Şimdi Ara

[SATILDI] Satılık 10 karakterli hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SATILDI





    Hesapta 2 TGH + 8 Popmundo karakteri vardır. Hepsi yetişkindir.


    Ana karakterin 1.700.000.000 den fazla parası (1.7B , M ile karışmasın) mevcut olup şirketinde pek çok mekan bulunmaktadır. Toplamda 3 farklı şirkette olmak üzere 36 adet bar ( farklı şehirlerde ) , kayıt stüdyosu + fabrika +hq , oyunda en çok kişinin barındığı şehirde hastane , otomobil dükkanı , 3 adet dükkan ve restoran mevcuttur.


    Ana karakterin başarı puanı 1500 civarlarında , eski karakter olduğundan yeteneklerde hiç problem yok. TGH karakterinde yetenekleri tamam


    Ana karakterde Jetli grup , TGH karakterde jetli suç grubu , 4 karakterde de 4 farklı 18 tekerlekli lüks tır barındıran grup mevcuttur. Ayrıca ana karakterin 2 adet kredili evi bulunmaktadır.



    Elinde çok fazla antika mevcuttur o sebeple bu kadar çok tır mevcut. Tüm av seti , İlluminati Piramit Bulmacası, Sırlar Kitabı,iffet kilidi, çocuk antikaları , karasakal küreği , rude evin, korsan sikkeleri , rozetler , Heavy metal Mjölnir , Molotof kokteyli , It's POP'un Son Sayısı gibi ender nesneler mevcuttur. Ana karakterin 90+ yan karakterlerin bazıları hariç 40+ dp si mevcuttur.


    Yalnızca ciddi alıcılar fiyat teklifiyle PM atsınlar whatsapp dan yazışabiliriz. Ciddi alıcıya yalnızca id veririm. Onun dışında id gözükmeden whatsapp dan fotoğraf atabilirim.


    Fiyat teklifinizle PM atın. Fiyat ne kadar diye sormayın lütfen.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcangm -- 31 Ağustos 2022; 11:6:55 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.