Şimdi Ara

Samsung R508

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş ne zaman bir laptopu incelemek için üretici firmanın sitesine baksam o model nedense sitede bulunamıyor. Bu adamlar Türkiye'ye özel üretim mi yapıyor anlamıyorum. Uluslararası sitelerinden de değil direkt Türkiye sitelerine bakıyorum yok. Neyse laptopun özellikleri şöyle:

    Garanti 24 Ay
    Bellek 2 GB(2X1024) DDR2 667 MHz
    Sabit Disk 250 GB 5400 RPM
    Ekran 15.4" Parlak Ekran
    Ekran Çözünürlüğü 1280X800
    Optik Sürücü DVD-Writer
    FAX Modem/Ethernet 56K V92-10/100
    Kablosuz İletişim 802.11 b/g / Bluetooth
    Kart Okuyucu Var
    USB / Firewire 3 Adet / -
    Harici Bağlantılar 1xTip II PCMCI Kart Yuvası,RJ-11,RJ-45,VGA
    Ses Kartı Onboard
    Batarya Lithium-Ion 6 Cell
    İşletim Sistemi FreeDos
    Ağırlık 2.7 kg
    Çanta Yok
    Diğer Özellikler Entegre Kamera
    İşlemci Intel Pentium Dual Core Processor T4200 (2,00 GHz, 800 MHz, 1 MB )
    Ekran Kartı NVIDIA GeForce Go 9200 M GS- 512 MB

    Fiyatı da böyle: 599$ + KDV

    Fiyatına göre özellikleri oldukça iyi, Samsung'un bu fiyat aralığındaki cihazları nasıldır acaba? HP gibi fiyatı ucuz olan modellerde kaliteyi düşürüyorlar mı? Alan, kullanmış olan varsa yorum alayım.



  • Bu ürünü bende ne zamandır inceliyordum bi türlü bulamıyordumwww.teknosepet.com sitesinde girmiş stoklara anasayfaya koymuşlar sipariş verdim ben ellerindede varmış alıcaksan burdan al tavsiye ederim. Üründe gerçekten çok güzel
  • bu bilgisayarı ben de arkadaşım için tavsiye edicem fakat bir yorum gelmemiş sizce nasıldır?
  • bilgisayarı alan arkadaşlar yorumlarınız nelerdir.bende bu ürünü inceliyorum fiyat olarak gayet iyi görünüyor.yorumlarınızı bekliyoruz
  • Bende bayağı araştırdım Lenovo alacaktım yakın zamanda Lenovo aldığım için değişiklik olsun diyerek 100 tl fazla koyup bunu alacağım inşAllah...

    hepsiburada da aldığını söyleyen bir kişi FARCRY 2 yi rahat oynadığını yazmış :S bilemem artık ben sadece net için alcam ekran kartı ekstradan olcak, FREEDOS olması en sevdiğim yanı

    Resmi Web Sitesinden inceleme ;)
    http://www.samsung-notebook.com/r508-ds01tr.aspx


    sade ve yetenekli
    R508-DS01TR
    15,4" Wide Screen XGA Ekran
    250 GB 5400 Rpm Sabit Disk
    2048 MB (1*2048) Bellek
    2.7 kg Ağırlık

    Samsung Dizüstü PC R508-DS01TR


    Optimize edilmiş tasarım ve teknoloji, oldukça zarif ve şık bir tasarım yelpazesine sahip olmasının yanı sıra R508, aynı zamanda etkieyici ve yenilikçi bir mobil teknoloji dizisi sağlayıp bu sayede ihtiyacınız olan her yerde ve her zaman yüksek performanslı, sorunsuz bilgisayar sistemleri sunabiliyor.
    müthiş performans


    Daha uzun sure çalışabilmeniz için, yüksek sistem performansı, artırılmış enerji verimliliği ve geliştirilmiş bağlantı sunan Intel® Pentium işlemci teknolojisine sahiptir.

    daha hızlı grafikler, mükemmel görüntü kalitesi


    nVIDIA’nın GF Go 9200M GS grafik çipi, 512 MB harici belleğinin de yardımıyla, bir dizüstü bilgisayardan elde edebileceğiniz maksimum kalite ve grafik performansı sunmaktadır. Ayrıca dahili HDMI (Yüksek Tanımlı Çoklu Ortam Arayüzü) ile mükemmel görüntü ve ses deneyimi yaşayabilirsiniz.

    bakteri barındırmaz


    Klavye üzerine, müthiş küçük, nano boyutlu gümüş iyon tozu püskürtülmesi sayesinde sisteminiz çok daha uzun süre "bakteri barındırmayacaktır".

