Şimdi Ara

(Al/Sat/Tak) gobl1n'in ThinkPad ağırlıklı Pro Lappop Pazarı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
302
Cevap
26
Favori
44.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Takaslık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kolay gelsin elimde kullanmadığım 10.08.2018 tarihinde alınmış eurasıa garantili ps4pro var. İlandaki hangi pc ile kafa kafaya takasa girersiniz? Kutu vs. Her şeyi mevcut ve hatasız CUH7116B



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamanzaman17 -- 11 Haziran 2019; 21:26:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zamanzaman17

    Kolay gelsin elimde kullanmadığım 10.08.2018 tarihinde alınmış eurasıa garantili ps4pro var. İlandaki hangi pc ile kafa kafaya takasa girersiniz? Kutu vs. Her şeyi mevcut ve hatasız CUH7116B
    Merhaba. İlanınıza şöyle yazmışsınız:
    "Az kullanılmış temiz cihaz ihtiyaçtan satılık. Rdr2 ikincil hesap da hediyem. Ankara içi elden teslim. Evime gelip cihazı yerinde görebilirsiniz. Fiyat güncellendi 2600₺ Takas tekliflerine açığım."

    Ben 2000 TL civarında ekstra oyun satın alınmış, eski olduğu için bir sürü PSN oyunu birikmiş, garantisi bitik ama tertemiz PS4 Pro'yu üç dört aydır 2500, hadi pazarlıkla 2300'e satamıyorum. İlanım var.

    İsterseniz Whatsapp'la temasa geçin veya arayın. 0532 654 4755.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisinden mal almak niye bir lütufmuş gibi davrandığını anlamadığım satıcı, yedek parça işi de yaptığı için forumdan bir arkadaşta şöyle bir laptop varmış ama Almanca klavyeli bunun maliyeti ne olur diye sordum. Bir tüketici olarak alternatif gözetmek en temel hakkım, başladı ben danışmanlık vermiyorum da benden mal alamazsın da... Forumda bir kaç tane daha böyle kendisinden mal almayı lütuf sanan satıcı var, yaşlarına hürmeten bir şey demiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Decent

    Kendisinden mal almak niye bir lütufmuş gibi davrandığını anlamadığım satıcı, yedek parça işi de yaptığı için forumdan bir arkadaşta şöyle bir laptop varmış ama Almanca klavyeli bunun maliyeti ne olur diye sordum. Bir tüketici olarak alternatif gözetmek en temel hakkım, başladı ben danışmanlık vermiyorum da benden mal alamazsın da... Forumda bir kaç tane daha böyle kendisinden mal almayı lütuf sanan satıcı var, yaşlarına hürmeten bir şey demiyorum.
    Sahibinden'de gerçekleşen muhabbeti gelip buraya yarım yamalak yazıp ağlıyorsun. Senin attığın taşı leblebi diye yerim ben. Beni bu forumdan tahmin edemeyeceğin kadar çok insan bire bir tanıyor. Ne istersen yaz, etkilemez. Evet, mal alamazsın kardeşim. "Önce insan, sonra para" yazıyor her ilanımın altında benim. Madem yaptın bir hayır, tut iki bacağından ayır. Tamamını, virgülüne dokunmadan yapıştırıyorum aşağıya. Okuyanlar değerlendirsinler.


    - Mr. Decent (Gerçek adını Sahibinden'den biliyorum. Yazmıyorum):
    Selam hocam DonanımHaber üzerinden geliyorum, T530 aşağıda belirtilen özellikler ancak depolama seçeneği olmadan ne kadar olur en son? Bir de evde x200 var almanca klavyeli bunun ederi nedir? Sıfır kadar temiz az kullanılmış duruyor.
    27 Haz 2019 23:09

    - Mr. Decent:
    Bir de şunu diyeyim, ets2 falan arada canım sıkılınca giriyorum. Thinkpadlerde bunun için beşinci nesil sonrası işlemcilere mi bakmam lazım, harici ekran kartlı modeller pek yaygın değil sanırım
    27 Haz 2019 23:13

