Şimdi Ara

[SATILIK] BenQ XL2430T 24' 1ms 144HZ 1080p - SIFIR Ayarında - Kutulu Tam Aksesuarlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LCD
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 [SATILIK] BenQ XL2430T 24" 1ms 144HZ 1080p - SIFIR Ayarında - Kutulu Tam Aksesuarlı

    23.04.2016 tarihinde hepsiburada'dan alındı. Faturası duruyor fakat malum garanti süresi dolmuştur. Zamanında çok araştırarak rekabetçi oyunlar oynamak için almıştım. Yıllardır severek kullandım fakat 2K ya geçiş yapmak istediğim için satıyorum.


    Monitörün hiç bir sorunu bulunmamaktadır. Ölü pixel, kararma, lokal bulanıklık vs hiç bir kusuru yoktur. İlk günki gibi tertemizdir. Kutusu ve tüm aksesuarları tamdır. Çoğu jelatini dahi halen durmaktadır. DVI kablosu, USB 3.0 kablosu, güç kablosu, kumandası hepsi tamdır. Kitapçığını henüz bulamadım fakat bulduğumda kutunun içine dahil edeceğim.


    Monitörü bilmeyenler için biraz bilgi olsun. Yukarı aşağı yani pivot ayarlaması mevcuttur. 2 adet HDMI, 1 Adet Display ve 1 Adet DVI portu bulunmakta. Ayrıca USB 3.0 bağlantısı ile monitörün yanındaki portları kullanmanız mümkün. Çok efektif bir kulaklık askı aparatı da mevcut. Monitör ayarlarında geçiş yapabilmenizi sağlayan kumandası var. Daha önceden tanımladığınız ayarlara 1-2-3 olarak hızlıca geçiş yapabiliyorsunuz. En sevdiğim ve sık kullandığım özelliklerinden biriydi. Başka sorularınız için mesaj ile ulaşabilirsiniz.


    Yıllarca E-Spor müsabakarlında kullanılmış ve ayrıca çok ünlü FPS oyuncularının tercih ettiği bir monitördü. Eğer FPS ağırlıklı ve rakabetçi oldaklı oyunlar tercih ediyorsanız bu gün bile en iyi monitörlerden biridir.


    ÜRÜN FOTOĞRAFLARI İÇİN ;


    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-monitor-benq-xl2430t-24-1ms-144hz-1080p-e-spor-monitoru-903443956/detay/


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.