Şimdi Ara

★★★ Samsung Galaxy Tab S3 ( WIFI / LTE ) S-PEN li Ana Konu Android9 ve One UI hepsine cikti :) ★★★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
8
Favori
20.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Byone kullanıcısına yanıt
    Evet işte bende böyle bir detaylı açıklama bekliyordum :)
    Ben de de çok fazla app yüklüdür. Aktif kullanırım. Telefon olarak Xperia z1 var. Tablet olarak samsung tab s var. Çok eski bir tablet. İyidir hoştur ama yeterli gelmiyor. Hızlı değil. O yüzden bende sizin açınızdan düşünüp sanki tab s3 alacağım gibi geliyor.
    Bu ipad yenileme hızından bahsetmiş herkes. Mobil cihazlarda bu tarz şeyi ilk defa duyuyorum. Normalde pc lerde olurdu. Tabletlerde nasıl oluyor ki? Yani nasıl bir etki bırakıyor çok merak ediyorum? Bununla ilgili bir kaynak var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yasakbölge kullanıcısına yanıt
    Derlemesini analizlerimi ek olarak yabanci kaynaktakiler ile de paylasirim. Sonucta aylik guncellemesi yoktur 3 ayda 1 guncellemesi var!

    Artilari S-Pen ve cok ince olmasi ama eksi yanlari veya hayal kirikligi argumanlari da malesef cok.

    Firsatim olursa bu aksam paylasirim.


    Hoparloru 4 tane ama Ipad Pro 10.5 imdeki gibi kaliteli degil. Dolby Atmos aktifledim Android 8.0 li olan cihazimda ama donanimsal olarak Tab S3 4 tane hoperlaru kaliteli degil yazilimsal iyilestirmelere ragmen malesef kotu ...
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Evet ipade göre ses iyi değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yasakbölge kullanıcısına yanıt
    Ekrani da iyi degil...


    Ekran cozunurlugu secme ayari yok telefonlarda varsayilan cozunurluk degistirip maksimum yani dogal cozunurluge gecis surekli saglaniyorken Tab S3 te Game Tools ile elle secilerek yapilmakta gerci ufak bir ikon hep gozukecek rahatsiz edici kapatilamiyorda .


    Pentile ekran malum bir de DPI degeri telefonlardaki gibi yuksek olmamasi fontlarda gorsellerde keskinlik ayrica dusmektedir.


    Oyun hastasi filan degilim ama oyunlarda cok daha dusuk cozunurlukte calismasi bircok Tab S3 kullanicisii rahatsiz etmektedir.

    S-Pen var diye seviniyoruz fakat Note telefonlarindaki gibi ozellikle Note8 deki bircok ozellik Android 8.0 ile gelen sozde yeni arayuz ciddi anlamda kirpilmis tema destegi yok cozunurluk degistirme destegi yok S-Pen Note8 seviyesinde degil . Tab S3 un kalemi de Note8 ile ayni kalite ve performansta olmasina ragmen.


    Ekrani gercek HDR degil sadece HDR icerikleri oynatmayi destekliyor tipki ekrani 4K olmasa da 4K videolari oynatmasi da Tab S3 un ekranini 4K yapmamasi gibi ekranini da HDR yapmiyor ...


    Pentile HDR8 ekranli deme iddiasi belki daha mantiklidir.



    Ekrani hakkinda mDNIe alakali yazilimsal olmayan ciddi bir hatasi var kesin kanitlamadim ama kesinlestirirsem Samsung un basi fena agritacak cinsten kanitlar gozlemlemelerim var kiyaslamalarim da var. Detay vermeyi riskli buluyorum kesinlesince paylasirim. Bu olay aslinda tum AMOLED li tablet ve telefonlarini ilgilendiriyor .



    http://www.samsung.com/global/galaxy/what-is/mdnie/


    O yuzden cikacak Tab S4 un de yazilimsal olarak Note9 dan geride ve aylik guncellemeleri almayacagi yabanci ulkerde belki 3 ayda 1 guncellemeler alabilecegini simdiden ifade edebilirim.



    Samsung ayrica Tab S3 e Andorid 8.0 ve kotu yazilimla birakmasi Tab S4 u yenilenmis arayuzle Android 8.1 ile getirecek olmalarinin dolayli bir politikalaridir .

    Biraz daha bekelyip Tab S4 teki ekrani da inceleyip Samsung a usulne uygun bir sikayet vs yapacagim.

    Tab S4 icin malum soylentiler 2560x1600 10.5" AMOLED ekran ile gelecekmis ...


    Android aleminde alternatifi olmamasi cok kotu Chrome OS S-Pen( Wacomm ) ama Tab S3 ten daha iyi dusunulmus tablette gomulu kalem yuvasi Note serisi telefonlardaki gibi cozumleri vardir.


    Ayrica Chrome OS tablet ve S-Pen li ustelik daha keskin LCD ekranli yani pentile olmayan efektif pixel olarak aslinda Tab S3 ten %33 daha fazla efektif piksel yogunluguna sahip olmasi ile teoride ve pratikte ekrandaki belge ve gorseller daha keskin olacaktir.

