Şimdi Ara

Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim” (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
7.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tarikatınızla ilgili sorular soruyorum hiçbiriniz cevap vermiyorsunuz. Kaç sefer yazdım, madem komplo diyorsanız o sorulara cevap verip doğrusunu siz söyleyin biz de öğrenelim. Ne ona geliyorsunuz, ne buna. O zaman komplo diye şikayet etmenin alemi yok. Trollüğe vurup işi sulandırmak da fayda sağlamıyor. Yukarıda sorduğum sorular var, buyur akıl, mantık çerçevesinde cevapla öğrenelim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Tarikatımız olmadığı için cevap vermiyoruz. Asıl sorulara cevap vermeyen sensin. Kaynak sorduk topu taca attın. Kaynaksız bilgi üzerinden neyi tartışalım?


    Senin mantığın şu şekilde işliyor:


    Sonic Storm: X kişisi masondur. X kişisini takip edenler de masondur.


    Başkası: X kişisinin ve onun görüşünü taşıyanlar mason değildir. Eğer öyleyse kanıt göster.


    Sonic Storm: Sen de masonsun. Bana ne, bana ne!


    Bir konu üzerinde tartışmak istiyorsan önce saygılı olacaksın. Kişisel saldırıda bulunmayacaksın. Tartışma adabına uyacaksın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 24 Kasım 2020; 19:55:48 >
  • Tarikat yol demektir aslında, kendine has ritüelleri olan dinsel bir yapının bireylerisiniz. Yukarıdaki arkadaş dayanamayıp itiraf etti sonunda hayır kurumu edebiyatı yaparak. Herkesin okuduğu bir platformda yazılanlardan rahatsız oluyorsunuz ama benimle sürekli laf yarıştırarak imajınızı değiştiremezsiniz. Sonuçta ben kendim üretmiyorum bu iddiaları veya konuları. Bunu yapmak istiyorsanız sözde "dernek" statüsündeki yapılarınızın amacını mertçe, dürüstçe anlatırsınız. Okuyanlar da kendi kararını verir. Gereksiz vakit israfı yapıyorsunuz ısrarla.

    Mesela Atatürk "kökü dışarıda" diye kapatmamış mıydı bu yapıları? Hem Atatürkçü geçiniyorsunuz, hem rotaryen, mason cart curt. Daha buna bile cevabınız yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 24 Kasım 2020; 20:10:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Senin kafandaki imajımızı değiştiremeyeceğimiz doğru da senin kafandaki imajımız kimin umrunda? Kendinin çok önemli biri olduğunu mu düşünüyorsun?

    Burada ortada bariz bir gerçek var. Senin burada insanlara itham ettiğin sıfatların geçerli olduğuna dair hiçbir emare yokken, sen tam da insanların bu başlık altında seni tanımladığı şekilde davranıyorsun. Mesela ben önceki mesajımda saygısız olduğunu, tartışma adabının olmadığını söyledim. Sen ise bana verdiğin cevapla dediklerimi tekrar doğrulamış oldun :).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 24 Kasım 2020; 20:16:34 >
  • Benim kafamdaki imajını değiştiremezsin ki zaten, ne olduğunuzu devlet bile resmi kanallarından ifşa ediyor. Bana sataşarak okuyanların gözünde itibar düzeltme çabanız boş iş diyorum. 3-4 kişi dışında menfaat ve çıkar amaçlı sözde derneklerinizin avukatlığını yapan da yok zaten.


    Atatürk, kökü dışarıda, zararlı yapılar demesi, kapatması, sizin bu yapılara üye olmanız, Atatürkçüyüm diye geçinmeniz. Anahtar kelimeler bunlar. Başka söze gerek yok Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim”  Kutsalınıza laf edilmesini istemiyorsanız, bizim kutsallarımıza, milli tarihi değerlerimize saldırmayı bırakacaksınız. Herkes insan gibi medenice, özgürce yaşayacak. Aksi halde huzur bozduğunuz için siz de huzur bulamayacaksınız. Alevi-Sünni, müslüman-gayrimüslim, sağ-sol diye milletin birbirine kırdırılması kimin işine yarıyorsa, bu çatışmayı körükleyenler de onlardır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 24 Kasım 2020; 21:34:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Sakıncası yoksa kullandığın maddeyi sorabilir miyim?

  • Ekmeği tuza banıp kafatasında çorba ile içiyorum. Harika kafa yapıyor Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim” 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çocuklar iletinin zenginleri olacak birileri tarafından

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Belli... Normal bir kafadan çıkmaz bu yazdıkların.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.