Şimdi Ara

Samurai Shodown NEOGEO Collection, 11 Haziran’da Epic Store’a ücretsiz olarak giriş yapacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • 90’lı yıllarda harçlıklarını atari salonlarında jeton parası olarak değerlendirenlerin çok iyi hatırlayacağı dövüş oyunlarının başında sanırız SNK’in geliştirdiği Samurai Shodown serisi gelir.



    1993 yılında çıkan ilk oyunun ardından birçok devam yapımına ev sahipliği yapan seri, Samurai Shodown NEOGEO Collection adı altında sonunda bilgisayar ve konsollara konuk olmaya hazırlanıyor. 1993 ila 2004 yılları arasında yayınlanan Samurai Shodown I, II, III, IV Amakusa's Revenge, V ve V Special ile Samurai Shodown V Perfect adlı daha önce piyasaya sürülmemiş yapım SNK’nın Epic Store ile imzaladığı ilk olma anlaşması kapsamında platformda yayınlanacak.



    Ayrıca Bkz.GTA5 NaturalVision: Evolved isimli mod, GTA 5’e remaster dopingi getiriyor



    Buraya kadar normal görünen her şey, iş Epic Store mevzusuna gelince biraz değişiyor. Dağıttı bedava oyunlarla sıfırdan bir arşivin oluşmasına neden olan mağaza, 11 Haziran’da yayınlanacak oyunu yine ücretsiz bir şekilde oyun severlere dağıtacak. 11-18 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya sonrasında oyun 18 Haziran’da öncelikle Steam’e 28 Temmuz tarihinde ise PS4 ve Switch platformlarına gelecek.






    Paketin 40 dolarlık fiyat etiketiyle Steam ve konsol platformlarında satılacak olması ise 11 Haziran tarihini önemli hale getiriyor. Dolayısıyla oyuna ücretsiz sahip olmak isteyenlerin 11 Haziran Perşembe gününü takvimlerine işaretlemelerinde fayda var. Son olarak, oyunun 18 Haziran tarihinden sonra Epic Store'da da ücretli olacağını hatırlatalım.



    Çevrimiçi maçlarla rakiplerinizle de boy ölçüşme imkânı sunacak oyun, oldukça kapsamlı bir müze moduyla gelecek. Arşiv sevenleri tatmin edeceği ifade eden modda 2000’e yakın fotoğraf ve müzik dosyaları olacağı ifade ediliyor. Oyunun Xbox sürümü ile ilgili bir bilgi ne yazık ki bulunmuyor. 






    Kaynak:https://www.pcgamer.com/samurai-shodown-neogeo-collection-will-be-free-to-keep-on-the-epic-games-store-at-launch/
    Kaynak:https://www.theverge.com/2020/5/26/21271451/samurai-shodown-neo-geo-collection-epic-games-store-release-date



  • Param olsa alacağım ilk şey bir oyun kolu!

  • Gene epik bir hareket

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neogeo deyince duygulandım be.

  • Bir oyun kolu şart oldu gerçekten de.

  • Belki bilgisayarlarda fazla tercih edilemeyebilir fakat oyun gerçekten konsollarda çok tutucak gibi gözüküyor ????

  • Epic games yine birşeyler karıştırıyor steam zaten bu hayatı şans eseri yaşıyor kime kalmış bu dünya

  • Valla cocukluğumun oyunu yeni çıkanını da samurai showdown 2019 olanını 71 tl ye almıştım.bu epic store tam bizlik.Beleşten kaç tane oyun sahibi olduk.Ayrıca legal olarak.(60 tl de kupon vardı Far cry new dawn aldım oğlana 38 tl ye geldi.bir baktım bir tane daha 60 tl lik kupon geldi bakalım)Tek merak ettiğim bu oyunların online oynana bilmesi için server ların epic de ne kadar sağlam ve geniş olduğu.

  • az oynamadık bu oyunu , iponniiii

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.