Şimdi Ara

Samuray Spordan alışveriş yapan var mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.samuraysport.com/ site bu ürünler orjinal mi güvenilir mi ?



  • Ben kocaeli'ndeki mağazasından almıştım, nike çanta 100 lira falandı. 2 senedir kullanıyorum. Sıkıntı çıkmadı internet mağazasını bilmiyorum, bir sorun çıkmaz büyük ihtimal ile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qweonr94 -- 26 Ekim 2015; 13:30:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Bursa Altıparmak mağazalarından hem de internetten alışveriş yaptım.Herhangi bir sıkıntı yaşamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamlet

    Ben Bursa Altıparmak mağazalarından hem de internetten alışveriş yaptım.Herhangi bir sıkıntı yaşamadım

    konuyu açalı baya oldu internet sitesinden aldım ayakkabıyı gayet iyiler sıkıntılkarı yok
  • Bence uzak durun müşteri ilişkileri zayıf ve hala ürünü göndermediler başımdan geçen olayı kısaca özetleyim pazartesi günü saat 10 da telefonla görüştüm ellerinde belirtiğim ayakkabı modelinin numarasının olup olmadığını teyit ettim evet var dediği için siparişi geçtim malum cumartesi gününe yetişir dedim. Hemen kargoya verilirse zaten çarşamba günü elimde olur ama en kötü 3 iş günü içerisinde yani pazartesi aldıysam en kötü perşembe günü kargoya verilir dedim ama bugün cuma ve kontrol ettiğimde hala sipariş hazırlanır yazıyor dünki görüşmemde de bugün kesin kargo çıkar demişlerdi durmundan da bahsettim bulunduğum yere kargo 2 günde gelmekte perşembe günü için bugün vermezseniz pazartesiye kalırki bu bir hediye ve cumartesi verilmesi gerek dedim adam tabi tabi bugün kesin çıkıyor efendim dedi sizin anlayacağınız tınnn kimin umrunda pazartesi günü siparişi geçtim ama hala kargoya verilmedi alış veriş yapacaklar birkez daha düşünsün derim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgunelektronik -- 15 Nisan 2016; 10:24:55 >




  • Yapmış oldugum alisveristen sonra bu yorumu yapma ihtiyacı hissettim. Çünkü genellikle olumsuz eleştiriler yapıyoruz ama olumlu olan seylerin de hakkını vermek gerek :)

    Uzun suredir almak istediğim Nike marka bi ayakkabı vardi. Magazalarda çok pahalıydi ve istediğim sekilde indirimli bulamadım. Sonra n11 hepsiburada gittigidiyor gibi sitelere baktim kuponla vs alabilirmiyim diye ama ilginç bir sekilde bu sitelerde de numara bulamadım. ya 35-39 yada 45-47 falan vardi. Sonra en son care olarak (pek tercih etmek istemesem de) google dan aratıp internetten satış yapan spor mağazalarına bakmaya başladım. Sonra bikac mağaza buldum ama numarası olan ve uygun fiyatlı olarak samurayspor'u gordum. yaklaşık 350 lira gibi bi ücret odeyecez ama orijinal mi gelir, sahte mi gelir ,hatalı mi , defolu mu, ne olacağı belli degil. Buradan Bikac olumlu yorum okuyunca cesaretlenip verdim siparişi. (tabi öncesinden arayıp stok teyidi almistim ne olur ne olmaz diye)

    Sonuç olarak siperisi verdim, adamlar o gün akşamı kargoya vermiş. hemde UPS ile. ertesi gün elime ulaştı. orijinal kutusunda orijinal kağıdına sarili, etiketleri üstünde sıfır cillop gibi ayakabi elime ulaşmış oldu. mağazadaki fiyatından yaklaşık 200 lira ucuza almış oldum. piyasadaki en iyi fiyattı. Neticede benim olumlu bir alışveriş tecrübem oldu, bunu aktarmak isterim. Gerisi size kalmış :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.