Şimdi Ara

Samsung smart tv 55ru7100 bluetooth eşleşmesi sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba , bir kaç gün önce bu tv yi aldım elimdede harman kardonun bluetooth hoparlörü var. Şimdi bunları eşleştirince sadece bluetoothtan ses geliyor ben ikisinden gelmesi için erişilebilirlikten çoklu ses i seçtim fakat bunu yapıncada bluetooth dan ses gecikmeli geliyor. Bu gecikmeyide ses ayarlarında uzman ayarlardan senkronizeden kurcaladım ama o da fayda etmedi. Bunu nasıl çözebilirim bilen varmıdır?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • -gecikmeli ses gelmiyor aslında. iki hoparlörün frekansları(tını,bass,kullanılan malzemeler vb.) farklı olduğu için organize bir ses gelmiyor. gecikmeli ses de gelebilir bilemem ama dediğim gibi gecikmesiz de olsa ses kaliteli olmuyor.
    -ben de bir ara hem tv den,hem harici hoparlörden (bluetoothla) aynı anda ses almak istedim. tv nin sesi tenekeden çıkıyor gibi oluyor. logitech z625 hoparlörün sesi davuldan çıkıyor gibi oluyor. ikisi uyum içinde çalışmıyor. bir de tv, bu ayarı yapınca bluetooth u en yüksek sesle veriyor. ayar yapmak daha da zor oluyor.
    -o değil de harman kordon lu ses sistemi kullanıp bir de tv nin hoparlörünü kullanmak gereksiz. ben kullanmadım ama harman kordon kaliteli olması lazım. çok pahalı satılıyor çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksu01 -- 21 Nisan 2020; 12:19:32 >
  • aksu01 kullanıcısına yanıt
    Hocam şu şekil diyeyim tv nin sesi önce geliyor hoparlör sonra geliyor hani uydu ve karasal yayını aynı anda açarsınzda birisi daha önde gider ya o şekilde. Harman kardonun sesi güzel fakat tek bir noktadan çıkıyor harmanın bass ı güzel tv nin de sesi dağıtması güzel duvardan yayıldığı için tv nin daha güzel geliyor ama bass ı az bu sefer o yüzden bağlamaya çalışıyorum da olmadı. Harman kardon ev sistemi değil hocam bu arada onyx 4 diye speaker sadece.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ThEnD© kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen araya bluetooth girdiği için ses gecikmesi yaşıyorsunuz. Çünkü tv'den çıkan bluetooth sinyallerini harici hoparlörünüzün işleyip sese dönüştürmesi için bir miktar zaman gerekiyor.
  • Çözümü var mı hocam ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ThEnD© kullanıcısına yanıt
    Çözümü maalesef yok. Çünkü sizdeki ürün (hoparlör) sadece bluetooth üzerinden bağlanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.