Şimdi Ara

SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.252
Cevap
118
Favori
457.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    tabıkı özelden N11 üzerinden durumu ızah eden mesaj atarsanız sabah ona göre aksiyon alıp tek kargoda cıkartabılırız :)
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    Bağcıksız olan spor ayakkabınıza da kampanya yapmayı düşünüyormusunuz? Skechers benzeri olan modeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mayl M kullanıcısına yanıt
    şu an için düşünmüyoruz ama ılerleyen zamanda neden olmasın :) bundan sonra ayakkabılarda dırek ımalattan alıp cok daha uygun fıyatlara satısa cıkarıcaz burada sızlerle beraber kendı sıtemızıde revize edicez T-Soft arka planda calısmalara basladı tamamlandıktan sonra dırek sıtemızden satıslara baslıcaz :)
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    İnşallah herşey gönlünüzce olsun. Allah kolaylık versin. Biz destek olmaya hazırız. Kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mayl M kullanıcısına yanıt
    amac ucuz ürün alıp kar elde etmek degil o mantıga kesınlıkle karsıyız 10 tl pahalı olsun ama kalıtelı olsun mantıgındayız ve satıstada sürümden kazanma mantıgıyla hareket edıcez bire bir kazanma taraftarı degılız ,inşallah kalıtelı olduktan sonra ınsanların hayır dıyecegını sanmıyoruz..teşekkürler
    |
    |
    esnekadim bu mesajı paylaştı
  • Hocam ayakkabının kaliplari hakkında fikir olmasi için denediginiz denettiginiz kişilerin diğer markalarda kaç numara giydiğini söylerseniz daha doğru numara seçimi olur.
    Örneğin greyder 43 skechers 44 adidas 44.5 sanus'da xx gibi.
    Bu şekilde iadeler de azalır.

    Diğer konularda arkadaşın hep pozitif yaklaşımı vardi.
    Destek icin öne çıkardım .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BuI kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhabalar çok güzel soru :)
    Acıkcası böyle bir calısma yapmadık ancak şöyle bir fikir sahibiyiz Greyder tabanlık verıyoruz ve verdıgımız tabanlıklarda kayma yok numarası numarasına tam kalıplarda uyumlu, bizden bu ürünü daha öncesinde alan müşterilerin genelide normalde kullandıgı ayakkabı numarası aldıgında sorun olmadı , siz yinede günlük hayatta kullandıgınız ayakkabı numarasına göre alırsanız cok daha dogru olur :)
    Not: Adidas,Nike yurtdısı ürünleri oldugu ıcın burada numaralar uyusmaz onları baz alarak numara secımı kesınlıkle yapmayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 13 Mart 2019; 21:17:37 >
  • Merhaba. Bugün verilen siparişler ne zaman kargoya verilir.
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adım-adım -- 13 Mart 2019; 21:45:24 >
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    bir aksılık olmazsa yarın kargoya verılır :) PTT kargo ıle son gunlerımız inşallah pazartesı ıtıbarıyle MNG kargoya gecicez :)
  • Daha önce 4 tane tabanlık aldım. En kısa sürede tekrar alıcam. Gerçekten bu kadar beklemiyordum. Alıyım da ucuz nasılsa kötü çıksa da kullanılır diyerek aldım. Fakat giydiğim tüm ayakkabıların tabanlıklarını çıkarıp ciddi ciddi bu tabanlık ları koymaya başladım.

    Bi süredir de simsiyah ayakkabı modellerinizi takipteyim ancak fiyatlar yüksek gelmişti sırf yürüyüş amaçlı almayı düşünüyordum. Simsiyah olan modellerde de umarım kısa sürede güzel kampanya olur :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muscako M kullanıcısına yanıt
    tabanlık alanların cogu o nıyetle aldı ama bılmıyorlar kı %100 memory foam özellıklı tabanlıgı o fıyata aldıklarını :) yeni ürünler cıkıcak var olan ürünlerde de güncelleme yapılcak M900 model kalıplar geldı üretime girdi insallah 1 hafta ıcınde satısa sunucaz :) simsiyah ayakkabı ıcın ve hatta tum ayakkabılar ıcın kampanya yapılcak ancak öncelıkle N11 ayakkabı satabıldıgımızı ıspatlamamız lazım reklamlara cıkartmıyorlar bızı malesef bu yuzden oncelıkle bu algıyı kırmaya calısıyoruz akabınde ınsallah tüm ayakkabılar indirimli uygun fiyattan satısa cıkıcak :)
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    deneyımı olan bır alıcının yoruma yazması sevındırdı bızı cok tesekkurler , yalnız bızım tabanlıklar jel degıl visco memory foam orada bı yanlıs anlasılma var :)ürün bizden oldugunuz şubeye 1 günde gelmıstı ancak sube calısanın keyfı davranması sonucunda dagıtıma cıkmamıstı ,malesef şube bazlı boyle problemler olabılıyor ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esnekadim

    deneyımı olan bır alıcının yoruma yazması sevındırdı bızı cok tesekkurler , yalnız bızım tabanlıklar jel degıl visco memory foam orada bı yanlıs anlasılma var :)ürün bizden oldugunuz şubeye 1 günde gelmıstı ancak sube calısanın keyfı davranması sonucunda dagıtıma cıkmamıstı ,malesef şube bazlı boyle problemler olabılıyor ...
    Ben daha önce deneyimlediğim scholl jel tabanlık ile kıyasladım ve onun kadar rahat olmadığını belirttim. Sizdeki ürünün jel olmadığını biliyorum Jel olanlar sanırım ayağın şeklini aldığı ve esnmeye daha müsait olduğu için biraz daha konforlu.
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    o zaman bız yanlıs anladık pardon :)
    sonda yazdıgınız şey visco tabanlıklar ıcınde gecerlı ,jel ile visco bambaşka hammadeler oldugu ıcın kıyaslanması dogru olmaya bılır
  • ayakkabı kampanyası bekliyorum geldiği gibi ürün siparişi vericem.

    Tabanlıkla çok iyi bakalım ayakkabı nasıl çıkacak
  • Yorgunluktan olsa gerek Skechers diye geldim Şu an ihtiyaç yok o yüzden almıyorum ancak hayırlı satışlar diliyorum fiyatlar makul gözüküyor.
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt
    inşallah skechers yaptıgı o ayakkabıyı ve konforu Türkiye de üreten bir firma cıkarda biz de kendi ülkemizde uygun fiyatlardan en konforlu ayakkabıyı yaptırabılırız ancak henüz o teknoloji ülkemizde gelişmedi malesef..teşekkürler:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 13 Mart 2019; 22:37:47 >
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    sonuc ne olursa olsun ürün bizimdir iyisiyle kötüsüyle sattıktan sonrada buradayız :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 13 Mart 2019; 22:36:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.