Şimdi Ara

SANALREYONUM dan mal alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sipariş geçte olsa ulaştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkange -- 16 Mart 2014; 8:27:53 >



  • Adamlara hala ulaşamıyorum, maillerime de cevap vermiyorlar.
    Ulaşmanın bir yolunu bilen varmı?
  • yüz kere aradım, mail attım açan yok. Aman ha ben yandım siz yanmayın.
    Facebook, twitter sayfalarına bile yazdım, gene ses yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkange -- 17 Nisan 2012; 17:49:03 >
  • Bende bir fotoğraf makinesi aldım pazar akşamı sipariş verdim,pazartesi akşamı havale ile ödemeyi yaptım,bugün onaylandı yazıyor,ürün elime ne zaman geçecek endişe ile bekliyorum,dediğiniz gibi müşteri hizmetleri çok başarısız ama fiyatların uygunluğundan dolayı riske attım paramı.Bakalım ürün elime ne zaman ulaşacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skahraman

    Bende bir fotoğraf makinesi aldım pazar akşamı sipariş verdim,pazartesi akşamı havale ile ödemeyi yaptım,bugün onaylandı yazıyor,ürün elime ne zaman geçecek endişe ile bekliyorum,dediğiniz gibi müşteri hizmetleri çok başarısız ama fiyatların uygunluğundan dolayı riske attım paramı.Bakalım ürün elime ne zaman ulaşacak.

    Adamlara ulaşabilsem siparişi iptal edeceğimde adamlara ulaşılamıyor ki?
  • sikayetvar a da yaz arkadaşım, millet ne biçim bir site olduğunu öğrensin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Egé

    sikayetvar a da yaz arkadaşım, millet ne biçim bir site olduğunu öğrensin.

    Yazmasına yazdım ama şikayet var zaten bu tarz şikayetlerle dolu. Sanalreyonum.com kimseye cevap vermemiş oradan.
    Bu arada bu sabahtan beri aramalarım sonucu telefonda birine ulaştım. 9 dk lık bir görüşme sonunda ürünü bugün tedarik edip göndereceklerini söylediler.
    Bakalım gönderecekler mi.

    Bu siteden ilk siparişim, donanımhaberde reklamı var diye sipariş verdim. Müşteri hizmetleri bu kadar kötü bir firma olamaz.
  • Bende 570 küsürlük alışveriş yaptım tek kalemde, müşteri ilişkileri sıfır olan bir site. ama piyasanın çok aşağısında ürün bulabiliyorsunuz. sitede zaten yazıyor 3 iş günü içinde kargoya verilir diye. en az 3 gün beklieceksin o yüzden. sitenin ana sayfasında kargo takip bölümündende takip yapabiliyorsunuz. mng kargo çok kötü, benim şehrimde ürün 2 gün bekledikten sonra elime ulaşmıştı.
    Ürünleri, aldığımda sıfır ve ambalajındaydı, merak etmeyin ürün eksiksiz gelir. bence. ama dediğim gibi müşteri ilişkileri çok iyi değil bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SAWASH WOLF

    Bende 570 küsürlük alışveriş yaptım tek kalemde, müşteri ilişkileri sıfır olan bir site. ama piyasanın çok aşağısında ürün bulabiliyorsunuz. sitede zaten yazıyor 3 iş günü içinde kargoya verilir diye. en az 3 gün beklieceksin o yüzden. sitenin ana sayfasında kargo takip bölümündende takip yapabiliyorsunuz. mng kargo çok kötü, benim şehrimde ürün 2 gün bekledikten sonra elime ulaşmıştı.
    Ürünleri, aldığımda sıfır ve ambalajındaydı, merak etmeyin ürün eksiksiz gelir. bence. ama dediğim gibi müşteri ilişkileri çok iyi değil bence.

    Yorum için teşekkürler. İlk siparişim olduğu için ve firmayı tanımadığım için bilgi almak istedim. Ama ulaşamadıkça sinirlendim durdum.
    İnsan bütün gün boyunca telefonu açmaz mı arkadaş :)
    Bakalım yarın belli olacak ak koyun karakoyun.




  • Pazartesi verdiğim siparişim için dün onaylandı yazıyordu,bugün ürün hazırlanıyor yazıyor,müşteri hizmetlerini aradım siparişimin üçüncü günü bugün ürün hazırlanıyor yazıyor hala dedim,temsilcileri gayet iyi ilgilendi saat 17:30 du siparişimi kontrol ettim efendim şuan hazırlanıyor siparişler her akşam 18 de kargolanır bugün yetişirse bu akşam kargolanır ürün yarın elinizde olur yetişmezse yarın kesin kargoya çıkarırız dediler.Ama dediğiniz gibi müşteri hizmetleri sıkıntılı 2. arayışımda operatörle konuşabildim.
  • Ürünü kargoya vermişler. Alınca gene buradan bilgi veririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkange

    Ürünü kargoya vermişler. Alınca gene buradan bilgi veririm.

