Şimdi Ara

>>>> SATILIK ARÇELİK 7600 TÜPLÜ ŞOFBEN-Uygun Fiyat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
20.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    Ürün çok temizdir. Sadece bir kaç hafta kullanılmıştır. Garantisi sürmektedir. Hiç bir sorunu yoktur. Sıfırdan farksızdır. Fiziki olarak da hiç bir sorunu bulunmamaktadır. Resimler kendi orjinal resimleridir. Taşınmadan dolayı satışa çıkarmış bulunmaktayım.Piyasada fiyatı 450-500 TL arası gidiyor diye biliyorum. Özellikler belirttiğim şekildedir. Garantisi mevcuttur. 2 yıldan daha uzun süre ARÇELİK tarafından garantilidir.

    http://www.sahibinden.com/arcelik_7600_tuplu_sofben_-_garantili_-_cok_temiz-84WQQaXQQ17150066WQQpXQQdisplayitem

    Ürün fiyatı: 350 TL'dir. Hatay-Adana gibi illerden elden teslim edilebilir. Kutusu dahi durmaktadır. Çok uygun kargo fiyatı ile kargo alıcıya ait olmak üzere heryere satışı yapılabilir.



    Model No 7600 Elektronik Ateşlemeli Şofben

    Ateşleme Sistemi Pilli

    Su Debi Selektörü Var

    Gaz Ayarı Var

    Su debisi (lt/dk) 2.7- 11

    Sıcaklık aralığı (°C ) 40 - 60

    Özellikler

    Standartları TS 615, EN 26, CE

    Güvenlik ve Performans

    Emniyet Sistemleri Baca sensörü, Su kumanda ventili, Pilot alevi-termo eleman-magnet ventil, Ana gaz ventili, Emniyet ventili, ODS (Oksijen Duyarlı Sistem), Aşırı ısınma emniyet termostatı

    Nominal Isıl Güç (W) 19.2

    Nominal Isıl Yük (kW) 22,7

    Doğalgaz Giriş Basıncı (mBar) 20

    LPG Giriş Basıncı (mBar) 30

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

     >>>> SATILIK ARÇELİK 7600 TÜPLÜ ŞOFBEN-Uygun Fiyat



  • DİKKAT!!! ARÇELİK, TÜPLÜ VE BACALI ŞOFBENLERE KESİNLİKLE SERVİS HİZMETİ VERMİYOR. EVİMİZDE Kİ ŞOFBEN ARIZALANDI SERVİS ÇAĞIRDIK TÜPLÜ ŞOFBENE SERVİS YASAK DİYE GELMEDİ. MERKEZLE DE GÖRÜŞTÜK YASAKLAMIŞLAR. ÖNCE BAKANLIK YASAKLAMIŞ FALAN DEDİLER BAKANLIĞA SORDUK BÖYLE BİR UYGULAMA YOK DEDİLER. SONRA ANLAŞILDI Kİ ARÇELİK DEVLETÇE HERHANGİ BİR YASAK OLMADIĞI HALDE, SADECE DOĞAL GAZ ŞİRKETLERİNİN KENDİ DOĞAL GAZLA İLGİLİ ŞARTNAMESİNİ ESAS ALARAK YENİBİR ŞARTNAME YAZMIŞLAR. GELİP TÜPLÜ ŞOFBENLERE SERVİS BAKMIYOR. DEĞİŞTİRECEKMİŞİZ. YA TERMOSİFON YADA HERMETİK ALMALIYMIŞIZ. YANİ SATIŞ YAPABİLİYORLAR AMA KEYFİ OLARAK İSTEDİKLERİ KARARI ALIP SERVİS VERMEYEBİLİYORLAR. EE KİM BAKACAK?, HEMDE TEHLİKELİ BİR ÜRÜN HERKESE ELLETTİRİLMEYECEK KADAR. SATARKEN BÖYLE DEMİYORDUNUZ? BAŞININ ÇARESİNE BAK DİYORLAR. ALMASAYDIN:). ONUN İÇİN YENİ BAŞKA BİR ÜRÜN ALIRKEN ELLERİNDEN SERVİS TAAHHÜDÜ DE ALMAK GEREKİYOR. ASLINDA SATARKEN HERTÜRLÜ TAAHHÜDÜ VERİYORLAR DA .. ARÇELİK E YAKIŞMADI..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.