Şimdi Ara

Sanal & Hazır Ofis Toplantı Odası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site : https://ofisalsancak.com/


    Sürekli seyahat ediyor veya uzaktan çalışıyor ya da var olan fiziksel ofisinizi çok sık kullanmıyor musunuz? Ofis Alsancak’ta ihtiyaca uygun sanal ofis paketlerinden birini seçerek hemen prestijli bir iş adresine ve iş telefonuna sahip olabilirsiniz. Müşterilerinizi tam donanımlı toplantı odalarında ağırlayarak, verimli toplantılar geçirebilirsiniz. Bu sayede fiziksel ofislerinize yüksek maliyet ödemek ve ofis giderlerini hesaplamak zorunda kalmaz, hem zamandan hem de bütçeden kazanırsınız.


    Ofis Alsancak, vergi daireleri başta olmak üzere tüm resmi kurumlarda tamamen yasal olarak adresinizi gösterebileceğiniz mevzuatlara uygun bir işletmedir. Sanal ofis hizmetimizde açılış ve yoklama işlemlerinizin kolaylıkla gerçekleştirilmesini sağlarız.


    Stopaj, Sabit Gider,

    Sekretarya, Depozito Yok!

    Ofis Alsancak’tan sanal ofis hizmeti alarak;


    - Elektrik, su, doğalgaz, internet, telefon abonesi olmak zorunda kalmaz; ofis mobilyası, çevre vergisi, tabela vergisi ödemezsiniz.

    - Otopark, güvenlik, mutfak masrafı, sekretarya masrafı, sabit telefon masrafı, aidat ve depozito ödemezsiniz.


    Sanal ofis hizmeti aldığınızda firmanıza hizmet faturası kesileceği için kira stopajından muaf olursunuz. Firmanıza kesilen bu hizmet faturasını gider olarak gösterme avantajına da sahip olursunuz ve hizmet faturasının KDV avantajını kullanırsınız.


    Boşa Çalan Telefon Yok!

    Ofisinize gelen her telefonu şirket adınızla sizin adınıza karşılıyor ve titizlikle kayıtlarını tutuyoruz. Dilerseniz oluşturacağınız senaryoya göre size gelen telefon çağrılarının doğrudan size yönlendirilmesini ya da sizin veya firmanızın adına çağrıyı karşılayıp size veya belirleyeceğiniz kişi veya kişilere aktarılmasını sağlayabiliriz. Ekstra sekreter ve santral alt yapı yatırımı yapmanıza gerek kalmadan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.


    Biz Hep Buradayız!

    Kargolar, günlük hayatımızın vazgeçilmezi. “Geldik, yoktunuz.” cümlesini çok sık duyabiliyoruz. Ofis Alsancak olarak sizlerin günlük yoğunluğunuzda takip edemediğiniz kargo posta ve tebligat takibini yapar, yazılı onayınız ile kargo ve postalarınızı açar dijital olarak sizlere görselini paylaşır ve talebiniz doğrultusunda sizlere gönderimini sağlarız. Paketlerinizi sizin için güvenli şekilde muhafaza ederiz. Ofis Alsancak’ın çalışma saatleri kargo ve posta çalışma saatleri ile aynı olduğu için geldiklerinde biz hep buradayız.


    Yasal ve diğer tüm evraklarınız ekstra ücret talep edilmeden anında teslim alınır size iletilir.


    Neden Ofis Alsancak?

    Çünkü;


    - Sadece bu işi yapıyoruz ve profesyonel bir ofis yönetimi deneyimi sunuyoruz,

    - Sanal ofis hizmetimizin yanında ortak çalışma alanları, toplantı odaları ve hazır ofis sistemimiz hizmetinizde,

    - Şehrin en merkezi ve en kolay ulaşılabilir noktasında, Alsancak’ın en prestijli iş merkezi Heris Tower’da 365 gün, 7/24 hizmet,

    - 5 yıllık deneyim, sektör tecrübesi ve profesyonel destek,

    - Online sözleşme ve online tahsilat imkanı,

    - Yüzlerce mutlu müşteri deneyimi,








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.