Şimdi Ara

Samsung note4 garanti kapsamında ekran değişiminden çıkan servis ücreti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • samsung note 4 cihazımın ekranında beyaz ekranda yanma problemi meydana geldi. normal şartlarda bu arıza, ücretsiz ekran değişimi gerektiren bir arıza. ancak cihazı teslim ederken servis, ekranın köşesinde bir çatlak bulunduğunu bunun da ekran değişiminde ücret ortaya çıkaracağını söyledi. kendilerine bu çatlağın yanma sorununu ortaya çıkarıp çıkarmayacağını sordum. çıkarmaz dediler. ben ekran değişimini darbe düşürme çatlak vsden istemiyorum ki yanmadan kaynaklı panel sorunundan ötürü talep ediyorum.

    merak ettiğim şey şu. yetkili servisler parça değişimi sonrası bu parçaları ayrıştırma işlemine tabi tutuyor mu? ekranı panel dokunmatik ve cam olarak ayrıştırıyorlar mı? benden ön cam ücreti mi talep edecekler yoksa kendilerinden kaynaklı panel arızası da dahil tüm ekran değişimini mi kurnazlık edecekler üzerime.



  • Bu forum böyle degildi eskiden. Ölmüş buralar.



    Samsung ipe un serdi. Servis garanti disi diyerek ekran degisimi yapmadi. Sansung turkiyeye sikayet ettim. Ozetle servisle görüş dedi. Bana kadiyi kadiya sikayet et dedi resmen. Olmadi baska servise git dedi. Derdimi anlatamadim. Servis benden 100 km otede ancak hafta sonu gidebilirim. O da zaten yurt disina gidecegim. Uzun kalacagim. Dondugumde garantisi bitmis olacak dedim. Terbiyesizler iyi yolculuklar deyip sohbet penceresini kapattilar.



    Dondugumde bu isi yasal zeminde takip edecegim. Gerekirse birkac telefon parasini harcarim. Ama 10 telefon parasini da samsunga harcattiririm. Bu isin pesini birakmayacagim. Etikten ahlaktan anlamayan insanlara etik dersi verilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Forum maalesef eski canlılığını yitirmiş. İnşallah kazanan siz olursunuz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.