Şimdi Ara

Samsung KU7000 Kullanıcılar Klubu (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.767
Cevap
116
Favori
314.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • acaesar kullanıcısına yanıt
    Nasıl değiştirmişler anlamadım? 1152 yüklü bende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trt 4k şuanki frekanstan izleyebiliyorum ama yeni frekanstan tarattığımda kanal bulmuyor. Sizlerde durum nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 55 inç ile 50 inç arasında kaldım 55inç çok mu büyük duruyor acaba ? Sizce hangisini alayım fikri olan var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batwoone

    Trt 4k şuanki frekanstan izleyebiliyorum ama yeni frekanstan tarattığımda kanal bulmuyor. Sizlerde durum nasıl?

    Aynı arkadas ayın 1 ni bekleyelim göreceğiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rowsort 33 R kullanıcısına yanıt
    ne 50 ne 55. al 60 gitsin :) vatanda indirim var yine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ku7000 Modelinde HDR özelliği varmı ?
  • Bu gece yine vatanda kdv kadar indirim var.Arkadaslar 70ku7000 modelini herhangi bir mağazada teşhirde gören var mi yada satin alip kullanan ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tvyi satın alıp kurulum yaptıran arkadaşlar lütfen bol bol fotoğraf paylaşabilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel kanal listesini paylaşabilecek var mı?
  • http://www.lordiz.com/yeni-turksat-4a-uydusu-kanal-frekans-listesi.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reppu

    Güncel kanal listesini paylaşabilecek var mı?

    http://www.lordiz.com/yeni-turksat-4a-uydusu-kanal-frekans-listesi.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersin07

    Arkadaşlar 55 inç ile 50 inç arasında kaldım 55inç çok mu büyük duruyor acaba ? Sizce hangisini alayım fikri olan var mı ?

    izleme mesafen nedir odanın düzeni nasıl ,bana kalırsa 55 ve üstü 50 de iyi altı kesinlikle zamanla dahamı büyük alsam dedirtir bence kesin çözüm 60 al arkaya bakma gerçi ben 65,ten aşağya beğenmiyoum
  • Arkadaşlar Paneli nasıl siliyorsunuz hangi bezi kullanıyorsunuz birde temizlemek için özel bir losyon karışım vs kullanıyormusunuz ? Servis kesinlikle nemli bezle bile silmeyin dedi o yüzden size danışayım dedim
  • Arkadaşlar 1 haftadır 55KU7000 kullaıyorum. Dün Logitech K400+ kablosuz klavye satın aldım ama ses foksiyonları ve birçok ana fonksiyon çalışmıyor. Ayrıca tarayıcıda türkçe karekterler de çalışmıyor. Bu şekilde hiçbir işime yaramayacak. Bu seri ile kablosuz klavye kullanan ve memnun olan varsa marka/model paylaşabilir mi acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kebuter21

    Arkadaşlar Paneli nasıl siliyorsunuz hangi bezi kullanıyorsunuz birde temizlemek için özel bir losyon karışım vs kullanıyormusunuz ? Servis kesinlikle nemli bezle bile silmeyin dedi o yüzden size danışayım dedim

    Yıllardır 3 tane lcd led eskittim. Şu anda 50ku7000 kullanıyorum. Haftada 1 kere mikrofiber bezi ıslatıp iyice suyunu sıktıktan sonra nemli şekilde bastırmadan silerim. Ama kimyasal madde kullanmam. Her ne kadar ekran vs. için özel temizleyici karışım dahi olsa kullanmadım.

    Çok kirlendiginde veya parmak izi falan olduğunda (küçük çocuğu olanlar bilir) kuru kuru nasıl temizlenecek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese tekrar merhaba, vatan bilgisayardan sipariş etmiş olduğum 60KU7000 ürün kargoya teslim edildi ve kargo hareketlerinde kargonun hasarlı olarak geleceğini görünce vatan ile irtibata geçtim ve ürünün hasarlı geleceğini söyledim. kargoyu almayın kargo şirketine iade edin dediler biz hemen yeni çıkış yapalım dediler. benim tabi midem bulandı bir kere, dolayısıyla bu teklifi kabul etmedim ve para iadesi istedim. akabinde onaylıyor musunuz dedi :)) bu kadar kolay oldu,,, sizlere nacizane tavsiyem kargo hareketlerini ve fiziken gelen ürünü iyice inceleyin, fakat ürünü taksit ile almıştım vatandan, acaba ödemeyi taksit taksit mi yoksa peşin olarakmı iade ederler, buna banka mı karar veriyor? bilen varmı ?
  • batari2521 B kullanıcısına yanıt
    Vatan Bilgisayar'dan bende tv aldığımda bu sorunu yaşadık. UPS-İçerenköy şubesi aynı davranışı bana da yaptı. Bilinçli olarak kargoyu hasarlı geçiriyorlar. İleride bir sorun çıkarsa hasarlı aldınız zaten diyerek işin içinden sıyrılmak için olabilir. Bende kargo takibi yapıp bunu görünce ortalığı ayağa kaldırdım. Tam bir skandal. UPS genel merkeziyle irtibata geçin onlar bunu kökünden hallediyor ve kargonuz kapıya gelene kadar takip ediyorlar. Sağlam ama hasarlı gösterilen ürünü geri iade isteyin. Vatan ürünü 2 gün içinde yeniden yolluyor. UPS sizi arayıp kargonuzun doğru şekilde işleme alınmasını sağlıyor. Ürün indirim fırsatını böyle bir hata yüzünden harcamak kötü olacağı için sorunu böyle çözdük. Burası Türkiye işte malesef, bu rezillik olacak iş değil ama oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick80 -- 30 Kasım 2016; 12:15:34 >
  • Maverick80 M kullanıcısına yanıt
    hocam bu tv içime sinmiş idi, fakat vatandan alınmaz bu , fiyatı gece uygun idi sipariş geçmiştim. fakat bu vatan bence ellerinde sıkıntılı ürünleri müşteriye yolluyor. onun için indirim uyguluyor. taaa Konya'dan gelecekmiş bana :) ben para iadesi istedim hocam, daha istemem vatandan bişi, bi hile hurda çeviriyor bunlar. dedim ya midem bulandı bir kere, benim internetten ilk tv alışverişim bu idi. fakat bundan sonra 300-500 fazla verip mağazadan canlıyı alır aracıma atar evime giderim. yok internetten iadesi kolay olurmuş , 10 gün içinde iade edilebilirmiş falan bunlar hikaye, vatanın idirimlerine kanmayın bence. gidip mağazadan canlı alın. bu adamlar birşeyler karıştırıyor. para mı iade etsinler de :))
  • mastor1 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, siz tvyi hangi klavye mouse ile kullanıyorsunuz acaba? Ben Logitech k400+ aldım. Tarayıcıda türkçe karakterler çalışmıyor. Ayrıca ses açma kapama vs. gibi ana fonksiyonlarda işlemiyor. Siz memnunsanız marka/model verebilir misiniz?
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam aileme alacağım için fazla büyük olursa onlar için sorun mu olur diye düşünüyorum da. 55 alayım o zaman dediğiniz gibi ileride pişmanlık olmasın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.