Şimdi Ara

Sandisk Ssd Plus - Samsung 850 evo farkı hissedilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu an 2012 den beri kullandığım 120gb Sandisk extreme ssd yi kullanıyorum oldukça memnunum.Kapasite yeterli gelmediğinden ikinci el ssd almayı planlıyorum sandisk ucuza geliyor haliyle.Günlük kullanımda ssd ler arası çok fazla fark hissedilmez diye biliyorum ama yine de deneyimleyenlerden yorum almak isterim.Garanti durumları dışında "sadece" günlük internet kullanımı,oyun hızları açısından kıyaslarsak 850 evo ya daha fazla para vermeye değer mi?



  • Merhaba,

    480GB ve üzeri boyutlar için aşırı fiyat farkı olmadıktan sonra değer. Ama 480GB ve üzerinde Sandisk Ultra II modeli de tercih edilebilir.

    480GB altında bakıyorsanız; SSD Plus gibi modeller de F/P oranı düşünüldüğünde tercih edilebilir. Yine Ultra II'yi de takip etmek elzem. Genelde aralarında aşırı fiyat farkı görülmemekte.

    Hız açısından testler harici çok büyük bir fark hissetmeniz olası değil (birebir aynı sistemlerde ve koşullarda).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 6 Eylül 2017; 16:29:0 >
  • Ömür, garanti ve destek için her türlü samsung tercih ederim şahsen.
  • Sandisk bile alsam X400 alırım ki zaten o kadar para vermişken MX300 veya 850 EVO alırım zaten 850 EVO kullanıcısyım evet belki performansı vs. hissettirmeyecek fiyatı da iyi ama o kadar eski ve güvensiz ki ben kesinlikle alamam içim el vermez.
  • 250 GB 850 Evo aldım 4 yıllık sandisk extreme den çok da farketmedi kullanımda.Program açılış tepkisi biraz daha iyi gibi geldi sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.