Şimdi Ara

Samsung yanlışlıkla Unpacked etkinliği mesajını iPhone ile attı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
13.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung yanlışlıkla Unpacked etkinliği mesajını iPhone ile attı



    Üreticilerin reklamlarını yanlışlıkla rakip ürünler ile yapmasına alıştık. Genelde akıllı telefon reklamları veya etkinlik duyuruları yapılırken sıkça iPhone modellerinin kullanıldığını görüyoruz. Samsung da bu hataya düşmüş durumda.



    iPhone üzerinde Galaxy Unpacked reklamı



    Samsung ABD’nin Galaxy S21 serisinin tanıtılacağı Galaxy Unpacked 2021 etkinliği öncesinde yapılan reklamlardan birisinde iPhone kullanıldı. Twitter üzerinden atılan gönderide iPhone kullanıldığı açıkça görülüyor.



    Ayrıca Bkz.Samsung, Neo QLED televizyon serisini sunar



    Samsung’un vukuatları ilk değil. 2013 yılında reklam yüzü David Ferrer; Galaxy S4 telefonunu anlatırken iPhone üzerinden tweet atmıştı. T-Mobile patronu John Legere ise Galaxy Note 3 modelini överken iPhone kullanmıştı. Yine 2018 yılında Ksenia Sobchak halk içerisinde iPhone X kullanırken yakalanmıştı. Bu tarz durumlar özellikle markanın hayranları arasında tepkiye sebep oluyor.




    Kaynak:https://appleinsider.com/articles/21/01/13/samsung-inadvertently-uses-iphone-to-tweet-galaxy-unpacked-promo



  • Güvenilmez lafı konusunda yetkili değilim fakat "karmaşık, kararsız" sözüne büyük yanaklarımla güldüm. Sanırım en son tarih öncesi galaxy S3 filan kullanmışsınız, şuan Android son derece stabil bir işletim sistemi, karmaşık bir tarafının olduğunu da hiç düşünmüyorum, karmaşıktan kastınız taskbar'daki butonlar ise bu konuda kendinizi sorgulamanızı öneririm, zira karmaşık ve kararsız lafı şuanki Android dünyasında çok komik karşılanır. Ben her iki işletim sistemini de yıllarca birlikte kullandım ve genelde ciddi yazılım sorunlarını ios tarafında yaşadım, yazılım çöktüğü için servislik olan cihazım bile oldu ios tarafında...

    Eminim sahibi bile iPhone kullanıyordur. Bu nedir biliyor musunuz? Kullanıcı deneyimi dediğimiz şey var ya hani işte tam da bu tweet onun kanıtıdır. 737282 cigolayt bellek varmış uuu değil olay. Her şey yerli yerinde, sade, Android gibi dağınık ve zibilyon tane ayar içermiyor. Bunu sosyal medya şirketi bile yapıyor olsa yine de bu az önce söylediğim şeylerin kullanıcılar üzerindeki kanıtıdır. Üstelik bu Samsung’un ilk kez başına gelmiyor. Samsung’un reklam yüzü olarak bilinen Putin’in torunu Sobchak da Samsung kullanıyordu ama bize televizyondan öyle görünüyordu. Günlük hayatında iPhone kullanıcısı olduğu ortaya çıktı ve Samsung haliyle marka imajını zedelemeden dava açmıştı. Bu da onun gibi bir şey. Adamların günlük hayatlarında iPhone kullandıkları belli oluyor. Xiaomi CEO’sunun da iPhone kullandığı ortaya çıktı. Daha önce de Windows Phone operasyon şefinin de iPhone kullandığı ortaya çıkmıştı. Google’ın CEO’su bile iPhone kullanıyor. Buradan pay biçin.
    Samsung doğru yolu bulmuş aklın yolu bir. Tabikide iPhone :) bu herifler kendilerinin bile kullanmadıkları telefonları size kakalamaya çalışmaları bi tuhaf. Samsung yetkililerinin hiç biri Samsung kullanmıyor yıllardır bu böyle elemanlarına zorla kullandiriyorlar onlar bile ikinci telefon olarak samsungu mecburen kullanıyor :)
  • Olayin Android ile alakasi olduğunu düşünüyorum. Samsung'un veya baska büyük Android telefon markalarının yetkli kişilerinin iPhone kullanma sebebi tamamen güvenlik diye düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekin-71 -- 14 Ocak 2021; 10:9:54 >
  • samsung her zaman ki gibi

  • Tam Bi rezillik


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etkinliğin daha fazla duyulması için bilinçli yapılmış olabilir.
  • dev firmaların çıtır şakalaşmaları
  • İş insanları pek Android tercih etmez, karmaşık, kararsız ve güvenilmez olduğu için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babadol

    İş insanları pek Android tercih etmez, karmaşık, kararsız ve güvenilmez olduğu için.

    Güvenilmez lafı konusunda yetkili değilim fakat "karmaşık, kararsız" sözüne büyük yanaklarımla güldüm. Sanırım en son tarih öncesi galaxy S3 filan kullanmışsınız, şuan Android son derece stabil bir işletim sistemi, karmaşık bir tarafının olduğunu da hiç düşünmüyorum, karmaşıktan kastınız taskbar'daki butonlar ise bu konuda kendinizi sorgulamanızı öneririm, zira karmaşık ve kararsız lafı şuanki Android dünyasında çok komik karşılanır. Ben her iki işletim sistemini de yıllarca birlikte kullandım ve genelde ciddi yazılım sorunlarını ios tarafında yaşadım, yazılım çöktüğü için servislik olan cihazım bile oldu ios tarafında...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Zorunlu olarak iş telefonum Android, şahsi telefonum Ios, ikisi de iyi cihazlar, ama iş telefonumu elime almak istemiyorum, siz gülmeye devam edebilirsiniz ancak bu gerçekleri değiştirmiyor.
  • Ben bu etkinliğin yapılacağını bilmiyordum ama bu mesaj iphone tarafından atılıp hata olduğu düşünüldüğü için her tarafta karşıma çıkmaya başladı artık etkinlikten haberdarım konunun pek de hata olduğunu düşünmüyorum
  • adam napsın leğen mi kullansın reklam yaparken..

  • Kendileri bile dandroid kullanmıyorlar.

  • Abartmamak gerek ... Normal seylerdendir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: frostburn

    adam napsın leğen mi kullansın reklam yaparken..
    8 sene eskide kalmış sığ ve ucuz bir laf. Geliştirin artık kendinizi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendileri bile iphone kullanıyosa...
  • Konuyu güvenliğe vs bağlayanlar :)

    Mevzu bahis postları gönderileri kendileri atmıyor ki. Sosyal medya yönetimi için ha gi ajans ile anlaşmışlarsa onlar tarafından yapılıyor.

    Tabii ajans ve postu çıkan çalışanın başı baya bir ağrıyacak gibi anlaşılan.
  • Reklamın iyisi bu.
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Daha yeni başıma geldi iphone elma logosunda kaldı ve açılmadı bu benlik bir hata değildi sonuç fabrika ayarlarına döndü ve açıldı kaybım bir sürü fotoğraf muzik rehber mesajlar vb şeyler.

    Kapalı kutu olduğu içinde öncesinde kurtaramadık.
  • Atan kişi ölümlerden ölüm beğensin
  • Kendileri bile kullanmıyor zamzungu😂
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.