Şimdi Ara

sanal pos konusuyla ilgili yardıma ihtiyacın var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. bir konuda yardıma ihtiyacım var. bir tane facebook sayfam var. oradan yabancılara(genelde amerikalılar) matematik özel dersi veriyorum. benim ihtiyacım olan şey şu. ders bitince bir sanal pos linki vereceğim ve adam kredi kartından özel ders ücretini bana o şekilde ödeyecek. yani adama vereceğim linkteki sayfa şunun benzeri bir şey olacak:
    https://docs.woocommerce.com/wp-content/uploads/2012/07/woocommerce-elavon-checkout-credit-card.png

    üyelik gerektirmeyecek. kredi kartı bilgilerini girecek ve hesabıma para yatacak. bu şekilde ödeme sayfası linki verebileceğim bir hizmet var mı? lütfen konuyu yarım yamalak bilenler atlamasın ciddi bir konu.tam bilen birinin yardımı lazım çünkü payoneer gibi elli türlü siteye üye oldum ve bu özellik hiçbirinde yok. bilmediğiniz şeyi tavsiye etmeyin rica ediyorum.







  • Vergi mükellefi iseniz sanal pos sağlayıcılarından hizmet alabilirisiniz.Şirketiniz yoksa yine aynı şirketler belirli çözümler sunuyor.Burdan link vermek reklam sayılabilir.Google'da sanal pos yazıp istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz.Teknik yardıma ihtiyacınız olursa özel mesajdan da ulaşabilirsiniz.
  • böyle yazarak yardımcı mı olmuş oldun şimdi? bana o link lazım zaten. sen gelmiş link verirsem reklam olur diyorsun. hiç yazma kardeşim böyle yazacaksan.
  • dekorasyonankara kullanıcısına yanıt
    Reklam olduğu için yorumum kaldırılsaydı daha çok mu yardımcı olacaktım?Google'a sanal pos yazmaktan aciz misin?Eğer acizsen link veriyorum sorununun çözümü burda:

    https://www.iyzico.com/isim-icin/sanal-pos

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen bir tavsiyede bulunma kardeşim allah aşkına. bak başlıkta ne yazmışım? yabancılar diyor. türkçe site olmaz. ingilizce olacak.
  • dekorasyonankara kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sanal pos bir altyapıdır.Bunun İngilizcesi Türkçesi yok.Sen arayüzü ingilizce hazırlarsın işini görür.Üyelik al dökümantasyon üzerinde yazanları yap.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya kardeşim sen yazma şu başlığa ya. web sitesi yapmıyorum. webmaster değilim. ilk mesajı okursan facebook üzerinden sadece bir kredi kartı tahsilat "linki" göndermek istediğimi anlarsın.

    link link link link link link link anlıyor musun? web sitesi değil. sanal bankanın kendi tahsilat arayüzünden tahsilat yapacağım ve bu arayüz ingilizce olacak. hepsi bu ya. sen yazma bu başlığa ya. yazma sadece mutlaka biri çıkar cevap verir. sen cevap veriyormuş gibi yapıp kalabalık yapma yeter.
  • dekorasyonankara kullanıcısına yanıt
    ders ücretini bana o şekilde ödeyecek. yani adama vereceğim linkteki sayfa şunun benzeri bir şey olacak:
    https://docs.woocommerce.com/wp-content/uploads/2012/07/woocommerce-elavon-checkout-credit-card.png

    üyelik gerektirmeyecek. kredi kartı bilgilerini girecek ve hesabıma para yatacak. bu şekilde ödeme sayfası linki verebileceğim bir hizmet var mı?


    Bak sen ilk mesajında bunu yazmışsın.Bende senin ihtiyacın olan sistemin linkini attım.Hala ingilizce olacak,Facebook'tan link atmak istiyorum diyorsun.Sana tahsilat arayüzünü gösteriyorum sen hala tahsilat arayüzü istiyorum diyorsun.Ayrıca burası bir forum,insanlar buraya mesaj yazmak için giriyor.Üyeler kurallara uyduğu sürece istediği konuya yazabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt
    Baya sabırlıymıssın valla :))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuyu okuyunca uzun zamandır D.H. 'de yazmadığımı fark ettim.
    Ama Hâlâ aynıymış..

    Herneyse sanırım aradığın tam olarak bu
    https://web.paym.es
  • transferwise kullanmayı deneyebilirsin ödemelerini öyle yapabilirler
  • merhaba vergi mükellefi olmadan shopier üzerinden sanal pos hizmeti alabilirsiniz fakat şöyle bir sorun var dijital hizmetler için türkiye içinde ki hizmet veren bir çok pos şirketi yurt dışı ödeme kabul etmiyor.araştırmalımda zamanında bende transferwise ve geçenlerde başka bir forum da hatta konu linki burada:https://wmaraci.com/forum/bilgi-arsivi/yurt-disindan-odeme-almak-hic-kadar-kolay-olmamisti-622852.html https://paym.es/ olarak bahsedilmiş azerbeycan üzerinde müşterilerim var bir daha ki ödeme periyotlarında burayı deneyeceğim.

    İnternet ve Bilişim Hizmetleri - Hosting - Wordpress - Ücretsiz Hosting




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.