Şimdi Ara

Samsung S23B550

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu gün aldım monitörü ve bi sıkıntım var, hdmi den bağladım ve 23" monitör 22" gözüküyor ekranda 1 parmak kare var etrafta siyah ilen. başka dandik leptopa taktım sorunsuz çalıştırdı. ekran kartım amd 6800 hd. vga ile bağladım bu sefer komple yarısı gitti ekranın ne yapıcam çözemedim



  • Samsungu aradığımda auto ya bas dediler ve başka hiç bir yardımda bulunmadılar haliyle bi işe de yaramadılar, bilgisayar sağlıyıcınızı arayın diyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madozan

    Arkadaşlar bu gün aldım monitörü ve bi sıkıntım var, hdmi den bağladım ve 23" monitör 22" gözüküyor ekranda 1 parmak kare var etrafta siyah ilen. başka dandik leptopa taktım sorunsuz çalıştırdı. ekran kartım amd 6800 hd. vga ile bağladım bu sefer komple yarısı gitti ekranın ne yapıcam çözemedim

    Catalyst Control Center' dan ekran boyutuna baktınız mı ? Veya masaüstünden ? Bunlardan birinde ekran oranlamalarında sıkıntı var gibi gözüküyor. En son seçenekte monitörün kendi ayarlarına bir göz atın.Ayarlarda tam olarak 23'' ve 1920x1080P çözünürlüğü aktif edin.Aynı şekilde 16:9 vs. gibi oranlarıda.Elimde samsung monitör olmadığı için, ayarlar kısmını tam hatırlamıyorum.Ama dediğim yerlere bakarsanız sorun çözülecektir büyük ihtimal.Çözülmezse, başka seçenekler deneyebiliriz.

    Benim başımada gelmişti böyle bir durum, dediğim oranlamalarda sıkıntı vardı.İnşallah böyle bir sorundur.Ekran kartında sıkıntı olabileceğine ihtimal vermiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 5 Ocak 2013; 12:20:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.