Şimdi Ara

Samsung S3 Şarjda Patladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar okuduğum bir haberi sizlerle paylaşmak istedim..
    Samsung S3 piyasaya çıktı ama çıkışıda gerçekten olay oldu.. şarjda patladığını söyleyen kullanıcının sözlerini birde siz okuyun..
    Kullanıcının takıldığı forumda, yardım amaçlı sorunun neden kaynaklanabileceğini anlatılan bir videoda ilave etmişler onuda sizlerle paylaşıyorum..


    Samsung Galaxy S III belki şu an piyasadaki en iyi smartphone’u diyebiliriz. Ancak geçtiğimiz günlerde boards.ie forumu üyelerinden Samsung Galaxy SIII sahibi Dillo2k10’in anlattıkları bu duruma gölge düşürüyor. Dillo2K10’un anlattığına göre, onun Galaxy S3’ü (global HSPA+ version) arabasında şarj ettiği sırada arızalandı ve şarj girişinden patladı. Oluşan hasarı yakın çekim fotoğrafları ile birlikte yazının devamında okuyabilirsiniz.




    Patlayan Samsung Galaxy S III Hikayesi:

    “Merhaba,
    Samsung Galaxy S3 telefonumu sürüş esnasında arabamda şarja taktım ve telefonda aniden beyaz bir alev, kıvılcım çıkararak bir patlama meydana geldi. Telefonum şarj yerinde içeriden dışarıya doğru yandı. Plastiği erimiş ve yanmış olmasına rağmen telefon herhangi bir sinyal vermedi ama çalışmaya devam etti.
    Telefonumu doğrudan “Carphone Warehouse“a götürdüm ancak onlar da ilk olarak telefonun incelenmek için gönderilmesi gerektiğini söyleyerek telefonumu aldılar ve bana bir yedek telefon bile vermediler. Telefonum yok ve arabamın iç plastik aksamından bir parça yanmış durumda.
    Muhtemelen hiçbir şey yapamayacağım ama ben gerçekten bu durumdan rahatsızım. O patlamadan sonra yüzüm yanmış olabilirdi, cebimde olsaydı bacağım yanabilirdi ya da benim yatağımın üzerinde olsa yatağım tutuşabilirdi. Bu durum gerçekten çok tehlikeli.”


     Samsung S3 Şarjda Patladı


     Samsung S3 Şarjda Patladı


     Samsung S3 Şarjda Patladı


    Kaynaklar:
    http://smartkeitai.com/samsung-galaxy-s-iii-explodes-meltdown-story-images/
    http://boards.ie/vbulletin/showthread.php?p=79312161&utm_source
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1722448


    http://www.youtube.com/watch?v=eo93EF7rVIw



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _blackmamba_ -- 21 Haziran 2012; 13:14:58 >







  • yanmış olmasına rağmen hala çalışıyor olması çok ilginç...
    ama sanırım tekrar şarj edilmezdi.. zaten bu çocukcağız korkardı tekrar şarja koymaya...
  • zaten korkmuş ne yapması gerektiğinide bilmediğini yazmış..

    bence almak isteyenler varsa bile birazcık beklemedi mazallah ALLAH korusun. :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _blackmamba_

    zaten korkmuş ne yapması gerektiğinide bilmediğini yazmış..

    bence almak isteyenler varsa bile birazcık beklemedi mazallah ALLAH korusun. :(

    kesinlikle bu tip telefonları piyasaya ilk sürülen seriden almamak lazım... hep bunu derim...
  • Her dönem çıkan yeni bir tepe seviye telefonda böyle bir haber çıkıyor, tamam üzücü bir olay ama gerçekliğinden şüphe eder oldum, sadece firmayı karalamak için bile yapılabilir. Aynı tip haberler IPhone içinde çıktı Galaxy S serisi içinde, insan şüphelenmeden edemiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

    Her dönem çıkan yeni bir tepe seviye telefonda böyle bir haber çıkıyor, tamam üzücü bir olay ama gerçekliğinden şüphe eder oldum, sadece firmayı karalamak için bile yapılabilir. Aynı tip haberler IPhone içinde çıktı Galaxy S serisi içinde, insan şüphelenmeden edemiyor.

    Çok doğru diyorsnuz, bu haber için netlik ne zaman kazanılır bilinmez, belkide yarın öbürgün araştırma bile yapılmadan kapatılıcak konu..

    Düşünce olarak herkes apple in yaptığı bir oyun olarak nitelendiriyor olabilir, ama haklı olarakta düşünmeden edemiyoruz...
    bekliyelim bakalım göreceğiz ne olucak ne biticek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

    Her dönem çıkan yeni bir tepe seviye telefonda böyle bir haber çıkıyor, tamam üzücü bir olay ama gerçekliğinden şüphe eder oldum, sadece firmayı karalamak için bile yapılabilir. Aynı tip haberler IPhone içinde çıktı Galaxy S serisi içinde, insan şüphelenmeden edemiyor.

    ben ilk apple'ın yaptığı bir haber demiştim ama sonra aklıma S2'de de böyle bir problem olduğu geldi... o yüzden insan "olmuştur" da diyebiliyor...

    ama tabi umarım başka birinin daha başına gelmez veya yalan haberdir...
    çünkü genel olarak s3'den çok memnun insanlar...
  • Sayılı akıllı telefonlardan birinde böyle bir sorun çıktıysa ( gerçekse tabi ) , o kadar para verip s3 ü alanın vay haline :(
  • içim acıdı valla
  • geçmiş olsun
  • 2000 Tl ver sonra şarjdayken telefon elinde kalsın, yazık günah.. bizimde içimiz acıdı..

    bu arada samsung yetkilileri araştırıyormuş sanırım...
  • İleriki zamanlarda da başka kullanıcılar tarafından bu tip olumsuzluklar rapor edilirse işte o zaman sıkıntı olur. Telefon tarihinde cihaz toplatıldı mı bilemiyorum ama samsung cihazların toplatışmasını bile isteyebilir.
  • bende hiç duymadım hiç bir şekilde telefon toplandığını ama, eğerki dediğiniz gibi aksi bir durum çıkarsa piyasaya... o zaman bakalım nasıl bir yaptırım ile çıkıcak samsung..
  • aynen ilk defa gördüm
  • bu cıhazı 4 haziranda bende aldım kullanımı gayet güzel şimdiye kadar hiç patlamadı evet yukarıda arkadaşımız yazmış arac şarjına bağladım patladı die ama ben henüz samsung servisinde araç şarj cihazını bulamadım çıkmış olsa bende alacağım s2 nin verin dedim kesinlikle olmaz başka cihazın şarj aletini takmayın demişlerdi merak ediyorum bunu patlatan arkadaş hangi araç şarj cihazına bağlamış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.