Şimdi Ara

SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.252
Cevap
118
Favori
457.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    sıkıntı yok. Bir dahaki siparişimi siteniz üzerinden veririm. :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • esnekadim kullanıcısına yanıt

    Sürekli olarak sneaker giydiğim için ekip arkadaşlarınız tarafından M300 modeli önerilmişti. 100 ve M900 modellerinizi sorduğumda model olarak kalın olduğunu bana uymayacağını belirttiler. O sebeple sürekli 300 alıyorum ve memnunum.


    Ayrıca siz ürün kalitesini bozmadıkça yeni firmalara şans vereceğimi sanmam zira alışkanlıklarından kolay vazgeçebilen bir birey değilim SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında 

  • @esnekadim


    Ürünlerinizin kalitesinden memnun kaldığımız için S210623034230 siparişimi geçtim.


    Bambu çoraplarda 44-47 numara göndermenizi rica edeceğim. Sepete ekleyince 40-44 yazıyor da.

  • esnekadim kullanıcısına yanıt

    Dediğiniz gibi gelirler artmazken giderlerin katlanarak artması sebebi ile bir şeyler alırken iki kez düşünür olduk. Yıkama sonrası kontrol ettiğimde lacivert renkte herhangi bir solma yok. Diğer renklerde de problem yasamadım. Hayırlı satışlar'!

  • 310 tl'lik siparişimi sorunsuz teslim aldım.


    bu dönemde benim yanlış anlamalarıma da sabırla ve ilgili cevap veren satıcıya teşekkür ederim.


    tabanlıkları deneme fırsatım oldu bugün. indirimle beraber gerçekten bir fırsat alışverişi oldu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dyshi4 -- 1 Temmuz 2021; 15:39:35 >
  • Maaşı alana kadar kampanya bitti çok kısmetliyim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cedin C kullanıcısına yanıt
    Nasip önemli:) Almak istediğiniz ürünlerde stok kaldıysa,dm atın yarın mesaj saatleri içerisinde yardımcı 😊

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • esnekadim kullanıcısına yanıt

    Hocam iyi günler ,1 aylık askere gideceğim önümüzde ki ay kıbmetse , Bot tabanı için hangisini önerirsiniz daha önce askere gidenler sormuştu sanırım size


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartal0001903 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,M900 model veya 100 modeli almanızı öneririz 😊

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, Skeechers gibi yumuşak tabanlı ürünleriniz hangisi. sitenize baktım arasındaki farklar ne anlamadım, neye göre farklılaşıyor.

  • Merhaba,
    Trendyoldan üretim fazlası karışık renk ve model seçeneğinizden 9 çift tabanlık aldım, sipariş numarası 697239885. Yorumlar kısmında yanlış numara gönderimiyle alakalı bir yorum gördüm. Sizden ricam, numaralara dikkat ederseniz çok sevinirim. Renk ve model konusunda herhangi bir isteğim yok, şansımıza artık ne çıkarsa :)
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jubeii kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,skeechers memory foam tabanlık kullanmakta ürünlerinde bizdeki ürünlerde memory foam tabanlıktır aramızdakı tek fark basım danstesi ve model farkıdır , genelde kullandıkları model bizdeki 100 modeldir bilginize, ürünler hammadde itibariyle hepsı aynıdır farklılık yoktur temel farklılık kalıplardır her bir kalıpta topuk yüksekligi ve şekiller degısmektedir .

  • Innovative kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, 7035 model ayakkabıda bır ara numarada sorun yasadık ama tabanlıkta olmuyor ama yınede ara ara hata oluyor malesef önüne geçmek mümkün degıl ancak dönüş yapan kimseyi magdur etmeden mutlaka çözüm saglıyoruz :)

    41 numara 3 çift

    42 numara 2 çift

    36 numara 2 çift

    37 numara 2 çift

    şeklinde şiparişiniz +1 numara kadın numarası hedıye olarak eklıcez ki eşitlensin durumSANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında 

  • esnekadim kullanıcısına yanıt

    Geri bildiriminiz ve anlayışınız için teşekkür ederim SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı çalışmalar , sanus şortlardan denemek için aldım ve memnun kaldım yalnız şortun içindeki etikette %70 pamuk %30 polyester yazıyor ama sitede %85 pamuk %15 polyester bilgisi yazmakta, bunlardan hangisi doğrudur acaba ? birde siyah m beden şortla mavi şort arasında beden farkı var , diğer renklerden de almayı düşünüyorum o yüzden sormak istedim m beden için renkler arasında beden farkları nedir acaba ? üst üste koyuğumda fark oluyor , siyah daha rahat oldu mavi sıktı sanırım 2-3 cm fark var gibi .

  • Merhabalar ,ürün üretilirken saf pamuktan ve maksımum oranda yapılması ıcın anlasma yapıldı fırmayla nıtekım öylede oldu ancak etıketlerde hata yapılmış bu konuda bizde arada kaldık acıkcası etıketı mı baz alsak gercek olanı mı dıye sonuc ortada :) normalde aynı bedendır ancak hatalı etıket basılmıs olabılır beden tablosunu eklıyorum aşagıya detaylı oradan bakabılırsınız trendyol da görsel ekleyemıyoruz malesef ürünlere bundan dolayı göremedınız yüksek ihtimalle

    SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında




  • esnekadim kullanıcısına yanıt

    bilgilendirme için teşekkür ederim , bende kararsız kaldım :) sanırım biri s biri m yada biri m diğeri L SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında  üst üste koyunca mavi olan belden 3-4 cm daha kısa haliyle m alsam hepsi o şekilde gelirse iade ile uğraşmak sıkıntı , burası belde olduğu için 30 km gitmem lazım :( , esnetmeden direk tek taraf maviyi ölçtüm 32.5 cm geldi eğer diğer m lerde bu şekildeyse o zaman L almayı planlıyorum müsait olduğunuzda ölçme şansınız varsa süper olur . iki beden aynı olsa hiç teredüt yaşamazdım aslında :(, bu arada iki adet bot siparişim oldu trendyoldan, kuzenler beğenince onlara da aldım :) .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfen_lied -- 10 Temmuz 2021; 13:31:46 >
  • elfen_lied kullanıcısına yanıt

    merhabalar ,sorunu çözebılmek adına rıca etsem telefon numaranızı dm den yollar mısınız telefonda yardımcı olalım hızlıca :)

  • Sayın esnekadım ilgi alakanız için teşekkürler ürünlerimi sorunsuz teslim aldım. Çoraplardan çok memnun kalınca Ayakkabı tabanlığını ihtiyacım olduğundan değil meraktan aldım elimdeki birkaç ayakkabının kendi tabanlığı yerine aldıklarımı kullanmaya başladım memnun kalacağımdan şüphem yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cedin C kullanıcısına yanıt
    Memnun kalmaniza sevindik hayırlı olsun tekrardan 😊

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.