Şimdi Ara

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mystiery_ , mystiery_ Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.052
Cevap
64
Favori
134.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • xbox 360'ı tab s7'nin ekranına yansıtma gibi bir şey söz konusu olabilir mi? windowsu yansıtıyoruz basitçe xboxta böyle bir şey var mı acaba?

  • Samsung Galaxy tab s7'nin ekranında böyle bir sorun yaşayan ya da bu sorunun ismini bilen var mı? Böyle siyah ekranda o bölge kırmızımsı çıkıyor. Çok parlak olmayan beyaz ekranda ise o bölgenin etrafı gölgeli gibi oluyor. Oyun ve video izlerken farkedilmiyor ama nette gezerken göze takılıyor.

    Böyle gözle bakarken bu kadar kırmızı gözükmüyor ama telefon ile çekince daha belirgin gözükmüş. Servise yollayacağım ama "bir sorun bulanamadı" deyip geri göndermelerinden korkuyorum 😡

    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tab s7 fe almayı düşünüyorum. Bu sabah mediamarkt da wifi modeli 3999 liraydı. Almak için siteye girdim 4499 liraya yükseltilmiş. Türkiyenin yıldıran gerçekleri...


    sormak istediğim wifi de iki model var anladığım kadarıyla 750g ve 778g kullanılan. Samsungun kendi sitesinde de iki ayrı model gözüküyor.

    Linkteki ürünün işlemcisi nedir. Yorum olarak 778g kullandığını yazmış birisi. Ürün bilgilerinde 750g verileri var frekans olarak. 778g değilse 4200 liraya lte almak daha mantıklı. Nasıl öğrenebilirim bilginiz varsa çok faydalı olacak.






  • IslakOtostopçu kullanıcısına yanıt
    Wifi modeli sinekdıragon 778, lte ise 750 sana tavsiyem lte al ben bu sim kart meselesi yüzünden tab s6 dan s7 fe lte geçtim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt

    Wifi ın da iki modeli var gibi sanki hocam. Attığım ürünün 778g olduğuna emin misiniz? İşlemci performansı lte den daha önemli çünkü benim için. Mediamark la da iletişim kurmak mümkün değil. Bilgi alamıyorum o yüzden.

  • IslakOtostopçu kullanıcısına yanıt
    Wifi de tek model var sd778 işlemçi, başka da yok. Mediamarkt teknosa vs çalışanlara sorma, bugün vatan da samsung promotörü bana s20 ultra da 45w şarj desteği yok dedi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt

    Samsungun kendi sitesinde de 2 model var. Kodları ve işlemci frekansları farklı gözüküyor. 64 lük ikisi de. Bu yüzden emin olamadım. Bir arkadaş da geçmiş mesajlarda benzer konudan bahsetmiş. Hatta T730 un 750g T733 ün 778g olduğunu söylemiş.

    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU
    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU




  • IslakOtostopçu kullanıcısına yanıt
    Yukarıda yazdığım lafı geri aldım 😀

    Attığın görselde T730 işlemci 2.2ghz, T733 ise 2.4ghz işlemci. Gsmarena da baktığım Sd 778g işlemci 2.4ghz olarak görünüyor ama T730 ile ilgili bir bilgi yazmamışlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Evet hocam farklı modeller. Tabiki mediamarkt ürün kodunu belirtmemiş. Ulaşma imkanı da yok boşu boşuna lte siz modeli almak istemem daha pahalıya. Nasıl öğrenirim bilyorum. Bahsettiğim bu mesajdı. Arkadaş daha detaylı incelemiş.

    https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-tab-s7-serisi-ana-konu--145023142-63#150885834

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • IslakOtostopçu kullanıcısına yanıt

    Oradaki yorum Samsung'un Türkiye sitesinde yapılmış yorum. Yani Media Markt'tan alan birinin yorumu değil. Öte yandan bu yorum t733 (778g işlemcili)modelinin altında olduğundan ve Media Markt da o yorumu ürünün altına linklediğinden büyük ihtimal t733 modelidir.


    Bu Samsung bunu huy edindi. S20FE modelinde de aynı durum var. Fotolarda belirtilen başka özellikler kısmında yazan başka. Hayır bu satıcılara da iş yok. Model kodunu başlığa yazmak zor değil ya. Kardeşime s20fe alırken İllallah ettim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Evet sadece model kodunu yazmak yeterli bunu bile yapmaktan acizler. Ne sattıklarını bilmiyorlar. Riske girip alsam bu sefer aksi durumda iade etmem gerekecek ve sonra lte almak istediğimde fiyat daha da artmış olucak. Nereden tutulsa elde kalıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Özel mesajlara sms onayı dayatmasından dolayı cevap veremiyorum. Buradan bilgi olarak paylaşayım. Linkini attığım ürünü stoğu gözüken bir Mediamarkt şubesine gidip SM-T733 kodunu bizzat görerek aldım. Başka şekilde öğrenme seçeneği yok ne yazık ki. Evet işlemci 778g wifi modelinin bu kodlu ürününde. Ayrımı belirten arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. İnternet mağazasından riske giremedim çünkü tam tahmin ettiğim gibi oldu (ne yazık ki artık tahmin denemez her gün fiyatlar kontrolsüzce artıyor) ve fiyatlar bugün katlandı. Mediamarkt da geçen hafta 3999 TL olan ürünü 4499 TL ye aldım ve bugün 4999TL :/. Hepsiburada da 4200 lira olan lte model 5500 liralara çıkmış. Stoklarda bitmiş gözüküyor bazı renklerde. Stokçuluk mu bilmiyorum dün baya ürün gözükürken şubelerde bugün tükendi yazıyor. Herkese sabırlar dilerim.





  • Bu hafta S7 için samsung sitesinden klavyeli kılıf aldım ama maalesef hiçbiryerde görmediğim bir versiyon. Touchpad yok. Muhtemelen iade ederim. Touchpadli kılıf kullananlar deneyimlerini aktarabilir mi? 3000 lira civarı para vermeye değer mi? Ya da farklı önerileriniz var mıdır?

  • Netflix 4k üyeliği olup bu tablette izleyen var mı? Ben bir türlü dolby atmos vs 4k görüntü özelliğini açamadım. Hala düz hd görüntü veriyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • switel kullanıcısına yanıt

    netflix ayarlarına girdiğinizde zaten full hd görüntü alabilirsiniz diye gösteriyor.


    4k ve hdr çalışmıyor sanırım bu tablette netflix özelinde..



    bir de bu cihazda telefonu kaldırınca uyandır seçeneği neden yok.. ayar ediyor beni sürekli ekrana dokunmak veya yan tuşa basmak

  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Dolby atmos var ama cihazda, bari o özelliği kullanabilseydik.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hacı1992 kullanıcısına yanıt

    Sorun galiba pixel bulutlanması olarak geçiyor. Servise gönderdim. Çabucak ekranı değiştirip geri yolladılar. Ama kargoya vermeleri çok özensiz ya. Cihazın kutusu açılmasın diye iki paket lastikle tutturup yolluyorlar.

  • Tab s7 plus 10.000 tl alınır mı acaba s8 plus mı beklesem kararsız

  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.