    AMOLED sadece fotograf ve videolarda cazibesi vardir ama son yillardaki AMOLED ekranli telefon ve tabletleri hayal kiriklikliklari da vardir S9 Plus konusunda boyle bir kismini paylastim ama beni yanlis yorumlayarak yanlis kararlar yanlis inanislar anlamsiz polemikler vs yasanmakta ... Neyse ...



    Gercekleri ve cozumsuzlukleri veya cozum diye ifade ilen yetersiz seyleri veya cozulemeyen olgulari da paylasmaya devam edecegim ...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasakbölge

    Merakımdan soruyum. Bende almayı düşünüyorum çünkü.

    Yazmışsınız Android tarafında beklentiyi yüksek tutup tab s3 aldınız diye ve eklediniz Samsung hiç özenmemiş vs...

    Hangi hususlarda eksiklik var?

    Tecrübeniz benim için çok önemli. Alınca pişman olacaksam almayayım.

    Ama özellikle donanım, aktif kullanımda kullanımda performans ve sizin kriterlerinize hangi tarafı uymadı vs belirtirseniz daha güzel olur.
    Uzun uzun yazardım ama ben bu konuya konunun en başından beri yazdım. Hepsini okuyabilirsiniz.



    Kısaca belirtmek gerekirse. 2000tl S3 ve 3000tl ipad pro 10.5 diyelim kalemi dahil.



    Hangisi pahalı derseniz S3 pahalı derim. Aradaki 1000tl farka rağmen iPad hak ediyor. Her uygulamanın tablete göre uyarlanıyor olması bile yeter.



    Samsung Note3, Note5 şimdi de Note Fan kullanıyorum çok memnunum. Zaten android'çi birisiyim. Ama ipad pro 10.5 varken S3 alınmaz.



    500 liralık orjinal samsung üretimi klavyeli kılıfı kapatınca ekran kapanmıyor daha ben ne diyeyim. 1 yıl olmuş bu basit hatayı bile düzeltmemişler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık hocam. Insanlar genelde bir markaya gereğinden fazla inanıp güveniyor yada tam tersi o marka her ürünü ile kötü oluyor zihinlerinde.



    Bu durumda da kimse objektif olamıyor. Insanları doğruya yönlendirmiyor. Halbuki forumlar bunun için var. Teşekkürler ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni sürüm resmi kanaldan gelmiş!
    Yüklemeyenlere duyrulur. .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Byone kullanıcısına yanıt
    BTU CSC ile Ingiltere Android 8.0 li orjinal yazilimindan Turkiye yalizilimina gecmeyecegim Turkiye ye cok gec gelmekte. Bence guncel kalma adina Turkiye yaziliminda kalmamak akillica olur ben oyle yapiyorum.
  • Tableti ikinci el olarak yeni aldim. Youtube de tam ekran olmuyor. ( youtube uygulamasin dan acinca) alt ve ustte en az birer santim bosluklar kaliyor. Sizde de boylemi acaba. Bu problemin bir caresi varmi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun başındaki klavyeli kılıf Samsung stoklarında yok. Nereden bulabilirim?

    Bu arada kapaklı kılıf fiyatı 59 liraya kadar düşmüş.
    https://shop.samsung.com/tr/tab-s3-97-kapakli-kilif-book-cover



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the flying dutchman -- 27 Haziran 2018; 11:25:24 >
  • Arkadaşlar merhaba galaxy tab s3 tabletimi powerball ten şarj etmiştim birkaç gün önce sonrasında update geldi ve update ettim. Ancak şimdi şarja taktigimda tablet hiç şarjı algılamıyor. Ne yapmam gerekir. Bilgisi olan paylaşsın lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the flying dutchman

    Konunun başındaki klavyeli kılıf Samsung stoklarında yok. Nereden bulabilirim?

    Bu arada kapaklı kılıf fiyatı 59 liraya kadar düşmüş.
    https://shop.samsung.com/tr/tab-s3-97-kapakli-kilif-book-cover
    bende bulunuyor[ bir kez kullanildi deneme amaçlı ] .isterseniz özel den görüşebiliriz.
  • w-a-n-t-e-d kullanıcısına yanıt
    Mesaj attım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tab S4 bekleyenler icin bir tuhafligi paylasmak isterim. Tab S3 TEKNOSA dan almistim gecen yil 2017 Mayis 15 i idi ki o zamanlarda birkac haftadir varmis yani Mayis 2017 basi satista idi resmi SAmsung Turkiye garantili anlayacaginiz ...



    Bu yil Mayis gecti HAziran gecti Temmuz ortasindayiz daha LANSLAMI dahi yapilmadi !


    Samsung sanirim Ipad Pro 2018 ler ile rekabet edemeyecegini kabul etmistir malum donanim acisindan ekrani cozunurlugu 10 bit HDR panel vs Ipad Pro 2017 modelleri ozellikle 10.5 ekran olarak benzer kulvarda olsa da donanim ve ekran islemci vs Ipad ustun olusuna sonunda kabul etmis midir ?

