Şimdi Ara

Samsung Note 2 mi? Sony Z1 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde şuan Note 2 var kullanıyorum yurt dışı, bir arkadaşım da Sony Z1 var başa baş talas etmeyi düşünüyorum sizce etmeli miyim?

    Telefonu araştırdım kullandım biraz, Z1 sd800 2.2ghz 4 çekirdek var, 2 gb 800mhz ddr3 ram ekran full hd. Note 2 ise exynos 1.6 ghz 4 çekirdek, 2gb 600 mhz ddr2 ram hd ekranı var.

    Z1 in hoşuma giden yönü 5 inç full hd ve daha keskin ekran arayüzü falan stabil alıştığım sevdiğim bir arayüz eksi yanı ise ekranın renk doygunluğu,

    Note 2 nin hoşuma giden yönleri amoled ekran daha canlı renkler ve s pen eksi yönü büyük oluşu cebimi çok rahatsız ediyor ve touchwiz arayüzü

    Sizce değiştireyim mi yolsa note 2 daha mı iyidir? Z1 daha performanslı olur diye düşünüyorum performans farklı nasıldır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Değişin hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hugh Jackman kullanıcısına yanıt
    Bir kaç güne değişeceğiz galiba hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben Z1 kullandım ekran sanırım TFT ekran ve berbat.

    Amelod ekrandan sonra Çok pişman olursunuz ben olsam aslında değişmem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TFT ekran amoledden sonra sıkıntı yaratabilir hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 bulmaya bakın . Z1 bükülüyor ve ısınan bir makine. Şarjı da üzer note 2 ye kıyasla. Note 2 taş gibi makine ve pili de çıkıyor. Z1 parça bulma konusunda zor bir makine hele ki z2 den sonra öldü. Diyeceğim o ki note 2 candır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam z1 pek mutlu etmiyor. Ozellikle on kamerasini dusuk isikta bir deneyin olusan grenler yuzunden uzayli gibi cikiyorsunuz. Nedendir bilmem boyle buyuk bir lens ureticisi nasil boyle kotu bir on kamera yapar sasirtici (dusuk isikta). Touchwiz kasmaya basliyirsa eger xda dan kendinize guzel bir custom rom secip flashlayayin keyfinize bakin. Xperia arayuzu kullanan bir rom bile bulabilmeniz muhtemel.



    Performans olarak evet touchwiz yuzunden hantal oluyor samsunglar ozellikle 1 ve 2 gb ram olan modeller. Su an hala daha elimde bir adet xperia z var yedek olarak. Hala canavar gibi calisiyor ve z1 in de performansindan memlundum zamaninda fakat hic note 2 kullanmadim. Ancak note 3 ile karsilastirabilirim su an.



    Ben de samsung s3 den xperia z e gecis yapmistim ilk baslarda arayuz guzel geliyordu. Fakat 2. aydan sonra fazlasiyla sıkıldım cok sade arayuz. Neredeyse stock androidin aynisini kullaniyor.



    Ve sunu da belirtmekte fayda var. Bu gun siz gidip note 2 ye bir batarya alip hayatiniza devam edebilirsiniz. Fakat o xperia cihaz kac senelik bilmiyorum ama 2 senelik oldugunu varsayarsak eger, o bataryanin en az yuzde 30 40 lik bir bolumu ölmûştür. O da en iyi tahminle. Batarya performansi uzebilir hocam buna da dikkat edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.