Şimdi Ara

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.052
Cevap
64
Favori
134.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar s7 fe için tabletten tv ye görüntü aktarmk için hangi dönüştürücü önerirsiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tab S7 8000 civariyken Media Markt 5500 düşmüş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hai-ake kullanıcısına yanıt

    Nerede hocam 5500 mediamarkt a baktım o fiyat değil.

  • Tab s7 fe güncelleme geldi, kuralım bakalım ram plus nasıl olacak ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türbülans Havayolları A.Ş -- 12 Aralık 2021; 20:32:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • guguk kullanıcısına yanıt

    Anlık o fiyat vardi hatta arkadaşıma gönderdim, sepete ekleniyordu da bende. Sonra akşam kaybolmuş. Ya yanlışlıkla yaptılar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablo ile Hdmi bağlantı yapıldığında görüntü çözünürlük ayarı nereden yapılır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu tableti yaklaşık 2-3 hafta önce yaklaşık 5300TL'ye sıfır TR Samsung garantili aldım. alırken pt.com.tr'de airpad pro m1 7700TL idi, 2400TL'ye daha kıyamadım.. şimdi o tablet 16.500TL; eğitim indirimi ile 15.000TL olmuş. Samsung galaxy tab s7 ise 7.900TL olmuş.


    basiret bağlanması böyle birşey olsa gerek.


    ülke olarak apple ürünlerini kullanmak artık hayal olma noktasına doğru gidiyor.

  • Arkadaşlar s7 fe lte tabletimin dokunmatik ekranı kafasına göre herhangi bir zamanda donuyor. Mesela bir video izliyorsun video devam ediyor bir sorun yok ama dokunmatik ekran çalışmıyor. Tuş kilidi düğmesine basıp ekranı kapatıp tekrar açmak için dokunduğumda sorun düzeliyor ve dokunmatik çalışıyor. Bir süre sonra tekrar aynısını oluyor ve aynı işlemi yapmak zorunda kalıyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, çok uzun zamandır cihazı takipte olsamda normal s7 alarak yeni aranıza katıldım. Biraz saçma bi dönemde aldım fiyatlar artıp s8 gelme zamanı yaklaştı ama yapacak birşey yok artık.. :) Daha sonra daha detaylı soracağım şeyler hazır bukadar deneyimde birikmişken yararlanacağım şeyler olacaktır ama öncelikle şu kılıftan alıp kullanan varmı? Varsa nasıl ve arkada kalem için yeri varmıdır? Israrla koymamışlar görsel.. Yada farklı bu tarz kaliteli bir kılıf önerebilirmisiniz? hani tamamen mıknatıslı birşey aramıyorum içine otursun ekran tarafı mıknatıslı olsun. Birde kalem için ya arkada yeri olsun yada hiç olmasınⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU . Altlarda üstte fazlalık olarak gözükenleri hoşuma gitmiyor pek. Bu attığım aslında istediğim tarz ama kalitesini ve arka kısmını anlayamadığımdan arada kaldım.

    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU
    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONUamazon
    Microsonic Samsung Galaxy Tab S7 T870 Kılıf Slim Translucent Back Smart Cover Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08M3SY77D/?coliid=I1FX14YU86L8V9&colid=1N5AOJ2YRULUZ&ref_=lv_ov_lig_dp_it&th=1




  • ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt

    Bende s7 plus aldım şuan onla yazıyorum. konusunu bulamadım buraya yazıyorum. Bende bugün kılıf aradım bu dediğini ipadde kullanmıştım. Arkası şeffaf renkli ama mesela şeffaf mavi veya seçtiğin renk ne ise onun şeffafı.

    Artıları.

    mıknatıslı kapak ile kapandığında tablet ekranı kapanıyor.

    Kitap gibi açıp kullanıp koruma sağlıyor

    Stand olarak kullanabilirsin ama kucakta o stand bir işe yaramıyor açıkçası.


    Eksileri.

    Tablete taktığın arka kısım sert plastik. Tableti çizmez ama yinede sert beğenmemiştim ve kırılıyor zamanla. Esnek olmalıydı

    Renkli alma pişman olursun eskiyince çok kötü görünüyor siyah al bari sararmış.

    Kalem koyma yeri açık değil. Diğer kılıflarn orası kesik Kalem şarj yeri açık olması lazım bunda belirtilmemiş.


    Aynı modelin arkası Kalem koyma yeri açık olanı var 200 küsür lira. Eğer bunu alacaksan,çiçeksepetinde 103 TL bugün. Link atabilirim.


