Şimdi Ara

SATILDI!!!!!!Synology DS413j çok çok temiz az kullanıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aile resimlerini beğendiğim filmleri yedeklemek için almıştım. Yedekleyeceğim zamanlar açıp sonrasında kapatıyorum. 2 senesini doldurdu ama dediğim gibi kullanıldığım için çok çok az kullanıldı.
    Kutusu ve tüm içeriği durmakta..

    Disk yok.ben 4*4tb kullanıyordum.hiçbir sorunlada karşılaşmadım. Yükselteceğim için satmaktayım.
    İsterseniz download makinesi yapın isterseniz benim gibi anılarınızı güveni şekilde saklayın..

    SATILDI!!!
    800TL
    SATILDI!!!


    SATILDI!!!!!!Synology DS413j çok çok temiz az kullanıldı.

    SATILDI!!!!!!Synology DS413j çok çok temiz az kullanıldı.




    Synology DS413J Özellikler
    Synology DS413J, Ev Kullancıları ve Küçük İşletmeler için uygun maliyetli 4 adet SATA Yuvalı NAS Sunucusudur. 1.6Ghz CPU, DDR3 512MB RAM, 4 adet Internal 3,5" SATAII HDD Yuvası, 2 adet USB, Maksimum 5 adet IP Kamera Desteği, 1 adet Gigabit Ethernet, FTP, Kriptolanmış Ağ Yedekleme, EXT3 desteği, Harici Disk için FAT, NTFS desteği, maksimum 1024 adet kullanıcı ve 256 adet kullanıcı grubu tanımı, 256 adet paylaşım klasörü, 128 adet aynı anda bağlantı desteği, maksimum 2 adet yazıcı paylaşım desteği. Türkçe kolay web arayüzü. JBOD, Raid 0/1/5/5+Spare/6/10 desteği. Windows ADS ve DataReplicator desteği. Domain kullanıcıları Samba/AFP/FTP ile girebilir.
    Kolay Kurulum ve Yönetim
    Synology EZ – Internet Wizard, zamanı kısıtlı yahut karmaşık routerların konfigürasyonlarına aşina olmayan kullanıcılar için, DS413J ürününüze Internet üzerinden ulaşım ve kolay konfigürasyon imkanı tanır. EZ Internet Wizard, internet üzerinden, firewall ayarları, port yönlendirme, PPPoE kurulumu ve DDNS kayıtları dahil olmak üzere tüm yapılandırma ayarlarını sorunsuz bir şekilde uzaktan gerçekleştirilmesine imkan tanır.
    AJAX teknolojisi üzerine koşan DiskStation Manager sezgisel ve kolay kullanımlıdır. Zamanınızı kurtarmak ve beklemelerinizi en aza indirgemek için, her kullanıcıya özel paylaşılan dosyalar oluşturan User Home özelliği gibi genel görevler otomatikleştirilmiştir. Dosya ayrıcalık ayarları yönetimi, değişik kullanıcı gurupları için esnek ve hızlı bir yetki yönetimi sağlar.
    Synology DiskStation Manager, şimdi son kullanıcı ya da spesifik projeler için, yönetim kullanıcı arabirimini kişiselleştirebilme seçeneği sunar.
    Esnek RAID Yönetimi
    Synology Hybrid RAID (SHR) optimal RAID hacmini, kurulu disklerinizdeki verileri koruyarak ve sabit disklerin ihtiyaç duyduğu özdeş boyutlarını otomatik hesaplar. Aynı zamanda tecrübeli kullanıcılar için manüel kurulum imkanı da tanır.
    Eksiksiz Yedekleme Çözümü
    Synology DS413J ağınızdaki parçalanmış ve yapılandırılmamış verilerinizi tümleşik bir merkezi bir şekilde yedeklemeniz için kesin çözümdür. Windows, Linux ve Mac ile tam uyumlu merkezi yapısı ile DS413J tüm ofis ağınızdaki verilere yedekleme ve koruma sağlar. PC kullanıcıları, Synology Data Replicator yazılımı ile verilerini yedekleyebilirken, Mac OS X kullanıcıları Apple® Time Machine® ile yedeklemenin keyfine varırlar. Yedekleme sihirbazı, aynı zamanda DS413J’ınızdaki verileri güvenli ve şifreli bir şekilde başka bir Synology ürünlerine ya da USB / eSATA bağlantısı ile harici depolama cihazınıza aktarabilir / senkronize edebilir. İleri seçenek olarak, yedekleme sihirbazı Amazon® S3 ile yedekleme yapmanıza imkan tanır.
    Eksiksiz Özellikli İş Uygulamaları

