Şimdi Ara

[SATILDI] GIGABYTE RTX 3090 VISION OC AMAZON EU GARANTİLİ SON KART !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
5
Favori
4.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] GIGABYTE RTX 3090 VISION OC AMAZON EU GARANTİLİ SON KART !!

    *GIGABYTE RTX 3090 VISION OC 24GB GDDR6X (AMAZON EU FATURA TARİHİ : 28 EYLÜL 2021) fraxinusss nickli forum üyesine satılmıştır.


    * ASUS TUF GAMING RTX 3070 Ti V2 8GB GDDR6X (2 ADET) (AMAZON EU FATURA TARİHİ : 19 MART 2022 / 4 NİSAN 2022) Evrim Kiraz nickli forum üyesine satılmıştır.


    * ASUS TUF GAMING RTX 3080 V2 10GB GDDR6X (2 ADET) (AMAZON JP FATURA TARİHİ : 25 EKİM 2021 / AMAZON EU FATURA TARİHİ : 5 NİSAN 2022) esebeyy nickli forum üyesine satılmıştır.


    * MSI RTX 3060 Ti GAMING X 8G (İNCE HESAP FATURA TARİHİ : 13 NİSAN 2021) hkuve nickli forum üyesine satılmıştır.


    * ASUS TUF GAMING RTX 3060 Ti V2 OC EDITION 8GB GDDR6 (AMAZON EU FATURA TARİHİ : 17 ARALIK 2021) hkuve nickli forum üyesine satılmıştır.


    * ASUS TUF GAMING RTX 3060 Ti V2 OC EDITION 8GB GDDR6 (AMAZON EU FATURA TARİHİ : 17 MAYIS 2022) BlueDangeR nickli forum üyesine satılmıştır.


    * GIGABYTE RTX 3060 Ti AORUS MASTER 8G (Rev 1.0) (HEPSİBURADA FATURA TARİHİ : 23 ARALIK 2020) Erjohnny nickli forum üyesine satılmıştır.


    * PALIT RTX 3060 Ti Dual OC (GARAJONLINE FATURA TARİHİ : 7 ARALIK 2020) Erjohnny nickli forum üyesine satılmıştır.


    * GAINWARD RTX 3060 Ti Ghost (AMAZON EU FATURA TARİHİ : 4 NİSAN 2022) sk8erbyern nickli forum üyesine satılmıştır.


    * GAINWARD RTX 3060 Ti Ghost (AMAZON EU FATURA TARİHİ : 20 NİSAN 2022) keibatsu nickli forum üyesine satılmıştır.


    * GIGABYTE RTX 3060 Ti Gaming OC PRO 8G (Rev 2.0) (AMAZON US FATURA TARİHİ : 4 MAYIS 2021) @Forum dışına İsmail beye satılmıştır.




    TÜM KARTLAR FULL KUTULU, FATURALI VE GARANTİ ETİKETLERİ ÜZERİNDEDİR İÇİ AÇILMAMIŞ VE GARANTİLERİ BOZULMAMIŞTIR.


    GIGABYTE KARTLARDA FABRİKASYON ÇIKIŞLI GARANTİ ETİKETİ YOKTUR TERMAL MACUN VE TERMAL PAD DEĞİŞTİRSENİZ BİLE GARANTİSİ BOZULMAZ.


    KARTLARIN TAMAMINI MININGDE KULLANIYORUM HERHANGİ BİR SORUN VEYA SIKINTILARI YOKTUR KUSURLARI OLSA MUTLAKA YAZARDIM SELAMLAR..


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • Merhaba, ürünler ne çıkmasıdır?

  • Zamanında ortalıkta kart bırakmayan madenciler :)

  • Özgür hocamı uzun zamandır tanıyorum,dürüst bir insandır ve kartlarına çok dikkatli bakar hemde sayısız ticaretimiz olmuş kadim dostumdur.Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz[SATILDI] GIGABYTE RTX 3090 VISION OC AMAZON EU GARANTİLİ SON KART !! 

