Şimdi Ara

samsung L760 değil K530i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar linkteki telefonu almayı düşünüyorum. sizce nasıl. önce forumdaki arkadaşlara danışmak istedim. sonradan kötü bir süprizle karşılaşmak istemiyorum. telefonun fiyatı gayet makul. ayrıca 3g, artırılabilir hafıza, radyo, mp3 gibi birçok özelliği var.

    bir diğer sorumda 3g ile ilgili. 3g özelliği varmı diye bakınca umts yazıyor. bu konuda bilgisizim. nedir umts. birde hpds'ydi yanılmıyorsam bu ne anlama geliyor. şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meryüzlü -- 21 Ocak 2008; 21:25:07 >



  • yokmu yardımcı olabilecek birileri?
  • Günümüzde GSM şebekesinin yerini hızla Universal Mobile Telecommunications System (UMTS) şebekesi almaktadır. UMTS şebekesini 3G olarak da adlandırıyoruz. 3G, GSM alt yapısında göre mobil iletişim cihazlarının daha geniş bir frekans bandı aracılığıyla internete yüksek hızda erişmesine olanak sağlayan farklı teknolojilerin bir araya gelmesinden oluşur. Bu teknoloji, video, müzik ve karmaşık uygulamalar gibi yüksek bant genişliğindeki içerikleri görüntülemeye olduğu kadar görüntülü telefon görüşmelerine de olanak sağlar. 3G desteği sadece görüntülü konuşma anlamına gelmediğinden dolayı 2. kameraya sahip olmayan ancak 3G desteği sunan cep telefonlarını da piyasada bulmak mümkündür. (Örn: Nokia 6233, Nokia 6630) HSDPA ise UMTS'ye oranla çok daha hızlı bir alt yapıdır. Ülkemizde her iki teknoloji de bulunmuyor.

    Samsung L760'ın ekran çözünürlüğünü yeterli bulmuyorum. (176x220 piksel)
  • teşekkür ederim paylaşım için dostum sağol.
  • duramadım gittim bir telefon aldım. nokia 6020 kulllanıyordum sony ericson K530i'ye terfi ettim. satıcı arkadaş bu telefon için çok ısrarcı oldu dayanamadım. ben bir kaç gündür L760'ı araştırıyordum. hem fiyatı uygun hemde çok özellikliydi. ama bu daha dayanıklı ve kamerası daha net bir telefonmuş. aldım şuanda inceliyorum. gayet güzelmiş. kasası gayet sağlam bir telefon gibi duruyor. menüsüde zengin.
  • hayırlı olsun zaten samsung almamakla iyi etmişsin tema yüklenmiyor sana hayırlı ğurlu olsun iyi günlerde kullan
  • quote:

    Orjinalden alıntı: byonr

    hayırlı olsun zaten samsung almamakla iyi etmişsin tema yüklenmiyor sana hayırlı ğurlu olsun iyi günlerde kullan

    eywallah hocam saol ama imza öle demiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.