    Protect-o-Edge kasa


    Uzun ömürlü kasası ve çizilmez kapağı mükemmel dayanıklılık ve üstün güvenirlilik sağlar. Sonuç olarak, bu dizüstü bilgisayarlar hareketli bir yaşamın kaçınılmaz zorluklarına karşı koyabilmekten daha fazlasını vaat ederler.
    kolay veri paylaşımı


    Üçü bir arada hafıza kart okuyucu (SD, SDHC ve MMC), 3 x USB yuvası ve Bluetooth 2.0+EDR* (Gelişmiş Veri Hızı) ile R508 diğer dijital cihazlarla benzersiz şekilde veri paylaşabilmenizi sağlar.

    keskin görüntü


    R510’un 15,4 inç genişlikte SuperBright© ekranı, fotoğraf seviyesinde görüntü kalitesi, daha geniş görüş açıları ve daha rahat okunabilir metinler sunar.

    gülümseyin, çekiyoruz


    Dahili [tümleşik] bir 1,3 mega piksel dijital hareketli kameraya sahiptir, video konferans veya canlı mesaj özellikleri kullanarak arkadaşlarınızla veya ailenizle haberleşebilmeniz için kolay bir çözüm sunar.

    sükut altındır


    Üstelik, sessiz ortamlardayken diz üstü bilgisayarlarının çalışma gürültüsünü azaltan SuperSilent Mode™ tuşlarla sunulmaktadır.

    Teknik Özellikler
    Performans
    İşletim Sistemi Dos
    Mimari Intel Pentium
    İşlemci T4200 (2.00GHz)
    L2Cache 1 MB
    FSB 800 Mhz FSB
    Clock Speed 2.00 Ghz
    Chipset Intel PM45 + ICH9M
    Bellek 2GB DDR2
    Sabit Disk 250 GB, 5400 rpm S-ATA
    Grafikler
    Grafik İşlemci nVIDIA GeForce Go 9200M GS Harici
    Grafik Hafıza 512 MB
    Ekran 15,4" Wide Screen XGA 1280*800
    Özellikler
    Boyutlar 358 X 269 X 31.8~38.5 mm
    Ağırlık 2,7 kg
    Optik sürücü Super Multi Dual Layer DVD+RW
    Ethernet 10/100/1000 Ethernet Kartı
    Kablosuz Erişim 802.11bg
    USB 2.0 yuvası 3 x USB 2.0
    VGA çıkışı Var
    TV çıkışı HDMI
    Dahili kamera Var (1.3 MP )
    Dahili mikrofon Var
    Pil 6 cell Primary Battery
    Bluetooth Var
    Kart okuyucu 3-in-1 (SD, SDHC, MMC)
    Ses 4 W Stereo Speaker (2 W x 2)
    Kulaklık çıkışı Var
    Mikrofon girişi Var
    FireWire (IEEE 1394) Yok
    Uzaktan kumanda Yok
    Genişleme yuvası Express Card (54 mm)
    Fax-Modem Yok
    Klavye 88 Tuşlu Q - Türkçe, Gümüş Tozu içeren AntiBakteriyel
    Kutu içeriği Kitapçık-Driver CD-Adaptör-Pil
    Garanti 2 yıl
  • Samsung R508'i 1.014 TL'ye BonusCard'a peşin fiyatına 3 taksitle aldım Ürün kargoya verildi elime geçince belki bilgi veririm R510'un driverleri ile kuruluyormuş o da zaten samsungun sitesinde var : )
  • DEĞERLİ ARKADAŞLAR SAMSUNG'UN RESMİ SİTESİNE BAKARSANIZ TÜM LAPTOP MODELLERİNDE DAYANIKLILIKTAN BAHSEDECEKLERDİR. ŞİMSİ BEN SİZE 2000 TL LİK SAMSUNG 1. AYINI DOLDURMADAN NASIL BİR DAYANIKLILIK GÖRDÜM VE NASIL BİR MUAMELE GÖRDÜM ONU AKTARAYIM. AKTARAYIM DA UĞRUNDA ŞEHİT VERDİĞİMİZ BU DEĞERLİ KORELİ FİRMANIN O ŞEHİTLERİN TORUNLARINI NASIL MAĞDUR ETTİĞİNİ ANLAYIN.

