Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S8, S8+ ve S8 Ultra'nın Özellikleri Ortaya Çıktı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Tab S8, S8+ ve S8 Ultra'nın Özellikleri Ortaya Çıktı!



    Son günlerde Galaxy S22 Serisi ile adından sıkça söz ettiren Samsung, Galaxy S22 ailesi ile birlikte yeni tablet modellerini de tanıtmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki ay üç yeni tablet modeli ile karşımıza çıkması beklenilen Samsung, bu modellerin özelliklerini ve görsellerini şimdiden ortaya çıkardı diyebiliriz. İşte Samsung'un yeni tablet modelleri Galaxy Tab S8, Tab S8+ ve Tab S8 Ultra tüm özellikleri ve fiyatları.



    Ayrıca Bkz.Samsung'un AMD ortaklığı ile geliştirilen Exynos 2200 işlemcisi ertelendi



    Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Özellikleri!



    Galaxy Tab S8 Serisi'nin en güçlü modeli Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, ön tarafında 14,6 inç büyüklüğünde WQXGA+ (2980 x 1848 piksel) çözünürlüğe sahip bir ekran taşıyor. 120Hz yenileme hızı sunan ve Gorilla Glass 5 ile korunan bu Super AMOLED ekran hemen üst kısmında 12MP + 12MP olmak üzere çift ön kamera taşıyor. Arka tarafında ise 13MP'lik bir ana kamera ve 6MP'lik ultra geniş açılı kamera yer alıyor.



    Performansını Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 8 Gen 1'den alan Tab S8 Ultra, 8GB ve 16GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği, 128GB ve 512GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneği sunuyor. Kutusundan Android 12 işletim sistemi ile birlikte çıkan Tab S8 Ultra, tüm bunlara ek olarak 11200mAh'lik devasa bir bataryayı da içerisinde taşıyor. Ayrıca ses kısmında ise Tab S8 Ultra'ya Dolby Atmos destekli dört adet hoparlör eşlik ediyor. 



    Samsung Galaxy Tab S8, S8+ ve S8 Ultra'nın Özellikleri Ortaya Çıktı!



    Samsung Galaxy Tab S8+ Özellikleri!



    Serinin ortanca modeli olan Galaxy Tab S8+'a baktığımızda ön kısımda Tab S8 Ultra ile aynı özelliklere sahip bir ekran görüyoruz. Ancak bu model de ekran boyutu 12,7 inç olarak belirlenmiş. Yine ön kısmında 12MP'lik bir kamera taşıyan Galaxy Tab S8+, arka tarafında tıpkı Tab S8 Ultra'da olduğu gibi 13MP + 6MP'lik kamera kulumunu taşıyor.



    Performansını Snapdragon 8 Gen 1'den alan Galaxy Tab S8+, 128GB ve 256GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneği sunarken, işlemcisini 8GB RAM bellek ile destekliyor. Elektriksel anlamda gücünü 10900mAh'lik bataryasından alan Galaxy Tab S8+ tüm bu sistemi Android 12 işletim sistemi ile çalıştırıyor.



    Samsung Galaxy Tab S8 Özellikleri!



    Serinin son modeli olan Galaxy Tab S8'e baktığımızda ise diğer iki modelden daha farklı özelliklere sahip bir tablet görüyoruz. Ön kısmında 11 inç büyüklüğünde bir ekran taşıyan Galaxy Tab S8, LTPS TFT panel ile karşımıza çıkıyor. Diğer modellerden farklı olarak WQXGA çözünürlük sunan bu ekran tıpkı diğer iki model gibi 120Hz yenileme hızı sunuyor. Ayrıca yine diğer iki model gibi Gorilla Glass 5 ile korunuyor. 



    Kamera kurulumu bakımından Galaxy Tab S8+ ile aynı özelliklere sahip olan Galaxy Tab S8, yine Galaxy Tab S8+ ve Tab S8 Ultra gibi Snapdragon 8 Gen 1 ile birlikte geliyor. 8GB RAM ile performansını destekleyen Galaxy Tab S8 128GB ve 256GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneği sunuyor. İçerisinde 8000mAh'lik bir pil taşıyan Galaxy Tab S8 tabiki Android 12 işletim sistemi ile birlikte geliyor.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/01/14/samsung-galaxy-tab-s8-tab-s8-and-tab-s8-ultra-full-specs-sheet-and-renders-surfaced/







  • Eleştirecek olursam keşke cihazda gorilla glass 5 yerine 6 ya da Victus olsaymış. Onun haricinde çentik ile rakib firma ile dalga geçip sonra sanki dalga geçen kedisi değilmiş gibi kendi ürünlerine koyması gerçekten şaşırtıcı. Fiyatının yüksek olacak olması ise ayrı bir tartışma konusu. Ama cihaz gerek ekranı ile gerek işlemcisi ile gayet dolu dolu görünüyor. Özellikle Snapdragon 8 Gen 1 ile kullanmak isterdim açıkçası.
  • Özellikler gerçekten de çok iyi gözüküyor. Umarım uzun süreli performans sorunları olmaz.

  • Milyar dolar ARGE bütçesi ayır sonra gel dev gibi ekrana çentik koy. Akıl tutulması buna denir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eleştirecek olursam keşke cihazda gorilla glass 5 yerine 6 ya da Victus olsaymış. Onun haricinde çentik ile rakib firma ile dalga geçip sonra sanki dalga geçen kedisi değilmiş gibi kendi ürünlerine koyması gerçekten şaşırtıcı. Fiyatının yüksek olacak olması ise ayrı bir tartışma konusu. Ama cihaz gerek ekranı ile gerek işlemcisi ile gayet dolu dolu görünüyor. Özellikle Snapdragon 8 Gen 1 ile kullanmak isterdim açıkçası.

  • muratkaya kullanıcısına yanıt
    :D +1

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ahh bi de APPLE'ın M1'i ile kapışabilen bir işlemci üretip koysalar. Onun dışında heralde en iyi tablet olsa gerek.

    Ekran çözünürlüğü aşırı iyi ve 120HZ.

  • Ahmetoyunbros A kullanıcısına yanıt

    Ne yapcan Allah aşkına M1 i ? 888 veya 8 gen 1 ile hangi uygulamada ne eksikliği yaşayacaksın ? Bende var iPad pro 3.nesil M1 , belki bundan 4-5 sene sonra güncelliğini daha fazla koruyacak ama şu an bir tablet olarak hiçbir esprisi yok bu kadar güçlü bir işlemcinin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın ben APPLE'cı değilim. Ama şimdi en iyi tablet yazsam APPLE'cılar saldıracak M1 yer snapdragonu falan diye. Ki güzel bir şey ipad ile o kadar şey yapılabilmesi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güzel alette 15 bin civarına Android tablet almakta ne bileyim. Laptop alıp geçerim bu fiyatlara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatları muhtemelen 10k ile 18 20k arasında değişecektir bu döviz kurları ve vergilerle beraber. Bu fiyatlara çıkınca da iyi bir leptop alınabilir. Örnek vermek gerekirse gtx 1650 ekran kartlı leptoplar var 15k civarına tamam o da çok yüksek para ama en azından oyuncu leptopları soğutması iyi işlemcileri Ryzen 7 4800H falan oyun da oynatır krallar gibi. Tablette yapabileceğin herşeyin fazlasını leptopla yapabilirsin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.