Şimdi Ara

Sandisk SD Wi-Fi Nasıl Kullanılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün I-Mate Jam'ime kavuştum.. Forumdaki Kaan abiden aldım aleti, sağolsun yardımcı oldu, çok temiz biz cihaz. Kendisine tekrar teşekkür ederiyorum..

    Fakat daha önceden aldığım Sandisk marka SD Wi-Fi kartımı daha deneyememiştim, dün aleti alınca ilk işim onu denemek oldu..

    Jam'i bilgisayara bağladım, Sandisk cdsindeki programı çalıştırdım ve kurulum başladı, sonra bilgisayardaki kurulum ekranı bitti ve Pocket PC'ye bakın falan yazan yazı geldi, eyvallah dedik yükleme bitti..

    Fakat Jam'deki yükleme ekranı bitince ekrana İngilizce "yüklediğiniz yazılım daha eski sürümler için yapılmıştır" şekilde bir not geldi, ona OK deyip devam ettim, cihazı resetleyin sonra da SD Wi-Fi kartı takın yazıyordu. Resetledim, SD Wi-Fi kartı taktım, kart takılınca zaten simge geliyor ekrana Wireless simgesi.. Ama bekliyorum hiçbir ağ bulamıyor, içine giriyorum, bakıyorum yapılacak bir ayar falan da yok, REFRESH falan diyorum ama tık yok..

    Kartın üzerindeki yeşil ışık yanıp sönüyor ama herhangi bir bağlantı bulamıyor.. Acaba nerde yanlış yapıyorum? Bu karttan kullananlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim..

    Şimdiden teşekkürler







  • wm 05 kullanıyorsan sitesinde destekleyen işletim sistemleri arasında gözükmüyor, yok 2003 kullanıyorsan bildiğin wifi ağlar gibi direk bulur şifresini yazarsın bağlanır başka bir yolu yordamı yok
  • I-Mate Jam ile kullanıyorum Windows Mobile 2003 yüklü.. Destekliyor ama sanırım bağlantılardan bir ayar falan yapmam gerekiyor, anlayamadım..

    Bağlantıda, tanımada falan sorun yokta, kablosuz ağları bulamıyorum.. I-Mate Jam ile bu kartı kullanan varsa sanırım yardımcı olabilir..
  • ben xda2 de kullanıyorum ama belirttiğim gibi kendisi otomatik buluyor kartla ilgili bi sorun olabilir, imkanın varsa farklı bi cihazla kullanmayı dene
  • Valla ben çözemedim ya, aldığım kişiye ulaştım o da ürünü BenQ P50'de denediğini ve sorunsuz çalıştığını söyledi..

    Kartın çalışıp çalışmadığından tam emin olamıyorum, ya kartta bir sorun var ya da ben birşeyi eksik yapıyorum
  • ya benq da zaten wireless yok mu ki anlamadım onda deneyince belki telefonun kendi buludğu aplar görüntülenmiştir karttakiler değil
  • benq p50 de wireless var zati...yok mu?
  • Evet, zaten var dahili olarak ama elinde o olduğu için onda denemiş. Ama dediğin gibi dahili wireless ile bağlanmışta olabilir.. (Bir ihtimal..)
  • evet bende onu demek istedim...Denerken olmadığını sanmış arkadaş büyük ihtimal...

    AMa sen yine bi irtibata geç satın aldığın arkadaşına...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.