    Samsung mu? sakın ha... Teknolojisine lafım yok ancak servis ve müşteri hizmetlerinden yaşayacağın maduriyetleri göz önüne al. 1 ay önce Samsung X460 dizüstü bilgisayar aldım. Sitesinde yazmışlar yok magnezyum gövde yok sağlam vs diye. Laptopu yerden kucağıma alırken ekranla klavyenin birleştiği menteşe yerinden iki elimle tuttum (DOĞAL OLARAK). Ekranın iç çerçevesine (ekrana değil) başparmağım temas etti. tok bir ses ve ekran çatladı. 2000 TL ve daha 23. gününde... Media Markt servise gönderdi. Servis çok hızlı(?) hemen ertesi gün döndüler. Ekran çatlamış kullanıcı hatası orjinal ekran 400$+KDV Yan sanayi 200$+KDV sizin ödemeniz gerekiyor LCD takalım mı dediler. Ben de TAKACAĞINIZ KADAR TAKTINIZ O KALSIN dedim ve ürünü aynen geri istedim. Müşteri hizmetlerini aradım. Servis ödeme karşıdan dediyse ödemek zorundasınız...! dedi. Onlardan da özür diledim. DAYANIKSIZ SON DERECE BASİT BİR İÇ EKRAN ÇERÇEVESİ VAR. HİÇBİR LAPTOPTA BU KADAR KALİTESİZ MALZEME KULLANILMAMIŞTIR. SON DERECE İNCE . ÇERÇEVEYE DOKUNUYORSUNUZ LCD DENİZ DERYA DALGALANIYOR. DİĞER MODELLERDE NASIL BİLMİYORUM AMA ŞUNU UNUTMAYIN CİHAZIN BAŞINA BİRŞEY GELİRSE PAMUK ELLER CEBE. MÜŞTERİ HİZMETLERİNDE ÇOK KİBAR VE PROFESYONEL ARKADAŞLAR VAR. SUÇUN SİZE AİT OLDUĞUNU UYGUN BİR DİLLE İZAH EDİYORLAR. ONLARINDA SUÇU YOK DEMEK Kİ FİRMANIN STRATEJİSİ BU. ARKADAŞLAR 1400 TL'YE DELL ALDI ALT KOMŞUMUZ, Bİ SORUN OLDUMU AYAĞINA KADAR GELİYORLAR. HİÇ MADUR ETMEDİLER. ARTIK ÖĞRENDİM Kİ LAP TOP ALIRKEN EN ÖNEMLİ KRİTERLERDEN BİRİ DE SERVİS SERVİS VE DE SERVİS. TABİ DOĞRU DÜRÜST UYGULANAN BİR GARANTİ SİSTEMİ. TOSHİBANINKİ GİBİ. NO MATTER WHAT GUARANTİE (ne olursa olsun garantisi) VB... Neyse, ürünü TÜKETİCİ KORUMA DERNEĞİNE göstereceğim. Ürün tam bir fiyasko. İnce mi ince, teknoloji donanım iyi mi iyi ancak inanılmaz derecede dayanıksız. Ve Samsungda her şekilde madursunuz arkadaşlar . SAMSUNG DİZÜSTÜ ALMAKTA HALA KARARLIYSANIZ BANA İNANMIYORSANIZ sbsuzgun@yahoo.com MAİL ADRESİM. TELEFONLA DAHİ YAŞADIĞIM MADURİYETİ ANLATABİLİRİM. BENİM CÜZDANIM VE HAYALLERİM YANDI BAŞKASININ YANMASIN. KALİTESİZ NE OLDUĞU BELİRSİZ HER ÇEŞŞİT ÜRÜN SATILIYOR ÜLKEMİZDE. YASALARSA TÜKETİCİYİ KORUMAKTAN ACİZ. Bu yaşadığım problem yüzünden hiçbir Samsung ürününü kullanmamaya karar verdim.
  • kırılan urunun fotosunu koyarmısınız?birde her baslıga aynı şeyi yazmayın,acın kendınıze özel bır baslık,mesaj kırlılıgıne yol açıyorsunuz.
  • Tüketici Koruma Derneğine götür bakalım. Dernek seni haklı bulursa amenna ancak anlattığın kadarıyla tüketici hatası diyecekler gibime geliyor :)

    mağduriyetini yazmışsın (DOĞAL OLARAK) ama bu mağduriyeti reklam eder şekilde her bölüme açman amacının dışına çıkabileceğin düşüncesini oluşturur...

    ben sipariş verdim inş gelince bakalım o kadar adi mi üretilmiş
  • R508 de son durum nedir karamitat? digihead'ın dediği şekilde x460 kadar nazik bişey mi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Labirent

    R508 de son durum nedir karamitat? digihead'ın dediği şekilde x460 kadar nazik bişey mi?