    Ben silikon şeffaf esnek arka kılıf ile öne tam kaplayan jelatin aldım bugün yarın elime ulaşır. Bu kılıftan vazgeçme sebebim stand olmasından başka bir artısı yok. O da masada kullanırken . Tableti masada kullanmayacağım için normal kılıf aldım. Ekran jelatini tavsiye ederim. Yanına onu ekleyebilirsin 30 TL farkla. 84 TL ye ikisi birlikte aldım.


    Jelatin neden önemli dersen daha önce ipadde kullandım 2 yıl hiç çizilmeden. Sonra satarken jelatini çıkardım sıfır tablet gibi verdim.

    Birde bunda Kalem var kalemle ekrana sert basmaya kıyamıyorum jelatin varken rahatça yaz çiz.


    Telefonumda note 9 ve yanında Kalem için yedek 4 tane uç verildi. Tabletin kalemi için yedek uç çıkmadı tek uç var. Kürdan değerindeki uçlardan Samsung atmamış içine cimrilik yapmış, note 9 un Kalem ucu buna uyar belki bakmadım ama aynı gibi duruyor. Note 9 un kalemi Tablette tabletinki de telefonda çalışıyor dokunma yazma olarak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 28 Aralık 2021; 17:46:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Avrupaya android 12 ve one ui 4 gelmiş. Bakalım bize ne zaman gelir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chikungunya C kullanıcısına yanıt

    Tab s7+ ın 5g versiyonuna gelmiş. Çok geçmeden diğerlerine de gelir umarım. Normalde Şubat ayı için tarih vermişti ama erken çıkardı. Geçen sene android 11 için de söylediği tarihten önce yayınlamıştı.

    Ekleme: Tab s7'nin 4g versiyonuna da çıımış görünüyor.


    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 30 Aralık 2021; 18:8:54 >
  • Ben de geçen hafta Vatanbilgisayardan 4500tlye Tab S7 FE satın aldım siyah renk.

    Aşağıda yazdıklarımı fiyatına göre değerlendirirsek,

    -Cihazın kasası gerçekten premium hissiyata sahip. Elde duruşu 10 numara. İşçilik kalitesi çok iyi. Büyüklüğünden dolayı bir miktar ağır ama alışıyorsunuz.

    -Büyük ekran istiyorsanız fiyat da uygun olsun diyorsanız başka seçenek yok gibi birşey. 12.4 inch ekran her nekadar amoled olmasa da oldukça tatmin edici. 2k çözünürlük ve parlaklığı oldukça iyi. Keşke 90hertz veya 120 hertz olsaydı.

    -Wifi versiyonda Snapdragon 778g (Snapdragon 855-860 arasında performans) işlemci olduğu için LTE versiyonu es geçtim. 4gb ram günümüz için yeterli olsa da ileride sorun çıkarmaz umarım. Gönül isterdi minimum 6gb Ram olsun. İlerde başka tablet alırsam bunu ufaklığın kullanımına açarız artık :) Sistem hız olarak günlük yapılacak tüm işlerde yeterli. Youtube, netflix, nette gezinme, Ofis uygulamaları, çizim yapma gibi günlük işlerde fazlasıyla iyi. Aynı anda bir çok uygulamayı sorunsuz olarak açabiliyorsunuz. Dex modunda ekranın bir köşesinde youtubeda 1080p video açıkken, bir çok pencere daha açıp cihazı kasmadan istediğiniz gibi çalışabiliyorsunuz. Dex modu gerçekten çok iyi. Wifidan Dexi 70inch 4k Lg Tvye sorunsuz aktarıp diğer yandan tablette normal android ekranında takılabiliyorsunuz. Tvde birçok pencereyi rahatça yerleştirebiliyorsunuz. Hdmi kablo ile denemedim. Eğer 2k veya 4k çıkış alınabiliyorsa Hdmiden 10 numara olur.

    -Klavye mouse bağlayıp neredeyse bir laptopa döndürebiliyorsunuz cihazı. Hem de 2k ekrana sahip bir laptopa. Şimdilik Logitech Logitech MK295 Sessiz klavye mouse setimi Otg ile bağladım tablete. Sorunsuz çalışmakta. Müsait bir zamanda Logi K380 tarzı bluetooth klavye alabilirim.

