Şimdi Ara

[SATILDI] 2011 Early Macbook Pro 15' i7 10GB RAM 240SSD 500HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ordu İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILDI] 2011 Early Macbook Pro 15" i7 10GB RAM 240SSD 500HDD

    Cihaz 2011 başı macbook pro 15", orjinalinde 500gb hdd ve 4gb ram vardı, 1 hafta önce 240gb ssd ve 8gb ram ekledim ayrıca bataryasını da sıfırıyla değiştirdim retro marka, dvd-rw yuvasına da orjinal harddiskini tray ile monte ettim. Kendi dvd-rw sürücüsü ve 2gb rami boşta duruyor alıcıya batarya ve ramin garanti belgeleriyle birlikte yanında göndereceğim.


    Sol alt köşesinde uzun zamandır kullanılmadığından batarya şişme yapmış ve orada 1 milimden az bir bombe var ve aşağı ok tuşunda fotolarda göreceğiniz üzere sigara külü düşmesi sonucu yanma var. Başka bir yerinde vuruk kırık yok, alt kapağında yılların verdiği kılcal çizikler var sadece. Şarj aletinin ise apple klasiği yumuşak kabloları bilgisayara oturan mıknatıslı bölgede ve şarj aletine monte olan kısımda yırtılmaya başladığı için beyaz bant ile güvene aldım, çalışmasında herhangi bir sorun yok.


    Ekranında ölü piksel ve ya çizik yok. Klavyesinin ışıklarında, tuşların basmasında, hoparlörlerinde hiç bir sıkıntı yok. Windows 10 ile de tüm sürücüleri uyumlu çalışıyor klavye ışıkları ve fonksiyon tuşları dahil.


    İstediğim fiyat satıldı önce ödeme sonra kargo şeklinde çantasıyla birlikte kolileyip istediğiniz kargo ile göndereceğim. Fiyatta ufak bir pazarlık payı olabilir.





    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ordu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.