Şimdi Ara

Sanayiden yedek parça alınmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şanzıman yağı alacaktım 75w-80 şaşmaz sanayide birkaç yere sordum 130-150 tl fiyat çekiyorlar 3 litre yağ için 300-350 tl istediler. İnternette 3 litre yağ 160 TL kargo dahil, 1 litre yağı kargo dahil 70 tl ye aldım.



    https://www.pttavm.com/petro-time-gear-oil-75w-80-1-litre-sanziman-yagi-api-gl-4-p-391896222


    Bende bunu sipariş verdim kargo dahil 70 TL birde diyor makineyle basıyorlar kendin değiştiremen bilmem ne. Tapasını açıp hava çıkış tapasını da çıkartıp hortumla üstten dolumunu sağlıyorsun. Esnaf ucuz diyorlar da eskide kalmış Sanayiden yedek parça alınmaz 








  • yağ konusu çok sıkıntı, internette çok fazla sahte yağ satılıyor benim başım yandı bundan sonra asla internetten yağ almayı düşünmüyorum.

  • muhallebimuhtarı M kullanıcısına yanıt

    sahte yag alsa daha kaliteli olabilir :)

  • muhallebimuhtarı M kullanıcısına yanıt

    güvenilir satıcılardan almak lazım, siteye girip ucuzdan pahalıya sıralayıp en ucuzuna atlamamak lazım.

  • OzzY® O kullanıcısına yanıt
    Sanmam, teyzeoğlum torosunda bilimum bütün yağ ürünlerini yıllardır uyguluyor arabasının üstünde. Tık yok arabasında. Sahte yağ daha kaliteli olabilir diyerek büyük yanılgı yaratıyorsunuz. Sahteden bin kat daha iyi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

    3 gunluk firmanin urettigi, sertifikasyonu belirsiz, kutusunda autobild logosu olan ancak adini autobild ile birlikte aratinca en ufak bir bilgi cikmayan bir marka benim gozumde sahteden farksiz. kuzeninizin torosuda bana birsey ifade etmiyor.

  • OzzY® O kullanıcısına yanıt
    İyi yağ demedim zaten. Sahte yağla kıyas götürmez dedim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunun sahtesi yok pahalıların var castrol motul mobil1 falanların.


    Grat, petro time, borax, lubex, lubco falan orta sınıf yağlar düz motor atmosferik binek arabada pahalı yağa gerek yok. 70 TL lik yağın sahtesiyle uğraşmazlar İstanbul'da büyük bir firma bu yedek parça satıcısı Bağcılar'da yeri sürümden kazanıyor muhtemelen.

  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

    ben de neden sahte yag ile ayni kefeye koydugumu acikladim.

  • OzzY® O kullanıcısına yanıt
    Bende koyulmaz dedim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    yaga sahte demedim, sahteler daha kaliteli olabilir dedim.

    saticidan degil ureticiden bahsediyorum.

    aracin ya da motorun ne oldugu onemli degil, uretici tarafindan belirlenmis spesifikasyonlari saglayan urunler kullanilmalidir.

    bu yagin 75W80 olduguna dair bile ortada elle tutulur bir sey yok.

    ben bu yagi degil arabanin motoruna sanzimanina, bisikletin zincirine bile surmem. siz istediginizi yapmakta ozgursunuz tabii ki, karisacak degilim, isterseniz su koyun beni ilgilendirmiyor.

  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

    fikrinize saygi duyarim, ben de gayet koyarim.

  • ben yağ konusunda piyasaya güvenemediğim için yetkili servise gidip değiştirtiyorum yağı, dışarıda sanayide alacakları paranın aynısını oraya veriyorum ama kafam rahat oluyor en azından.İnternetden yağ alıp koysam araca gece herhalde rahat rahat uyuyamazdım.

  • Yagı genelde internetten getirtirim ama servisten almak tuzlu olsada güvenilir olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanayidekiyle aynı parayı vermediğine emin olabilirsin. Yoksa insanlar zevk için sanayiye gitmiyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsn_33 kullanıcısına yanıt
    Beni tanıyorlar durumumu bildikleri için fazla para almıyorlar, hatta bir keresinde arabaya far alacaktım farı kırıldığı için neyse servise gittim adam bizde pahalı istersen sanayiden 3 te 1 fiyatına alırsın yan sanayisi ile orjinali aynı zaten bi farkı yok dedi.Gittim aldım yan sanayi taktım orjinaliyle birebir aynı.Ekstra indirim bile yapıyorlar sağolsunlar.

    Yıl 2019du hiç unutmuyorum yetkili servisde orjinal 1 takım lastiğe 1200tl fiyat verdiler hem de continantal marka ithal kaliteli ürün.

    Neyse dedim hemen almıyım önce esnaftan fiyat araştırması yapayım, semtte bütün lastikçileri gezdim 1300tl den aşşağı fiyat veren olmadı.Üstelik 1300tl ye sattıkları lastik yerli üretim lastikdi.Ben de gittim haliyle daha ucuza yetkili servisden aldım.

    Bence sanayide daha çok yoluyorlar adamı, hele arabadan anlamadığını farkettikleri anda işin bitti demektir.Adamı donuna kadar soyup, hiçbir sorununu çözmeden ortada bırakıp kenara çekiliyorlar.

    Hayatımda bir kere gittim sanayiye, onda da beni dolandırıp aracımın sağlam termostatını çaldılar.O günden beri yetkili servise gidiyorum, çok şükür hepsi helal süt emmiş insan evladı, kazıklamaya çalışmıyorlar.

    Her zaman başka yerden de fiyat araştırıyorum, mesela eksantrik dişlilerini işçilik dahil 3.000tl ye değiştirtmiştim iki üç sene evvel yetkili servisde.

    Aynı dönemde sanayide kaça değiştirirler diye araştırdığımda opel chevrolet özel servisiyim diye geçinen üçkağıtçının biri 5500tl fiyat vermişti.Daha bunun işçiliği dahil değil.Sanayiye düşürmesin allah kimseyi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Şanzıman gibi pahalı ve önemli bir ekipmanın yağını yetkili serviste değiştirmekte fayda var.


    Hem orjinal ürün kullanılır, hem de garanti verir.

  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt

    Ben renault 9 icin yetkili servise sordum biz bakmiyoruz o arabalara pek gelmiyorlar servisimize arizada fazla vermiyorlar dedi kendim alip tamamlama yapacagim hayatimda hic yetkili servise gitmedim arkadasimda iyi yer degil orasi zùgürtlük yapma dedi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün petro time yağ viralimi var forumda , 2 farklı konu var durduk yereSanayiden yedek parça alınmaz 

    Reklammı aldınız

  • Konu sahibi arkadaş daha düne kadar senin için bunlar "zamazingo"ydu hani ne oldu? Önce tamponunun plastiğini nasıl boyatabilirim diye kara kara düşündün şimdide 240.000 deki arabanın şanzıman yağını değiştirsem sıkıntı olur mu konusu ve bugün şanzıman yağında "3 litreye 300-350₺ çekiyolar" diye veryansınlar.

    Sanayiden yedek parça alınmaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.