    R508 i aldım xp sp3 lü yükledim driver vs den sonra
    fn + ekran parlaklığını artırma azaltma konusunda sorun yaşadım! driverleri yüklemeden önce çalışıyodu yükleyince bişey oldu, bende pek lazım olmadığından uğraşmadım

    çünkü notebooku kendime değil babama almıştım.

    kendimde durduğu sürece edindiğim gözlem ve tecrübe neticesinde malzemesinin o kadar kalite olduğunu söyleyemeyeceğim (1.000 iraya aldım) Lenovo 3000 n500 var (1.200 e almştım) onun malzemesi daha kaliteli gibime geldi.

    ancak performans konusuna gelince portakal orda kal denir :)

    Farcry2 oyunun gerçektende takıntısız şekilde oynuyor, %20 ye kadar geldim sonra babama verdim laptopu.

    Wifi side bayağı uzaktan görme kabiliyetine sahip :)

    1.000 liraya fazlasıyla değiyor.
    sıradan normal bir kullanıcı için yeterde artar diye düşünüyorum ve pişman değilim, yine ihtdiyacım olsa yine bundan alırdım.

    Lenovo alacaktım ancak malum Samsung marka diye 100 liraya yakın fazla para verip bunu aldğım. bi samsun bi lenovo var bakalım hangisi önce çürüyecek.

    Bu arada serviste çürüyen bir acer sahibiydim... 200-250 usd arası masrafı varmış ödersem yapacaklarmış...
  • bu bilgisayar bende var çok süper bu bilgisayar hala satıştaysa alın derim 2gb rama falan bakmayın hertürlü oyunu kaldırıyo 4 gb ramlık oyun yükledim geçen kaldırdıama tabi lowda :)) ama yinede oynatıyo 1.buçuk milyara almışlardı tabi ablam bana hediye verdi 10 :D gerçektende süpper bi bilgisayar şu an tabi ucuzlamızdır kaç senelik bilgisayar :)) ama sene mene geçti hala sağlam ablamın verdiği gibi diğil tabi :DD OYUN FALAN YÜKLEDİK YANİ :)) :D ya bi şu oyunda kasma sorunu o kadar sleeping dogs
  • size ben samsung R508İN bi bilgisayar özelliklerini yani ramını işletim sistemini tabi ben işletim sistemim 32 bitti 64 bit yüklettirdim :/ bana 64 bit demişlerdi verirkene :// neyse şöyle bu bilgisayarın diretcx sürümü diretcx 11 tabi her bilgisayarda öyledir yaklaşıp top bellek 1264 gb sanırım 1gb ekran kartı olarak geçiyo sizdekiler farklımıdır ekran kartı bilmek ama benimki Geforce 9200M GS sürücü modeli WWDM 1.1 DDİ SÜRÜMÜ 10 WHQL İMZASI YOK HANİ BELKİ BENDE SORUN VARDIR SİZDE VAR OLARAK GEÇEBİLİR İŞLEM TÜRÜ PENTİUM (R) DUAL CORE CPU T4200 2.00GHZ 2.00 GHZ LA 2.00 GHZMİ OLUR :D ASSASİNS CREED 3 Ü LOWDA BİLE KALDIRMAZ ONU DİYİM :D İŞTE BU KADAR ZATEN Bİ ARKADAŞIMIZ KONUYU AÇAN KİŞİ BİLGİSAYARIN İÇİNİ DIŞINI ANLATMIŞ BENDE SİSTEMİNİ ANLATIYIM DEDİM :)
  • samsung r508
    yeni donanım parçaları ekledim
    pc 2009 da alınmıştı haliyle ekranda ölü pikseller oluşmuştu ekranı değiştim
    ssd taktım açılması için birkaç dakika beklediğim pc 15 saniyede açılmaya başladı
    2 gb ram daha taktım 2x2 4gb ram oldu
    işlemcisini samsung r510 işlemcisiyle değiştirdim (intel pentium t4500 2.30ghz
    2007-2008 oyunlarını düşük ayarlarda akıcı bir şekilde bitirdim

    biraz donanım ekleyince gayet iyi çalışmaya başladı ödellikle ssd çok hızlandırdı


    2020.
  • Merhaba 2gb tek ram var 4 GB daha alsam.anakart destekler mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada ekran parlaklığı sorununu rastgele çözdüm. Fisten çekince parlaklık kaybolma sorunu biosta ayar var auto yu kapatınca artık ekran parlaklığı azalmıyor. Bilginize


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.