    + gobl1n:
    selam. internetten ets2 ve hd4000 oynanabilirliğine baktım. hd4000 minimum ve tavsiye edilenin arasında bir yerde. yani orta karar oynanabilir. hd4000 ets2 keywordleriyle kendiniz de bakabilirsiniz. bir de harici ekran kartlı t530'lar var. bu ilandaki gibi. 5400m hd4000'e göre iyi bir harici kart. niyete girerseniz, kurup denerim. kendi x200'ünüze siz değer biçin lütfen. ben kolleksiyonuma katmak isterim. ilandaki cihazı disksiz olarak istiyorsunuz, doğru mu anladım?
    27 Haz 2019 23:59

    - Mr. Decent:
    araştırıp uzun uzun yazmışsınız izzet hocam teşekkür ederim öncelikle. inanın thinkpad piyasasını bilmiyorum çok methedilen bir seri olduğu için bu dünyaya bir adım atmak istiyorum. x200 kız arkadaşıma avrupa birliğine bağlı bir proje kapsamında gelmiş eski gözüküyor diye çok kullanmamış kenara koymuş, celeron işlemcili almanca klavyeli. siz üstüne kar marjınızı da koyup bana uygun bir fiyat verirseniz kendisine ileticem.
    28 Haz 2019 00:03

    - Mr. Decent:
    kendi laptopumda şuan 1tb hdd ve 240gb ssd var, ürün alıp satarken depolama birimlerini güvenlik sorunları sebebiyle alıp satmayı doğru bulmuyorum. o yüzden depolama birimsiz bakmaktayım. bir de yine DonanımHaberde bir arkadaş x230 teklif etti i5 3430m işlemcili, 1300tl ama almanca klavyeli üzerinde 240gb ssdli. sizce nasıl fiyatı? onu almam durumunda sizden Türkçe q klavye alıp kullansam bana maliyeti ne kadar olur?
    28 Haz 2019 00:05

    + gobl1n:
    güle güle kullanın. ben bedava danışmanlık vermiyorum. alım-satım yapıyorum.
    28 Haz 2019 01:10

    - Mr. Decent:
    şu satıcı triplerine de hayranım, sanki yedek parça satışı yapmıyorsun
    28 Haz 2019 08:32

    + gobl1n:
    mal alacak gibi yaklaşıp, sorular sorup, elalemin malını bana soruyorsun, üstüne terbiyesizlik yapıyorsun. engelliyorum seni. mal falan alamazsın benden.
    28 Haz 2019 08:38




  • + Ben piyasadakilerin büyük çoğunluğu gibi olsam, dün üç tane x230 aldığımı yazar, onlardan birini teklif ederdim. Bu kafadaki insana mal vermekle işim olmaz. Bahsini dahi açmadım. Başkasının kısmetine de engel olmam; adam başkasıyla x230 için anlaşmış / anlaşma safhasında / onu da benim gibi oyalıyor. Evet, elimde üç adet temiz x230 var. Yarın / öbür gün (haftasonunda) ilan çıkacağım. Benden herkes mal alamıyor. Parasıyla değil mi, parasıyla. Aynı zamanda insanlığıyla. İnanın, bu böyledir. Tanıyanlar bilir, şahitlik ederler. Her gün 10 civarında insanı engelliyorum ben. Onlar da bilirler. Muhatap dahi olamazlar. Öyle "cebimde para var, ben kralım" kafası bana işlemiyor. Ben hayatımda kimseye böyle davranmadım. Kimsenin de bana davranmasına müsaade etmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gobl1n -- 28 Haziran 2019; 10:5:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Decent

    Bu mesaj silindi.
    Adım Mustafa Emre Akman, sanki nükleer füze bulunduruyor elinde...

    + Ben biri Google'da adını arattığında bu nahoş muhabbeti görmesin diye yazmamıştım.

