Şimdi Ara

Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim” (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
7.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cemaatlerin hepsi kapatilmali
    Acilmaya calisanlari iceri tikmali
    Nokta

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    İmam hatipli değilim, hiçbir tarikatle de bağlantım yok. Yazdıklarımda savunma falan da yok zaten. Demokrat, cumhuriyetçi bir birey olarak bu ülkenin geri kalmışlığının, temel sorununun Kemalizm olduğunu söylemeye devam edeceğim. Zaten fetöizmi de, apoizmi de doğuran kemalizm'dir. Üzgünüm  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Benzer bir yerden yetiştiğin açık, artık tarikat mı başka abiler ablalar mı orasını bilemeceğim. Ama bu kadar yalanlarla doldurulup bu kadar kin ve nefretle beslenenen kişiler her zaman o tarz yerlerden çıkıyor. İnsanların durup dururken, kendi araştırıp düşünüp senin konumuna geldiğini görmedim. Bu gerçek için de ben üzgünüm.  


    Yalnız en azından kendini demokrat, cumhuriyetçi falan diye tanıtma, en azından seni bilen bana yapma.

  • Birgun sizide asarlar torunlari bence dikkat etmek lazim. Baris ve sevgi dinimiz dunyanin en refah ulkelerinin sahip oldugu islam dinimize sahip çıkmalıyız arkadaslar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Diğer konularda öğretmenleri diline dolayıp destan yazanları bu konuya bekliyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 22 Kasım 2020; 1:0:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15'lik mollaya bak sen..


    Memlekette aslında küçük illerde kim bilir neler yaşanıyor.

  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    Terör ve fitne yuvası, millet ve devlet düşmanı mason locaları bağlantılı lionslarda, rotarylerde, masonluk dini öğretileriyle büyümedik senin gibi çok şükür. Nefret, kin, elitist takılarak üstün sınıfçılık taslamak sizin işiniz. Sizin kininiz sizden olmayan herkese, bizim kinimiz de insanlığın zararına çalışanlara, huzur bozanlara, fitne çıkaranlara... Bizim üstadlarımız "insanı yaşat ki devlet yaşasın" diyenler, "ne olursan ol yine gel" diyenlerdir. Bu kadar sevgi pıtırcığıysan, sen de şu malum tarikatından "güzellikler" aktar da aydınlat bizi.

    İstiklal madalyası sahibi iki gazi torunu olarak senin gibi cumhuriyet istismarcılarını iyi tanımam da gayet normal. Devşirme değiliz ki bunun için birilerinin eğitimine ihtiyaç duyalım.

    Cumhuriyeti, demokrasiyi Kemalizm mi keşfetti hayırdır? Sen nasıl ki İslam'a olan kininle yaşayıp ona göre kendini biliyorsan, başkaları da senin gibi geçmişini, kim olduğunu bilebilir. Bundan rahatsız olma bu kadar. Bak ben bir müslüman olarak senin neye taptığınla, neye inandığınla ilgilenmezken, senin gibilerin tek derdi İslam'a, müslümanlara saldırmak. Buradan bile kimin kin ve nefret dolu olduğu gayet açık  


    Bu arada konuyu açan fetö tarikatı mensubu, profilini gizlemiş ama imzasındaki göstergeyi silmeyi unutmuş. Fetönün yeni arka bahçesi Yeni Asya denen oluşumun üyesi de olabilir. Sonuçta her yol aynı noktaya çıkıyor. İmzasındaki söz güzel de, cumhuriyet istismarcıları gibi istismarcı bunlar da. Mevlana'yı da istismar ettiler ama öğretilerinden hiç nasiplenmediler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 22 Kasım 2020; 2:41:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Senin gibiler o fitne yuvalarından çıkıyor, kindar yetiştiriliyor, nefretle besleniyor, yalanlarla dolusunuz. Şu mesajın bile her mesajın gibi nefret ve düşmanlık doluyken hala üste çıkmaya çalışman komik.


    "bizim kinimiz de insanlığın zararına çalışanlara, huzur bozanlara, fitne çıkaranlara" demişsin ya bu da komik. Seni ve benzerlerini kimse tanımadığını mı sanıyorsun yoksa kendini böyle mi kandırmayı seviyorsun merak ediyorum. 


    tarikatta yetişen senin zihniyetin, o yüzden gerçekte üstadının kimler olduğunu, felsefeni açıkla da görelim.


