Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (579. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.287
Cevap
375
Favori
630.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 55q60rat kullaniyorum. Genleşme sesi zannedersem, çit cit sesinden uyuyamiyorum. Fenalik geldi, cildiricam artik. En fazla 1 saat kullaniyorum tv yi. Her 10 saniyede bir siddetli bir cit sesi geliyor. Hemen yatagimin onunde televiyzon, uyku haram oldu. Uzun suredir boyle durum. Bir onerisi olan var mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 27 Kasım 2020; 0:54:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skymasterrr kullanıcısına yanıt
    Forumda daha çok kişiye ulaşır ve dönüş alırız diye düşünüyorum
  • 55 QLED 80R ekranda lekeler oluştu bunun için panel değişimi yağlı katman sorun silerken dikkat edin en ufak hatada panel çöp



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk & kaplan -- 27 Kasım 2020; 1:5:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nidoran

    55q60rat kullaniyorum. Genleşme sesi zannedersem, çit cit sesinden uyuyamiyorum. Fenalik geldi, cildiricam artik. En fazla 1 saat kullaniyorum tv yi. Her 10 saniyede bir siddetli bir cit sesi geliyor. Hemen yatagimin onunde televiyzon, uyku haram oldu. Uzun suredir boyle durum. Bir onerisi olan var mi?

    Hocam o sesi çok sık çıkarıyorsa bir servise danışsanız mı diye düşünüyorum. Yani iki de bir o ses çok normal değil gibi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    Hocam o sesi çok sık çıkarıyorsa bir servise danışsanız mı diye düşünüyorum. Yani iki de bir o ses çok normal değil gibi.



    Alıntıları Göster

    Dikkat ettim simdi tv yi actim acikken de ekrandaki goruntuyle direk alakali citirtilar yogunlasiyor. Mesela oyun moduna falan gecince catir cutur sesler cikiyor. Ambient modunda yine çıt sesi her on saniyede bir ortalama geliyor. Panelin farkli yerlerinden farkli tonlarda duyuyorum. Alla alla cok ilginc bir olay.


    Fişi cektim anca oyle sustu. Zaten sicakliktan olmadigi kesin tv ve ekran cok soguk. Dediginiz gibi servis yolu gozuktu sanirim.


    Edit: Fiş takili degilken de tam gaz devam ediyor simdi..

    Neyse, bakalim servis ne diyecek. 20 yil onceki tuplu televizyonum bile bu kadar catirdamiyordu kapattiktan sonra. 2 saatir kapali hala devam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 27 Kasım 2020; 1:42:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    aynı düşüncedeyim, yeterince bilgi edindinmi dostum

  • Gerçekten ne yazdığınızı anlayamadım panel değişimi neden oldu kimyasal mı kullandınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MEMATİ

    aynı düşüncedeyim, yeterince bilgi edindinmi dostum

    Samsung kendi sitesinde hala satıyor o sebeple mağazalarda olmamasına rağmen dün vatandan geçtim siparişi. Şuan eski fiyatına döndü orada 6.250 TL (Samsung shop da 6.699 TL) amazon.tr de 5.899 TL kampanya vardı o bitmesine rağmen amazon tekrar aynı kampanya'yı başlatmış. Satıcı amazon kendisi.


    Bende amazondan almayı düşünüyordum ama ailem vatandan al diye ısrar edince oradan aldım. Yoksa amazondan da alınır. Hatta amazondan almanın avantajı marmara bölgesinde yaşıyorsan express teslimat ila alınca sipariş verdiğin gün akşam geç saatlerde bile versen ertesi gün ürün elinde olabiliyor. Gerçi bu aralar yoğunluktan amazonda geçikmeler olabiliyormuş o ayrı durum.

