Şimdi Ara

SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.252
Cevap
118
Favori
456.818
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konuyu takipteyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trendyol’da neden mağaza açmıyorsunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wampire^^

    Trendyol’da neden mağaza açmıyorsunuz
    SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında
    Var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esnekadim

    Merhaba arkadaşlar 24.03.2021-02.04.2021 tarihlerinde geçerli SANUS M900 Visco Memory Foam Anatomik Unisex Tek Beden Tabanlık 6 Şanslı kişiye hediye olarak yollucaz yapmanız gerekenlere instagram hesabımızdan esnekadim buradan ulaşabılırsınız ,herkese bol şanslar :)



    NOT:Çok yakında Askere giden arkadaşlarımıza özel bir çekiliş ile Mehmetçiğin Sesi ile çalışma yaparak geri dönüş yapıcaz .



    SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında
    SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında




    https://www.instagram.com/esnekadim/


    https://www.youtube.com/results?search_query=mehmetcigin+sesi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 24 Mart 2021; 17:51:53 >
  • Satıcı arkadaş çok ilgilidir. Birçok kez alışveriş yaptım. Aklınızda soru işareti kalmasın. Malının da arkasında duruyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    Bende uzun süredir müşterimizin. İlk üretim çorapların kumaş iplik kalitesi de , ikinciye göre bence çok daha iyidi. Yani çok bu işten anlamam ama sanki maliyet e giden firmalar gibi hem kumaş , iplik kaliteniz düşmüş hem çoraplar incelmiş gibi geldi . 2 ay önce kampanya da sipariş etmiştim . İlk üretimde baya bir stok yaptığım icin bugüne kadar kullanmamıştım . Bugün ikinci üretim çorapları açtım , altta sanus amblemi olanları. Resmen sanki kutudan çıkan rulolar ilk üretime göre boyut olarak daha küçük.Görünce biraz şaşırdım . Sonra çorabı giyince de kumaşın baya incelediğini gördüm. İlk üretimler ayağı çok güzel sararken , ikinci üretimlerin içinde ayağım dolaşıyor çorap sağa sola kayıyor. İlk üretimlerin elastikliği ayağı saran formu , ikinci üretimde kalmamış , ince ve ilk üretime göre ayağı daha soguk tutuyor.43 numara giymeme rağmen resimde görülen dikiş birleşim yerleri de sorunlu. Gözle görülebiliyor.Gerçekten ilk üretim kaliteli çoraplardan sonra hayal kırıklığı oldu . Tüm firmalar kendini her üretimde geliştirirken siz geri gitmişsiniz ;(

    İade etmem kullanırım ama geri bildirimde bulunmak istedim.
  • hoodan kullanıcısına yanıt

    Merhabalar , kampanya sonrası bu sorun dile getirildi üstte kaldı mesajlar ancak sizin için tekrardan izah edelim , ürün ilk yapılan iplik bambu kullanıldı ve tek kat yapıldı sonrasında gerı gelen dönüşlerde tiftiklenme oranı fazla oldugu (dogal ipliklerde tiftiklenme olur) şikayeti oldu ve topuk ve burun kısımlarıda aşınma oranları fazla oldugu seklındeydı bızde üretici firma ile konusup nasıl yapabılırız dedık kendısıde bambu iplige modal veya mercedes iplik karısımı atılabılır bu sayede tiftiklenme geçikir dedi(modal ve mercedes iplik bambudan daha kalıteli ve pahalıdır) ,sanılanın aksıne malıyetlerımıze 6 ciftte +10 TL fark olustu ekstradan bızde ilk etapta yansıtmadan görmek ıstedık tiftiklenme sıkayetını ve umdugumuz gıbı oldu tıftıklenme sikayetlerı oldukca azaldı hemen tiftiklenme olayı olmadı , topuk kısımları ve burun kısımlarında 2 kat fazla ıplık kullandık aşınmalara dayanması ıcın ancak bu seferde ayagı saran form tek kat oldugu ıcın kat farkı olusturdu sankı ıplıkten çalmışız gıbı durdu ancak iyi niyetle tamamen daha güçlü olması ıcın daha fazla malıyetle yapıldı ancak dedıgımız gıbı ters tepti bu yuzden yenı yapılan üretimde tek kat olayına gerı döndük fark olusmaması ıcın üretim şekli olan boşluk en aza indirebilmek adına da birleşme noktalarında zincir sayısını artırıp minumum indirdik boşlukları , özetlersek maliyetler içerde yükseldi daha kalıtelı bir şey yapalım dıye ancak malesef ters tepti bundan dolayı eskı üretim şekline geri döndük aynı sekılde ancak bu seferde Türkiye genelinde yaşanan hammadde krizinden nasibimiz aldık fiyatlar oldukça fazla yükseldi ancak Donanım Habere sözümüz var eski üretimden olan çoraplarda eskı fıyatlardan yınede kampanya yapıcaz artan kargo malıyetlerınde bı degısıklık yapabılırız belkı , sizdeki üründe bize aittir sizden ricam DM üzerinden sipariş numaranızı ıletır mısınız hızlıca yardımcı olalım :)

  • SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında





    600 kutu stok ile sınırlıdır



    Çekiliş Katılım Sağlamayan Arkadaşlar için

  • Bir sıcak fırsatçı olarak şu hesabı yapmadan duramıyorum. Yılbaşından hemen önce 6 adet uzun çorabı 45 liradan almıştık. Uzun çorap bu kısa çorabın 2 katıdır nereden bakılsa. Yani bu çoraba harcanan malzeme diğerinin yarısı kadar olsa bir de üstüne 5 lira zam gelmiş. Fiyat yüksek bence. Geçtiğimiz günlerde yakın zamanda kampanya yapacağız dediniz diye bir süredir takip ediyorum bu konuyu ama ben umduğumu bulamadım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: den

    Bir sıcak fırsatçı olarak şu hesabı yapmadan duramıyorum. Yılbaşından hemen önce 6 adet uzun çorabı 45 liradan almıştık. Uzun çorap bu kısa çorabın 2 katıdır nereden bakılsa. Yani bu çoraba harcanan malzeme diğerinin yarısı kadar olsa bir de üstüne 5 lira zam gelmiş. Fiyat yüksek bence. Geçtiğimiz günlerde yakın zamanda kampanya yapacağız dediniz diye bir süredir takip ediyorum bu konuyu ama ben umduğumu bulamadım.

    Kesinlikle haklısınız ve sonuna kadar katılıyoruz marka sahibi olarak , ancak malesef çorap fiyatlarına %50 üzerinde zam geldi ipliklerin Çin'den sınırlı gelmesı yüzünden arz talep patlaması yaşandı ve fiyatlara ciddi anlamda zam geldı yüksek döviz kurundan bagımsız işlenen bir iplik zammı mevcut malesef bizde bu zamma yakalandık bundan dolayı fiyatları tutturmakta inanın çok zorlanıyoruz malesef yüksek döviz ,yüksek faiz ve yüksek enflasyon zam furyasını beraberınde getırıyor üretici firma %50 zam yaptı düşününki aracı degılız , kar marjlarından kısarak bır süre daha ilerliyoruz ancak önümüzdeki günlerde fiyatlara yansıcak , şimdilik 50 TL üstü ücretsiz kargo aşamasına gectık sonrakı aşama alıcı kargo ödemesı ve sonrakı aşama malesef zamlar .. Ürün kalitesini düşürmektense aynı kalıteyı pahalıya üretip satmayı tercih ediyoruz malesef bu süreçte elimizden bir şey gelmiyor umarız krizden biran önce cıkarız, her şeye zam inanın üretici olarak bizide yıldırıyor direnmekten başka şansımız kalmıyor ..



    EDİT: Bambu soket uzun çoraplar için DH sözümüz var eski fiyatlardan cıkış yapıcaz zararı bize ait o konuda sözümüz söz unutmadık sadece zamanını beklıyoruz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 31 Mart 2021; 11:11:42 >
  • Dört gözle uzun çorap sözünü bekliyoruz. Çok beklemeyiz değil mi :)

  • Her sektörde hammadde krizi ve inanılmaz bir zam furyası var, piyasa içerisinde yer almayan arkadaşlara garip geliyor olabilir.

    Tüm hammadde fiyatlarına Dolar veya Euro fiyatları ile de zam geliyor arkadaşlar.

    O kadar zam geliyor ki, döviz artışı bu zamların yanında devede kulak kalıyor.


    İplik - Cam - Petrokimya ürünleri - İşlemci vb. eletronik ürünler.... hepsinde inanılmaz yükselişler var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: esnekadim





    600 kutu stok ile sınırlıdır



    Çekiliş Katılım Sağlamayan Arkadaşlar için

    bu kampanya bitti sanırım. patik çorap için olan.

    Bİr de kendi sitenizde neden daha pahalı hocam ? aracı olmadığı için daha uygun olması gerekmez mi diye düsündüm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dyshi4 -- 3 Nisan 2021; 17:54:49 >
  • alextaylor8622 kullanıcısına yanıt
    Üretici firmadan ürünleri aldık ,iş yerini taşıyoruz açıkçası şu an arafta olduğumuz bir süreç yeni yere ürünleri indirdik ancak koliler açıkçası çorba durumda düzene geçmeden kampanyaya girmemiz demek biraz intihar ,müsait olunduğu zaman uzun sürecek şekilde bir kampanya yapicaz 😊

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Üretici firmanın halinden sanırım yine bir üretici firma anlar ,malesef dediklerinize imzamızı atıyoruz zamların haricinde piyasada birde hammadde bulunmuyor..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dyshi4 kullanıcısına yanıt
    Yeni yıl başından bu yana aslında site yapım aşamasında bir firma sıfırdan özel olarak yaptırdık bu ay itibariyle teslim edildi ancak bir kaç eksiği var bambu kampanyasında kendi sitemizi kullanmayı hedefliyoruz komisyon minimum olması için , %10-15 -20 komisyon yok tabiki daha uygun oluyor ,kart komisyonu %5 ekliyoruz yalnızca sanal pos için onun dışında normalde daha uyguna geliyor fiyatlar 😊

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.