Şimdi Ara

SATILIK 2011 OPEL ASTRA J SPORT HB 51 BİNDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    2011 yılında bu foruma danışarak aldığım aracımı çok şükür hiç bir kaza, değişen, tamirat gibi olumsuzluklarla karşılaşmadan yine bu forum aracılığı ile satmayı istiyorum. Kendim engelli bir birey olduğumdan aracı ötv indirimi ile almıştım. Malumunuz araç 5 yılını doldurunca ÖTV nedeni ile konulan HAK MAHRUMİYETİ ortadan kalkıyor. Dileyen arkadaşlar bunu aracımın plakasını E-Devlet'de sorgulatarak teyit edebilirler. Adet olduğu üzere ilanı sahibinden.com'a koydum ve linki aşağıda paylaşıyorum. Alıcı arkadaşlar için satın alım prosedürünü yazıyorum hem belki böylece diğer engelli arkadaşların da 5 yılını dolduran araçlarını nasıl satacakları hakkında bilgi sağlamış olurum.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilk-sahibinden-51.000-km-de-2011-otomatik-astra-456447136/detay/

    - Araçta herhangi bir tertibat yok ancak ne yazık ki ilk alımda ÖTV indirimli olması için tertibat projesi işletiliyor ve trafik tescilde kayıt ediliyor. Bu nedenle satım öncesi veya sonrası bu tertibatın söküm projesi de bir ustaya çizdirilip trafik tescilden onaylatılması gerekiyor. Böylece yeni ruhsatta araç artık normale dönmüş oluyor. Dediğim gibi bu süreç aracın satılması ve alınmasına mani değil.

    Peki bunu neden sen yaptırmıyorsun diye soracak olursanız? Çünkü aracı gerektiğinde kullanıyorum ve eğer gidip aracı normale çevirirsem ve bir çevirmeye denk gelirsem ehliyetime el konulur. Çünkü araç engelliden normal araca dönüşmüş oluyor. Ha tabi alıcı bu işlemlerin bir kaç günlük sürmesi muhtemel zamanı konusunda anlaşırsak gidip kendimde halledebilirim. Umarım meramımı anlatabilmişimdir.

    Aracım hakkında ki diğer bilgileri ilandan görebilirsiniz. Dileyen arkadaşlara whatsapp üzerinden iç ve dış video çekimlerini de gönderebilirim.

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakgul -- 10 Temmuz 2017; 21:47:31 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.