    -İkinci ekran olarak çalışması da güzel. Laptopun yanına standa koyup laptopta render falan alırken görüntünün bir kısmını tablete verebilirsiniz.

    -Pil kapasitesi güzel. Bir günü çok rahat çıkarmakta. Şarj etme ihtiyacı hissetmiyorsunuz bile. Günlük kullanımımda 10-15 saat arası ekran açık kalma süresi veriyor cihaz. Pil çok iyi kısacası.

    -Kalemle bir şeyler çizmek yazı yazıp not almak çok zevkli ve basit. Bir çok işinizi kağıda yazıyorsanız dijitale geçtiğinizde oldukça rahatlıyorsunuz. Gün içerisinde bazen kendimi resim çizerken buluyorum :)

    -Cihazın 64gb hafızası mevcut. Bence bu artık minimum 128gb olmalı. Allahtan hafıza kartı takabiliyorsunuz. Ben 128gb daha taktım hemen. Dahilideki uygulamaların çoğunu hafıza kartına kurabilirsiniz böylece.

    -İdareten şeffaf slikon bir kılıf aldım. Bulabilirsem uygun fiyata belki klavyeli bir kılıf veya book cover bir kılıf alabilirim. Piyasadaki kılıfların kalitesini çok beğenmedim açıkçası. Bir de cam koruma çektirmek lazım. Cihaz büyük olunca elden düşmeye müsait. Özellikle benim gibi çok taşıyorsanız sağa sola.


    Kısacası bu ekonomik şartlarda bu tableti özellikle büyük ekran ve kalem isteyene kesinlikle öneririm. Multimedya tüketmek (netflix youtube) not almak, ders çalışmak, arada birkaç oyun oynamak vb işler için sorunsuz bir cihaz.
    Xiaomi Pad 5 de alınabilir tabiki ama Xiaomide kalem yok (sonradan alınıyor). Ekran biraz daha küçük. Bunun yanında daha hızlı daha donanımlı. Seçim zor görünse de aldıktan sonra pişman olmayacağınız bir cihaz yapmış Samsung. Tabi beklentilerinizi iyi değerlendirdiyseniz.


    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mutu07 M kullanıcısına yanıt

    Bende 9999 TL ye s7 plus aldım gerek varmıydı bilmiyorum ama güçlü diye aldım 9 taksitle.

    Kendi klavyeli kılıfı 3 binden başlıyor verilmez. Çok saçma alt tarafı bir klavye 3 bin TL nasıl edebiliyor. Birde tükenmiş sitesinde.

    Bilgisayar klavyem ile mouse u bağladım bu sefer de panda mouse pro ile kurdum. Pubg de klavye yarım yamalak çalışmasına rağmen mouse çalıştıramadım pubg yi PC de oynar gibi oynamak için kurmuştum. 12.4 inch pubg mobile herkese nasip olmaz özellikle klavye mouse ile. Yani PC de de mobipbg oynanıyor ama androiddeki gibi akıcı değil.


    Panda mouse apo dan başka seçenek vardı pubg de mouse kullanmak için acaba. Sizde oluyormu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Type c dönüştürücü ile herhangi bir mouse alıcısı bağlayabilirsin. Bluetooth klavye alıp onu da bluetooth ile bağlarsın. Ben öyle yapıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chikungunya -- 1 Ocak 2022; 6:11:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chikungunya C kullanıcısına yanıt

    Mouse Bluetooth benim rog ikisi de klavyede. Hem Bluetooth hem wireless hemde kablolu bağlanıyor bu sayede aynı anda PC den tablete geçiş yapmak tek tuşla mümkün oldu. Yani şuan PC ye alıcı ile bağlı olan klavye mouse tablete de Bluetooth ile bağlı aynı anda.

    mouse üzerindeki geçiş tuşu ile PC de kullanırken aniden tablete dönebiliyor mükemmel bir set oldu monitör ve klavyenin önünde tablet.


    Panda programını da ayarlayabildim bu sabah pubg ve call of duy mobile oynadım call of daha güzel geldi.


    Tek sıkıntı tuşları ayarlamak için biraz uğraştım fakat büyük bir sorun var. Mouse sağ tıklayınca oyun sapıtıyor dürbün açma işlevini mouse sağ tıklama tuşuna atayınca çalışmıyor. Mouse ile yön verme modundan bir anda ekranda mouse işareti çıkınca oyunun ortasında g.t gibi kalıyorsun . Bazen malzeme almak içim mouse u açman gerekiyor. Bunlar canımı sıktı ve kapattım. Ekranda mouse çıkmasın kardeşim ya madem o kadar ayarladılar bu işi. Sağ tıklıyorsunuz adam donup kalıyor. Geçiş tuşlarına basıp düzeltiyorum falan siz rahat oynayabiliyonuzmu?