    Kimseyi oyaladığım yok, dün böyle bir konu açtım ve bir arkadaş elimde böyle bir laptop var düşünürsen haberleşelim dedi. Kimsenin oturup saatlerini heba etmedim.
    https://forum.donanimhaber.com/alinik-laptop-2000-3500tl-butce--138867976#138867976

    + Ben kimsenin alınık ilanına "ha bende şu var" yazmıyorum. Vakit kaybıdır. Satılık malı olan ilan açıyor zaten. Sahibinden'de 2000-3500 arası 6836 lappop ilanı var, an itibariyle. Bundan dolayı, alınık ilanının mantığı yok. Benim bir saatten fazla vaktimi ve oynayacağın oyunla ilgili bedava donanım danışmanlığı almış durumdasın. Bir insanın ilanının olması, alıcı değilsen, ona soru sorma hakkını vermiyor herkese. İlk mesajında "birinden x230 alacağım, x oyunu nasıl oynatır?" desen, "araştır, bulamazsan ona sor" cevabını alırdın. Alıcı kılığında yaklaşmışsın. Muhabbet yukarıda var.

    Ben tecrübene bilgine güvenip sana bir soru sordum, elinde X serisi laptop olduğunu bilsem onların ilanına bakıp fiyatın uygun olup olmadığını kafamdan hesaplardım. Seni de "oyalamazdım"...

    + Bu ilanın ilk konusunda 12,5 başlığında mevcut. Gayet okunaklı yazıyor. X ararken, T ilanına mesaj atılmaz.

    Bana da gelip sattığım ürünlere istinaden hocam peki şu ürün nasıldır sizce diyorlar, bir tanesini de kardeşim ben danışman değilim demeden bilgim dahilinde yardımcı oldum. Senin hümanistliğini yesinler.

    + Ben olmuyorum. Çok ilanım var. Zaman zaman forumun donanım ve teknik yardım bölümlerinde soruları elimden geldiğince cevaplıyorum. Canım isterse. Özel mesaj atıp sorana "internette, forumda ara, bulamazsan konu açıp sor" diyorum. Kimsenin sınırsız vakti yok, maalesef.

    Söyleyeceğim odur ki boş yapıyorsun.

    + Bu ifade de Sahibinden'de yazdığın "trip" gibi. Ben bu yaşı geçtim. Sokak jargonundan hallice, daha kibar bir kelime dağarcığım var. Ben boş yapıyorum, sen vaktini çok verimli, iyi niyetli ameller için kullanıyorsun, öyle mi? Terbiyesizlik edip, üstüne benim konumda beni karalıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam, HP EliteBook 8470P i5 240SSD 8GB cihazla ilgileniyorum. Bugün alabilir miyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nighty

    Hocam, HP EliteBook 8470P i5 240SSD 8GB cihazla ilgileniyorum. Bugün alabilir miyim.
    Hocam, makinen hazır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gobl1n

    Hocam, makinen hazır.

    Alıntıları Göster
    Hocam her zamanki gibi mükemmel bir makina. Çok teşekkür ederim


    Böyle bir satıcıyla sorun yaşamayı nasıl başarıyorsunuz gerçekten çok merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nighty

    Hocam her zamanki gibi mükemmel bir makina. Çok teşekkür ederim


    Böyle bir satıcıyla sorun yaşamayı nasıl başarıyorsunuz gerçekten çok merak ediyorum.

    Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim. Güle güle kullanasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam amerikadan gelecek olan bir t480 var. Türkçe klavyeye çevirmek mümkünmüdür

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaand12@

    Hocam amerikadan gelecek olan bir t480 var. Türkçe klavyeye çevirmek mümkünmüdür
    Mümkün, ama maalesef parça bende yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar ihtiyacı olan arkadaşlara şunları demek istiyorum ,

    Gönül rahatlığı ile İzzet Bey'den alışveriş yapınız ,

    Kendisiyle herhangi bir menfaat ,ortaklık veya amaç birliğim yoktur.Bu sebeple açık bir şekilde ,mümkün olan en tarafsız yorumu yapmak isterim.

    Kendisinden bir alışverişim olmadığı halde , kendisine ,bilgisayarımda yaşanan bir sorun için mesaj attım.