    Synology DS413J SMB’ler için eşsiz uygulamalar ve özellikler sunan meşhur Synology DSM 4.0 firmware üzerinde koşar. Kapsamlı ağ protokolü , Windows®, Mac®ve Linux® üzerinde kusursuz dosya paylaşımı imkanı tanır. Tümleşik Windows® ADS ile Synology DS413J ürününüz hızlı ve kolay bir şekilde, tekrardan kullanıcı hesabı açmanıza gerek kalmadan mevcut ağınıza tam uyum sağlar.
    Internetten dosyalarınıza erişim, şifreli FTP sunucusu ve web tabanlı dosya görüntüleyicisi Synology File Station 3 ile basitleştirilmiştir. HTTPS, yerleşik firewall ve IP bloklama desteği ile internet üzerinden dosya paylaşımı son derece güvenlidir.
    İlave özelliklerin zenginliği, Synology DS413J ürünü, birden fazla network cihazına eşdeğer kılar. PHP / MySQL destekleyen Synology Web Station, 30 web sitesini tek bir DS413J üzerinden yayınlamanıza imkan tanır. Synology Surveillance Station, merkezi bir arayüzden ofisinizdeki IP kameralarınızı ağ üzerinden yönetmenize imkan tanır. Mail server, Synology DS413J sadece birkaç adımda, ürününüzü devasa bir mail sunucuya çevirir. Aynı zamanda Synology DS413J ofisiniz için komple bir print server çözümü sunar, yazdırma maliyetlerinizi minimize ederek kaynaklarınızı daha etkin kullanmanıza olanak sunar.
    DiskStation Manager 4.0’daki NFS protokolü ve iSCSI desteği, kusursuz bir Windows, Linux ya da Virtual machine Server sunucu deneyimi sunar.DSM 4.0 kullanıcıların üçüncü parti uygulamalar geliştirip entegre etmelerine olanak tanır. Üstelik, cihazda test edilmiş üçüncü parti uygulamaların bir listesi Synology DS413J üzerinde sizin keşfinizi bekliyor!
    Etkin Enerji Yönetimli, Çevreye Duyarlı TasarımSynology DiskStation ürünleri çevreye duyarlı bir şekilde tasarlanmış ve geliştirilmiştir. Ortalama bir PC ile kıyaslandığında, Synology DS413J tüm işlemler için 31.56 watt gibi çok daha düşük bir güce ihtiyaç duyar, doğaya zarar vermez. . LAN/WAN üzerinde Wake desteği, zamanlanabilir güç yönetimi ve disk hibernasyonu, güç harcamalarını minimize eder.
    Tüm synology cihazları gibi, DS413J da RoHS standartlarında üretilir ve tamamen geri dönüştürülebilir ambalajlama yöntemleri ile ambalajlanır. Synology, doğaya ve tüm dünyaya karşı sorumluluklarının bilincinde olarak, her bir ürünü üretirken doğaya ve insanlara saygılıdır.
    Performans değerleri Synology laboratuarlarında, güçlü çevresel bilgisayarlar ve optimize edilmiş ağ yapısı altında ölçülmüştür. Sıradan bir PC ya da notebook üzerinde aynı değerlere ulaşılamayabilir.
    Çift çekirdekli işlemci
    USB 3.0
    112.28 MB/s okuma, 80.38 MB/s yazma hızı
    HDD Hibernation
    Synology DiskStation Manager desteği
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcano2K -- 3 Ocak 2017; 17:10:58 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.