Şimdi Ara

SARSILMAZ üretimi SAR 240 PMT 7.62 projesi ile dışa bağımlılık sona eriyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • uretmemekten den vurup, kendi silahını üretmeyi gereksiz görmek. bu nasıl bir şeydir akıl tutulması. sen ABD ekonomisi diyorsun da ABD nin askeri harcamalarını bir bilsen demek kafayı yersin. az insanın temel ihtiyaçlarının sıralamasını bir bil de konuş.
  • hayrola sen ne uretiyorsun. madem saman saman bu kadar revaçta git saman üret
  • şu haberide siyasallastirdilar ya. yahu siz kurtuluş savaşı sırasında ne kadar Zorluk çekildi hiç mi okutulmadi size azıcık tarih dersine kulak verseydiniz bu gün bu haberden gurur duyarsınız.
  • Bazı meseleler siyaset üstüdür mesele savunma sanayi ve türk ordusu ise herkes yazdıgını ve söylediğini iki kez düşünmeli....ekonomik sosyal siyasal ve hukuksal özgürlüğün temeli dışa bağımsız savunma sanayi ve güçlü bir ordudan geçer.bu konuda ek fayda varsa vatandaş olarak mutlu eder dosta güven düşmana korkuyu artırır...

  • Güzele benziyor

  • atalar demiş ki "kötü komşu adamı mal sahibi yapar"

  • Özelleştirmeye karşı çıkan adam Rusyanin ekonomik olarak ne kadar sıkıntıya düştüğünü söylemiş bi mesajda bu kadar tutarsızlık ilginç ve çok like almış. Uretmiyor olmamızda iktidardan fazla halkın suçu var. Herkes kısa yoldan zengin olma peşinde. Ülkedeki koca holdingler yeni teknoloji argelere ne kadar yatırım yaptı? Sabanci koc vs ekonomik olarak kaç tane baykar gücünde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli yorumcular çok mu politize olduk acaba? Bir kesim her fırsatta ikidara gol atmaya çalışırken, bir tarafda ölümüne iktidarı savunuyor. Başlığı okuyunca aklıma ilk kebap için kullanılan çöp şişleri 2020 de 1,5 milyon dolar para harcağımız geldi aklıma. Acaba devlet ithal edilen ürünler şunlar bunları üretebilir misiniz diye bir döküman yayınlasa mı derken, bktım yine sığ siyasi laf dokundurmalar var yorumlarda.

    Kuzanlerim Çin'den bir makine getirip üretime başladılar. Üretimi arttırmak istediklerinde 2. ve 3. makineyi Konya'dan aldılar. Üretim Adana'da. Makineyi çok daha iyi üreten Konya. Ama Çinli firma kaç bin km uzaktan daha iyi tanıtıyor makinesini. Çünkü Çin hükümeti tanıtım için özel ajanslar kurmuş.

    Slovenya'DA internet üzerinden 10 dakikada şirket kurabiliyorsunuz. Mısır yatırım yapacağım diyene elektiriyi suyu içinde atolye veriyor. ( Benim kuzanler elektrik mühendisi ve 20 metreden elektirği çektiremediler elektrik firmasına). Rusya tarıma deli gibi destek akıtıyor ki Rus Tarım bakanı(yanlış hatırlamıyorsam tarım bakanıydı) 5 yıl içinde yaş sebze meyve ithalatını sıfırlayacak kadar üretimi arttıracağız dedi. (antalya o kadar domatesi kime satacak bilen var mı)

    Valhasıl siyasilerin size yalan söylediklerini unutmayın. Taraf olmayın. Kriterlerinizi belirleyin. O kriterlere kim daha çok yakınsa onu değerlendirin. Yalanını yakaladığınız siyasetçinin lütfen üzerini çizin.





  • tamam o zaman. Suudlarda zengin para bok gibi ama amerikanın köpeği ve silahı yok amerika verirse alıyor. akp yi sevmesemde güç her zaman güçtür . para da güçlü olanın yanındadır.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.