boşa çıktı. Opel ve VW araçlara uygundur. Parça kodu: 0 242 236 564 Fiyat: 30 TL.

     Satılık çeşitli çıkma sağlam parçalar - Bosch bobin ve Platinum bujiler, motor takozu

    -- Focus'tan çıkma FoMoCo orjinal fren balataları. 4 adet takım. Ömrü fotoğraflarda gözükmekte. Kalınlığı mevcut, 20bin KM gider. Fiyat : 25TL.

     Satılık çeşitli çıkma sağlam parçalar - Bosch bobin ve Platinum bujiler, motor takozu Satılık çeşitli çıkma sağlam parçalar - Bosch bobin ve Platinum bujiler, motor takozu Satılık çeşitli çıkma sağlam parçalar - Bosch bobin ve Platinum bujiler, motor takozu

    Kargolar alıcıya aittir. İstenilen kargoyla gönderebilirim. Ekonomik olması isteniyorsa PTT ile de karşı ödemeli gönderebilirim. Özel mesajla ulaşabilirsiniz.

    Saygılar.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.