  • darkyamaha kullanıcısına yanıt

    Yorumun için çok teşekkürler hocam forumda yıllardır beni bilen biliyor zaten sattığım tüm ürünlere sonuna kadar kefilim bugüne kadar çok şükür herhangi bir problem de yaşamadım gerek forumdan sattıklarımda gerekse diğer platformlardan sattıklarımda bu konudan sattığım kartlar da kendi kartlarım alacak kişi tertemiz ve pırıl pırıl kendi almış gibi hissedeceği ürünler almış olacak bu arada 2 yeni kart daha ilave edip 3060 ti 'lerde fiyatı 7.500 TL yaptım forumun en ucuz ve garantili 3060 ti 'leri selamlar.. [SATILDI] GIGABYTE RTX 3090 VISION OC AMAZON EU GARANTİLİ SON KART !! 

  • Özgür hocam ın malları sorunsuz dur gözü gibi bakar parçalara. Fiyatlarda çok uygun hayırlı satışlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    Hocam yorumun için çok teşekkür ederim şimdi sen de yazdın ya millet sanki konuya yüksek rütbeli kişilere yorum yazdırtıyor falan sanacak. [SATILDI] GIGABYTE RTX 3090 VISION OC AMAZON EU GARANTİLİ SON KART !! [SATILDI] GIGABYTE RTX 3090 VISION OC AMAZON EU GARANTİLİ SON KART !! 


    İşin şakası daha dün kart alan arkadaşla az önce yazıştık her şey yolunda mı diye sordum konuşmada da bu muhabbet geçti buraya eklemek istedim senin dediğini doğrular nitelikte olduğu için. [SATILDI] GIGABYTE RTX 3090 VISION OC AMAZON EU GARANTİLİ SON KART !! 



    [SATILDI] GIGABYTE RTX 3090 VISION OC AMAZON EU GARANTİLİ SON KART !!




  • GIGABYTE RTX 3060 Ti AORUS MASTER 8G (Rev 1.0) (LHR'SİZ SAMSUNG BELLEK) satılmıştır arkadaşlar kargoya vermek üzere kartı şuan hazırlıyorum ilgilenenlere çok teşekkürler. [SATILDI] GIGABYTE RTX 3090 VISION OC AMAZON EU GARANTİLİ SON KART !! 


    Elimde 3 adet rtx 3060 ti kart kalmıştır 7.500 TL vereceğim onları da hepsi tertemiz pırıl pırıl kartlardır hatta 2 adet tuf sadece 2 ay kullandığım kartlardır tarihleri ilanda yazıyor. Selamlar..

  • ASUS TUF GAMING RTX 3060 Ti V2 OC EDITION 8GB GDDR6 (AMAZON EU FATURA TARİHİ : 17 MAYIS 2022) olan kart BlueDangeR nickli forum üyesi arkadaşımıza satılmıştır ödemesi alınmış olup kargosu yarın gönderilecektir. [SATILDI] GIGABYTE RTX 3090 VISION OC AMAZON EU GARANTİLİ SON KART !! 


    Elimde şuan 1 adet 3060 Ti TUF Amazon EU garantili 1 adet de MSI 3060 Ti Gaming X 3 yıl TR garantili 3060 ti model kart kalmıştır tanesi 7.500 TL 'den satış tüm hızıyla devam etmektedir ilgilenen herkese teşekkürler selamlar..

  • 2 tane RTX 3060 TI tarafımdan alınmıştır teşekkür ederim.

  • Elimdeki tüm RTX 3060 Ti stokları toplam 8 adet kart 2 günde satılarak tükenmiştir ilgilenen herkese teşekkürler ürünlerin bir kısmı elden hemen teslim ile bir kısmı da kargo ile sahiplerine teslim edilmek üzere kargoya verilmiştir. [SATILDI] GIGABYTE RTX 3090 VISION OC AMAZON EU GARANTİLİ SON KART !! [SATILDI] GIGABYTE RTX 3090 VISION OC AMAZON EU GARANTİLİ SON KART !! 


    Elimdeki kalan son 5 kart 2 adet ASUS TUF GAMING RTX 3070 Ti, 2 adet ASUS TUF GAMING RTX 3080 ve 1 adet GIGABYTE VISION RTX 3090 OC modelleridir. Bu modellerin de fiyatları yine uygun tutulmuştur lakin fiyatları 1-2 güne kadar yukarı yönlü bir miktar güncelleyeceğim bu duyuruyu şimdiden konu altından yapmış olayım ki almayı düşünen veya karar aşamasında olan varsa mağdur olmasın ve mevcut fiyatlardan hemen alabilsinler selamlar..