    Bak olayı islama getirip beni düşman ilan ettin. Neden çünkü buradan ekmek çıkarmaya çalışıyorsun. Kendini müslümanlarla bir tutup olayı genelleştirmeye çalışmak size öğretilen taktiklerden biri, hepiniz zorda kalınca bu ve bunun gibi taktiklere başvuruyorsunuz. Sen siyasal islamcı tabir edilen, konuda bahsi geçen zihniyetin temsilcisi değil misin? İnsanlara islama düşman değil, sizin gibilere düşman. Konudaki çocukta senin gibi gaza gelip çıkışmış ama gördüğün gibi gereken tepki verildi.


    Kin ve nefretle yetiştiğin için senin normalin o olmuş, hayatın böyle o yüzden bunu ölümüne savunup başkalarına saldırman da normal. Dediğim gibi bu ülkede bir avuç azınlık olmanın getirdiği baskı da var sende. Gerçekten dedelerin istiklal madalyası sahibi ise sen neden onlara karşı tarafta yer alıyorsun, bu kadar düşman olacak neler yaşandın acaba? Ne devlette, ne millette bir karşılığınız olmamasına rağmen bu kadar özgüvenli olmanız da ayrı ilginç.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 22 Kasım 2020; 2:54:39 >




  • Fetöcüler bütün Atatürkçü subayları kumpasladılar. Hala bunu bile bilmeyenler var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

    İmam hatipli değilim, hiçbir tarikatle de bağlantım yok. Yazdıklarımda savunma falan da yok zaten. Demokrat, cumhuriyetçi bir birey olarak bu ülkenin geri kalmışlığının, temel sorununun Kemalizm olduğunu söylemeye devam edeceğim. Zaten fetöizmi de, apoizmi de doğuran kemalizm'dir. Üzgünüm  

    Sen ne demokratsın ne de cumhuriyetçisin. Boşuna yalan söyleme


    Atatürk olmasa bu kelimelerin varlığını bile öğrenemezdin sen .

  • dinciler kendi kendilerini bitirdiler. islamın sonunu getirdiler.

  • Oooo güzel tiyatro

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hak hukuk falan kalmadı buna yapılacak şey bulup ağzını burnunu kırmaktır

  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Bolşeviğin de komünizmin de ne olduğuna dair en ufak bilgin yok. Düşman olduğun her şeyi birbirine bağlamaya çalışıyorsun. Kemalizme komünizm özentisi demek için ağır cahil olmak lazım. Önceki mesajlarında da mason demiştin kemalistlere. Hem mason hem komünist 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 22 Kasım 2020; 14:11:21 >
  • veleciraptor kullanıcısına yanıt

    Komünist ihtilali özentisi dedim, sistemin adı Kemalizm zaten. Parantez içinde parlamenter cumhuriyeti eklemiş kim eklediyse, onunla komünizmin ilgisi ne? Tek parti diktatoryası, totaliter bir rejim işte Kemalizm. İlla komik duruma düşeceksiniz :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bolşevik ihtilalindeki masonluk rolünü böyle forumlarda, fbook, twitter vs de ömrünü geçirerek değil, okuyarak öğrenebilirsin. Stalin'in, Lenin'in masonluğunu kemalistler dışında bütün dünya biliyor demek ki.

    Bu arada, siyonist, mason teröristlerin, dine (özellikle ortodoks hristiyanlığa) karşı kanlı saldırısının, terörünün adıdır komünist "devrim". Sana dünyanın en demokratik, en insancıl ihtilali diye öğretmişlerdir kesin :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Okuyarak öğrenebilirsin deyip kaynak bile gösteremiyorsun. Çünkü geçerli bir kaynağının olmadığını kendin de biliyorsun. Sevmediğin herşeyi masonluğa yamama derdindesin. Bu şekilde bütün absürd düşüncelerinin açıklanabileceğini zannediyorsun. Stalin ve Lenin'in mason olduğunu kafanda oluşturduğun dünya biliyor sanırım. Lenin'in yahudi kökenli ya kesinlikle masondur  . Halbuki adam yaşamı boyunca yahudi olduğunu bile bilmiyordu.


    Lenin'in ablasının mektubundan.


    "Vladimir İlyiç yahudiler hakkında her zaman iyi düşündü. benim daha önce de kuşkulandığım kökenimizi, o (Lenin) sağken bilemememizden dolayı son derece üzgünüm".


    İdeolojik fanatizmi bir kenara bırakırsan doğru bilgilere ulaşabilirsin belki.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 22 Kasım 2020; 14:48:49 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.