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun simdiden ben halan karar veremedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türk & kaplan

    55 QLED 80R ekranda lekeler oluştu bunun için panel değişimi yağlı katman sorun silerken dikkat edin en ufak hatada panel çöp

    Çoğu tv modellerinde ve çoğu panel türlerinde oluyor ekran silerken. Teyzemlerde eski büyük ekran bir Samsung var. Vakti zamanında temizlikçi silerken ekranda leke oluşmuş. TV kapalıyken bir de koyu renklerde çok fark edilmiyor ama beyaz, gri ve bazen siyah bir görüntü varken fark ediliyordu. Bir gidişimde görünce sormuştum öyle demişlerdi. İzmir de yakınlarım var onların evinde de başka model bir samsung var. Oraya bir gidişimde de benzer durumu gördüm.


    Diğer markalar bilmiyorum ama Samsunglar da yıllardır bu sıkıntı var. Silerken ekranlarda kalıcı leke oluşma durumu. O sebeple ben sıkı sıkı tembihleyeceğim bizim evde annemi filan eve temizlik için biri gelirse sakın TV silmesin diye.

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    kimyasalla mı silinmiş yoksa bastırınca mı olmuş merak ettim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skymasterrr

    kimyasalla mı silinmiş yoksa bastırınca mı olmuş merak ettim

    Benim yakınların hem kimyasal ile silinmiş hem bastırılmıştır. Çünkü evlerde temizlik yapanlar genelde uygun olmayan bezlerle ve yerleri de silerken kullandıkları karışımla bezleri hafif ıslatarak silerler. Mutlaka bastırırlar da.


    Benim evde eski Vestel LCD de öyle silmek sıkıntı olmadı ama kim bilir ne tür panel var onda. Daha yeni teknolojiler biraz daha hassas. Ben TV gelince servise bir soracağım ekranı ne tür sıvı ve bezle silmek lazım. Satmaya çalışırlarsa almam ama soracağım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cano1010

    arkadaslar 55' Q95t almayi dusunuyorum fakat duvara sifir asmak istiyorum ve duvari delme sansim maalesef yok. Duvari delmeden samsung'un duvara sifir aparitiyla bunu asan var mi, estetik duruyor mu tam sifir olarak?


    Ayrica one connect kablosunun cabuk bozulduguyla ilgili yorumlar var yabanci sitelerde, bu konuda sorun yasayan oldu mu?

    Hocam duvarı delme şansım yok derken kast ettiğiniz vida delikleri açmak için delmekse ondan kaçarınız yok her türlü delinecek bilginiz olsun. Duvara sıfır aparatını da sonuçta duvara vidalarla monte ediliyor

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Hocam gözlük camı bezi ile hafifçe siliyorum geçiyorum eğer leke olursa azcık su ile nemlendirip siliyorum daha fazlasına gerek yokki
  • skymasterrr kullanıcısına yanıt
    TV için kullandığım losyondan oldu
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Hocam bende gün ışığında çok belli oluyor silerken harici bir losyon kullanmayın panelde bulunan yağlı katman etki ediyor lekeler sebep oluyor eniyi fiber beze birkaç damla su ile silmek servis söyledi
  • 65q70t kullanan var mi?

    Memnun mu cihazdan keske almayip su cihazi alsaydim diyen var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    65Q80R kullanıyorum ve orjinal Samsung sıfır aparatı ile duvara asılı.


    Bu modelin panel kalınlığı 6 cm olduğu için duvara sıfır asılmış olsa bile, bu kalınlık yüzünden panele yandan bakıldığında pek duvara sıfırmış hissi vermiyor.Ama ben askı aparatını 2.el aldığım için bu görünümü pek önemsemedim.


    Yani demek istediğim sıfır aparat kullanımı ; sizin alacağınız yada aldığınız panelin inceliği ile alakalı bir durum.Paneliniz ne kadar inceyse sıfır aparat o kadar keyif veriyor çünkü...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar televizyon almayı düşünüyorum ama pek bilgim yok çok fazla bütçem de yok 4000 TL civarı. 40" veya üstü bir cihaz almak istiyorum aklıma ilk gelen marka Samsung oldu bir sizlere danışayım dedim. Yardımcı olacak birileri varsa sevinirim.
  • Çok geçmiş olsun samimi olarak söylüyorum üzüldüm hocam
  • 
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.