Şimdi Ara

Şanlıurfa Özel Rehabilitasyon Merkezi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Urfa Özel Rehabilitasyon Merkezi, zihinsel engelli, yaygın gelişimsel bozukluk (otizm), işitme engeli ve bedensel yetersizliği tanısı olan çocukların özelliklerine ve bireysel gereksinimlerine cevap vermek üzere hizmet vermeye başlamıştır. Şanlıurfa ve değerli çocuklarımıza, uzun zamandır süre gelen bir zamanla uzman kadromuzla hizmet vermekteyiz.

    Şanlıurfa Rehabilitasyon merkezimiz şehrin merkezinde, tanınırlığı, eğitim kalitesi, ev sıcaklığında ama bir o kadar da profesyonel çalışmasıyla, özel eğitimin Urfa’da ki mihenk taşıdır.

    Öğrencilerimiz, dilerlerse aileleriyle beraber evlerinden özel servis araçlarımızla alınır, yine evlerine teslim edilirler. Tüm araçlarımız, güvenlik ve konforu ön planda tutarak, öğrencilerimize rahat bir ulaşım sağlamaktadır.

    Urfa Rehabilitasyon merkezi kadrosunu güvenilir ve uzun süreli çalışacak profesyonel ekibiyle donatan kurumumuz, başarıyı temel alan, sıcak ve huzurlu bir ortam yaratmaktadır. Her bir çalışanın öğrencilerimize yaklaşımı şu soruya evet cevabı verebilecek bir ortam yaratma idealindedir.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.