    Sağolsun kendisi direkt ve hızlı şekilde mesajıma geri döndü ,

    Kendi kıymetli zamanından ayırarak bilgisayarımın sorunu hakkında detaylıca ilgilendi.

    Ciddiyet ve bilgi sahibi tam bir beyefendidir.

    Kendisine bu satırlar aracılığı ile tekrar teşekkür ediyorum.

    Sizler kıymetli arkadaşlar , gönül rahatlığı ile alışveriş yapacaksanız Mutlaka İzzet Bey'i arayınız.

    İnsanın ihtiyacı ,parası ,durumu miktarınca ,elbette dilediği yerden dilediğini gider alır , ancak bir de ağız tadı ,huzur gibi önemli kavramlar var.

    Bu itibarla İzzet Bey'i hararetle tavsiye ederim kıymetli arkadaşlar.

    herkese iyi forumlar dilerim ,saygılarımla.

    Not: İlandaki cihazlar kalite segmentinin üst sıralarındaki cihazlardır.Diğer cicili bicili şeylere kanmayın.




  • sendemail kullanıcısına yanıt
    Nazik sözleriniz için teşekkür ederim. Umarım probleminiz hallolmuştur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu faker hala cihaz almamış. Almaya niyeti yoktu. X230 zor bulunan bir cihaz değil. Konusundan bana yapılan gönderme ile haberim oldu:

    https://forum.donanimhaber.com/alinik-thinkpad-x220-x230--139828390#139908018

    Kanıttır. Üç ay geçmiş. Almaya niyeti yoktu. İnsanları boş mesajlarla, alacak gibi oyalıyor. Böylelerini her gün engellemeye devam ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Decent

    Bu mesaj silindi.
    Bak, önceden niyetin olduğunu yazmışsın. Yukarıda yazılı olarak var. Şimdi olmadığını yazmışsın. Alenen yalancı olduğunu itiraf ettin. Niyetin yokken varmış gibi mesaj atıp vakit çalmışsın.

    Benim dostum da çok, düşmanım da. Takip edip aleyhime her şeyi upvote ediyorlar senin gibi. Senin gibi boş yapan aktif üyelerin çoğunu blokladım. Burada da, Letgo'da da, Sahibinden'de de.

    Şimdi konuya ilan güncellemeye girdim. Az önce cihaz sattım. O X230'un üstüne hiç satmadıysam beş tane X230 sattım. Hiç almadıysam yine beş tane aldım. Kafanı yorma. Sen üç aydır mal alacak gibi insanları oyalamaya, yalan söylemeye devam ediyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Decent

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Dolandırıcılığın türlü cinsini yapanlar var. Kendin yazmışsın karşılaştıklarını. Onlardan olmadığım için kafam da rahat, müşterim de. İlandaki cihaz neyse o.

    "Lafı yanlış yerlerinden anlıyorsan benim yapabilecek bir şeyim yok kaç yaşına gelmişsin okuduğunu anlama yetisi edinemediysen. Kafa gitmiş bir de kendi kendimi yalanladığımı söylüyorsun."

    Bu ifadeyi şikayet ediyorum. Telefonum sende ve ilanlarımda var. Bunları gel, yüzüme söyle. Uzaktan olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @gobl1n

    Size özel mesaj gönderdim, yanıtlama şansınız olursa sevinirim.

    İyi alışverişler dilerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bynedim

    @gobl1n

    Size özel mesaj gönderdim, yanıtlama şansınız olursa sevinirim.

    İyi alışverişler dilerim.
    Cevapladım. Teşekkürler.
  • @gobl1n

    adlı satıcıya elimde bulunan ve başkasından aldığım bir thinkpad ile ilgili bir sorun oluştu ve yardım istedim.

    Kendisinden almadığınız ürünler hakkında sakın soru sormayın, "aldığınız yere sorun" der ve üstüne bloklar.

    Ben de esnafım böyle aşağıda bir tavır görmedim.

    Yine de kazancı sayesinde geçinen insanlar hürmetine kendisine bol kazançlar diler,

    bu tutumunu sergilememesi adına adımlar atmasını tavsiye ederim .
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.