  • Özgür hocamdan TUF 3060 Tİ v2 OC ürününü aldım. Ürün gayet temiz ve güzel geldi. Ürünlerine iyi bakmış. Paketleme de aynı şekilde güzel ve özenliydi. Çok hızlı bir şekilde kargolama işlemlerini yaptı sağ olsun. Ürünü aldıktan sonra testlerini yaptım ve herhangi bir problemle karşılaşmadım. Sorunsuz ve güzel bir alışveriş oldu. Teşekkür ediyorum Özgür hocam.

  • Benimde kart alasım geldi maşallah seviliyorsunuz :)

  • BlueDangeR kullanıcısına yanıt

    Yorumunuz için teşekkürler güzel günlerde güle güle kullanmanız dileğiyle garantilik bir durum olursa da lütfen çekinmeden yazın elimden geldiğince Amazon ile iletişime geçip yardımcı olurum selamlar.. [SATILDI] GIGABYTE RTX 3090 VISION OC AMAZON EU GARANTİLİ SON KART !! 

  • Asus tufların pedleri orjinalleri mi? Vram sıcaklıkları ne derecelerde?

  • kk1935 K kullanıcısına yanıt

    Merhaba, evet kartın üstündeki kendi orijinal padleri 2 yıl Amazon EU garantisini bozacak herhangi bir işlem yapmadım. 3080 ve 3070 ti tuf modellerinin gördüğü Max memory sıcaklığı 96-92 derece arasında seyrediyor 96 derece öğlen vakitlerindeki değerler ben zorlamadan 2200 Mem OC ayarı ile çalıştırıyorum normalde daha yüksek değerlere de çıkabiliyor. Selamlar..

  • Değerli arkadaşlar;


    Geçtiğimiz Pazartesi günü 39 derece ateş, titreme ve kas güçsüzlüğü gibi şikayetlerle tipik Koronavirüs hastalığı belirtileri göstermesi sebebiyle aynı gün acil serviste yapılan test sonucunun Salı günü e-nabız 'da maalesef pozitif olduğunu öğrendim ve o gün sağlık bakanlığından aranarak 7 gün karantinada olduğum bana söylendi. Yazılan ilaçları kullanıp bu hastalığı en kısa sürede atlatmaya çalışıyorum ama Allaha çok şükür bugün kendimi çok daha iyi hissediyorum en azından son 2-3 gündür devam eden şiddetli boğaz ağrısı şikayetim bugün oldukça hafiflemiş durumda ve inşallah birkaç güne kadar da bu hastalığı tamamen atlatmış olmayı ümit ediyorum.


    Bu süreçte belki merak edenleriniz olmuştur ilanda 2 adet ASUS TUF GAMING RTX 3070 Ti ekran kartı Evrim Kiraz arkadaşımıza hala rezerve olarak görülüyor ve bir kaç gündür de öyle çünkü kendisi Perşembe günü yani bugün alabileceğini bana ilk konuştuğumuz gün söylemişti.


    Bugün kendisi ile telefonda yine görüştük kartlarını normalde bugün kendisine göndermem gerekiyordu lakin özellikle bu haldeyken bunu kabul edemeyeceğini ve bayram sonrası göndermemi özellikle rica etti. Kendisinin bu duyarlı hareketinden dolayı buradan bir kez daha kendisine teşekkürlerimi iletmek istedim.


    Sevgiler,





  • [SATILDI] GIGABYTE RTX 3090 VISION OC AMAZON EU GARANTİLİ SON KART !!

    Arkadaşlar merhaba,


    Kartların sıcaklık değerlerini merak eden arkadaşlarımız var az önce aldığım ekran görüntüsünü sizlerle paylaşmak istedim kartların hepsi stabil şekilde zorlanmadan çalışıyorlar sadece 4 gün önce elektrik kesintisi nedeniyle sistem kapanmıştı o kadar kesinti olmazsa bu şekilde aylarca yüzüne bile bakmaksızın çalışacak sistemdir bilginize sunarım.


    Sevgiler,




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 8 Temmuz 2022; 14:8:27 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.