    Tamam adam vururken çok güzel hemen yön verip tarıyorum ama o mouse geçiş durum ları beni sinir etti. Yerden malzeme alıcan mouse a geçmen gerekiyo




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 1 Ocak 2022; 14:47:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mutu07 M kullanıcısına yanıt
    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün farkettim Tabletlerde Always on display Yok arkadaşlar koskoca tablette 10bin TL para verdim always on display koymamış Samsung. Tablet bütün uygulamaları telefon uygulaması olarak yükleyip telefon uygulamasını büyük ekranda gösteriyor. Yani tablete özel tasarlanmamış uygulamalar. Telefonun ekranı büyükmüş gibi kullanım sağlıyor resmen.

    İpad de böyle değildi. İpad için ayrı iPhone için ayrı uygulama tasarlanıyor. Bu biraz tembellik denebilir Samsung tarafında, çok kötü değil yine ama. Azı uygunsa ufak Bi pencerede halledilebilecek şeyleri kocaman ekranda açıp kullanmak biraz lüks oluyor.

    Geçen sene iade ettiğim 12,9 inç ipad pro yu aratmaz diye aldım ama bence aratıyor çünkü ondada bütün mobile oyunlar vardı. Android daha esnek olduğundan bir avantajı var apk yükleniyor vs ama yinede memnunum samsungtan. Oyunlar akıcı ve ısınma yapmıyor tablet çok rahat oynatıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 1 Ocak 2022; 22:52:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ya hocam bir ben mi farketmedim bu "Tablete özel uygulama" işini. Kullandığınız uygulamalarda "Şu uygulama ipad'de daha iyiydi" diyebileceğiniz bir uygulama var mı? Ben 2.5 sene ipad pro 10.5 kullandım. Android'de o "büyütülmüş telefon uygulaması" dediğiniz uygulamalar ipad'de yanlardan kocaman siyah boşlukların olduğu şekilde açılıyordu. Hani ben bu "tablete özel uygulama" işini ipad'de göremedim.


    Mesela instagram uygulaması üstte anlattığım gibi. Öyle uygulamalar hiç olmasa daha iyi dedirtiyor insana. Tab s7'de instagram'ı bir açıyorum. Keşfetteki ablalar cam gibi tam ekran gözüküyor 😂. Sadece instagram da değil. Snapchat,n11ve bir sürü Türk alışveriş sitesinin uygulamaları,enpara,paycell,tosla falan daha bir sürü uygulama bu şekildeydi. Tab s7'de hepsi düzgün açılıyor. Göze batan bir tarafını görmedim. Bir tek n11 uygulaması hem ipad'de hem tab s7'de kötüydü😀.


    Bugün Android 12 değişiklik dökümanını okurken always on display hakkında şu gözüme takılmıştı. Belki istediğiniz budur.

    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU




  • hacı1992 kullanıcısına yanıt

    telefon uygulamasını ipad e yükleyince . örneğğin instagram. gerçekten dediğin gibi kenarlar siyah berbat bişey oluyor orda haklısın. ama çoğu uygulamada ipad e özel tasarlandığı için artısı vardı.


    s7 de ise büyütülmüş hali kötü değil ama gereksi lüks gibi sanki daha ufak pencerede hallolacak şeyler çok büyük birşekilde ekrana geliyor. tablete özel uygulama yapılsa uygulamanın tüm özelliklerini tek ekranda görebiliriz mesela.


    aynen bazı uygulamalar özellikle alışveriş ve sosyal medya uygulamaları devasa karşımızda. özellikle tiktoktakilerin devasa bir şekilde izlenebilmesi ayrı bir özellik. gerçekten bazı şeylere pc de bile bu kadar büyük bakılmıyor tarayıcıda ortada görünen pencere tarzı açılan sayfalara nazaran tablette tam ekran tiktok instagram olması gerçekten özel bir olay :D


    bu arada always on fdisplay özelliği s7 tablette varmıymış? bildiğim kadarıyla ekranın o özellikli olması gerekir. ekranda bu özellik yoksa nasıl gelecek güncellemeyle merak ettim. inş vardır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 1 Ocak 2022; 22:53:11 >




  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.