    Ürün bugün ulaştı. Fiyatı güzel ama müşteri hizmetleri sıfır olan bir firma olarak notlarıma aldım.
  • bu siteden uzak durun kardeşler..verem ederler insanı..paranız alınır ürününüz gönderilmez..forumlarda kısa bir araştırma yaparsanız görürsünüz yüzlerce örneği(başıma da gelmiş bulunmakta)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skahraman

    Pazartesi verdiğim siparişim için dün onaylandı yazıyordu,bugün ürün hazırlanıyor yazıyor,müşteri hizmetlerini aradım siparişimin üçüncü günü bugün ürün hazırlanıyor yazıyor hala dedim,temsilcileri gayet iyi ilgilendi saat 17:30 du siparişimi kontrol ettim efendim şuan hazırlanıyor siparişler her akşam 18 de kargolanır bugün yetişirse bu akşam kargolanır ürün yarın elinizde olur yetişmezse yarın kesin kargoya çıkarırız dediler.Ama dediğiniz gibi müşteri hizmetleri sıkıntılı 2. arayışımda operatörle konuşabildim.

    ürün 4. gün elime ulaştı,erkange'nin bahsettiği gibi fiyat güzel ama müşteri hizmetleri 0 puan aldı.
  • hmmmben de alışveriş yaapcaktım bu yorumları gördükten sonra vazgeçtim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lezginka

    hmmmben de alışveriş yaapcaktım bu yorumları gördükten sonra vazgeçtim.

    Bence yapın şayet fiyat uygunsa tamam müşteri hizmetleri biraz sıkıntılı ama ürün 4. günde elime ulaştı ve fiyat piyasanın yaklaşık 200 lira altındaydım.Geçen hafta yaptım alışverişimi pişman değilim.
  • Aman Tanrım..!!!
    Biraz önce Sanalreyonum sitesinden cep telefonu alacaktım.
    Dur bir bakayım nasıl bir siteymiş dedim.
    İnanamadım!!!
    Heryerde Yüzlerce şikayet, Binlerce mağdur insan var bu site yüzünden...
    Allah Korumuş!
    Bu site yüzünden dolandırılan, haksızlığa uğrayan arkadaşlar E-Devlet Şifresiyle giriş yapıp Eski adıyla Sanayi ve Ticaret Bakanlığına şikayette bulunsun. Yeni adını tam hatırlamıyorum, geçen sene değiştirmişlerdi. Ben geçen Sene Anadolu Elektronik'i şikayet ettim hemen sorunum çözüldü..
    Mağdur olan arkadaşlara tavsiyemdir.
  • bu siteyle ilgili arkadaşım alışveriş yapmıştı aynı şekilde ilgilenen kimseyi bulamadı ben ebeyaz.com'dan alışveriş yaptım iki kere müşteri hizmetleri gayet iyiydi.bazen her şeyde fiyat geçerli olmuyor.
  • Arkadaşlar netten alışveriş artık herkesin günlük yaptığı bir olay haline geldi ve fırsatçı kişiler ve kalitesiz siteler fazlasıyla arttı. Pazartesi günü, hafta sonu hediye etmek için acele olarak verdiğim siparişi beklerken ben aldım da site güvenilir miydi sorusu aklıma geldi. (Acele işe şeytan karışır derler, araştırmadan sipariş geçtiğim için öncelikle kendimi suçluyorum). Girdim sikayetvar.com, ucuzu.com, cimri.com gibi sitelerden site yorumlarına baktım. Siparişi 10-15 gün bekleyen sonra elimizde yok diye parası iade edilen mi ararsın. Siparişi 1 ay da eline ulaşan mı ararsın. Baya sabıkalı bir siteymiş. Telefon a sarıldım hemen ellerinde yoksa siparişi direk iptal edip başka bir yerden alayım diye. Telefon ettim bilgisayar çıktı müşteri hizmetlerimizin hepsi meşgul lütfen info@sanalreyonum.com a mail atınız mesajı veriyor 10 kere aradım aynı mesaj çıkında standart bir mesaj olduğunu anladım.
    Sonuç olarak sipariş veriyorsunuz, hiç bir müşteri temsilcisi ile muhatab olamıyorsunuz, siparişiniz 4 iş günü içinde kargolanacak diyor, tamamı ile YALAN,
    insanları madur eden bir site fiyatları ucuz diye sipariş verecek arkadaşlar 10-20 TL yi aramayın. Ellerinde malları yok siz sipariş geçtiğinizde tedarik etmeye çalışıyorlar. Tedarik edemezlerse 10-15 gün sonra siparişinizi ellerinde olmadığı gerekçesiyle iptal ediyorlar.
    Sanalreyonum.com dan alışveriş yapacak arkadaşlara uyarımdır bu siteden alışveriş yaparsanız çok büyük hata yapmış olursunuz.

    Şikayetler için buyrun
    sikayetvar.com tıklayın

    Ucuzu.com için buyrun




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.