    UFS 2.1 destegi cikmayacak TEMA destegi de gelir mi muamma Tab S3 te Android 8.0 ile bir umut gelir dedim gelmedi ... Dandik telefonlarina bile tema destegi varken Tab S3 e niye gelmedi !!!


    Keske 10 bit HDR milyar renk derinliginde petile olmayan Micro LED li bir Samsung Tab S4 olsa idi UFS 2.1 Snapdragon 845 li ... Ama yok kesin ...

    Ilginc tespitlerimi paylasmak istedim...




  • SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    Selam ürün hala elindeyse almak istiyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hakoyeto kullanıcısına yanıt
    Satalı 1 yıl oldu hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Size bir sorum olacaktı.
    Arkadaşın tabletini sıfırlayacağız en güncel romu indirmek için sammobile sitesine baktım. Tablet Amerikadan alınmış csc koduna baktım. Wifi model.
    En hızlı ve son güncellemeyi alan ülke ingiltere midir? Csc farklı olsa da İngiltere romu yükleyebilir miyiz?
  • Meyal kullanıcısına yanıt
    samfirm ile indirin sammboile de Amerikan XAR CSC sine ait TAB S3 firmwarei yoktur! Enteresan ...


    Amerika icin CSC kodu :

    XAR bu kod Amerikan pazari icin olan tum wifi modelleri icindir de.


    Baska ulkelerin CSC sini sorunsuz yukleyebilirsiniz...


    Tab S3 diger Tab S4 ler ve Tab S5 ler gibi sadece 3 ayda 1 guncelleme almaktadir Samsung resmi olarak bu sekilde yillardir degistirmiyor!


    Guncellemeleri yaptikran sonra SIFIRLAYIP oyle kullanmak akillica olacaktir.


    samfirm indirmek icin :
    https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3803841&d=1467715462


    Gerekli ek programlar bilgisayarinizda daha once yuklenmemisse sunu da onceden kurmak sart aksi halde indirme fasli baslamaz.
    http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=29

    samfirm de "Decrypt automatically" ozellikle secili olmalidir ...

    Model ismi :

    SM-T820



    Region:

    XAR ( TUR Turkiye icin )

    Cihazinizi sanki Turkiye pazari cihazi gibi degistirmek icin cihaz urun kodunu degistirilebiliyor bunun icin Combination Firmware gereklidir. Servis Yazilimi da denilir... Pratikte onermem cunku 3 aylik bir guncelleme planindadir...

    CSC si Turkiye olanini yuklemek en gunceli olmak icin pek bir anlami yoktur :

    Amerikan XAR icin zaten en guncel olanidir.

    T820XXU3BSD1/T820XAR3BSE1/T820XXU3BSD1/T820XXU3BSD1

    Avrupa varyantlilardan tavsiyem Ingiltere dir :

    Ingiltere CSC si ise BTU



    Odin ile yuklersiniz... Gerisini bildiginizi anladim gerci ...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart1978

    samfirm ile indirin sammboile de Amerikan XAR CSC sine ait TAB S3 firmwarei yoktur! Enteresan ...


    Amerika icin CSC kodu :

    XAR bu kod Amerikan pazari icin olan tum wifi modelleri icindir de.


    Baska ulkelerin CSC sini sorunsuz yukleyebilirsiniz...


    Tab S3 diger Tab S4 ler ve Tab S5 ler gibi sadece 3 ayda 1 guncelleme almaktadir Samsung resmi olarak bu sekilde yillardir degistirmiyor!


    Guncellemeleri yaptikran sonra SIFIRLAYIP oyle kullanmak akillica olacaktir.


    samfirm indirmek icin :
    https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3803841&d=1467715462


    Gerekli ek programlar bilgisayarinizda daha once yuklenmemisse sunu da onceden kurmak sart aksi halde indirme fasli baslamaz.
    http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=29

    samfirm de "Decrypt automatically" ozellikle secili olmalidir ...

    Model ismi :

    SM-T820



    Region:

    XAR ( TUR Turkiye icin )

    Cihazinizi sanki Turkiye pazari cihazi gibi degistirmek icin cihaz urun kodunu degistirilebiliyor bunun icin Combination Firmware gereklidir. Servis Yazilimi da denilir... Pratikte onermem cunku 3 aylik bir guncelleme planindadir...

    CSC si Turkiye olanini yuklemek en gunceli olmak icin pek bir anlami yoktur :

    Amerikan XAR icin zaten en guncel olanidir.

    T820XXU3BSD1/T820XAR3BSE1/T820XXU3BSD1/T820XXU3BSD1

    Avrupa varyantlilardan tavsiyem Ingiltere dir :

    Ingiltere CSC si ise BTU



    Odin ile yuklersiniz... Gerisini bildiginizi anladim gerci ...
    Çok teşekkür ederim hocam detaylı bilgilendirmeniz için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyal -- 15 Mayıs 2019; 17:32:27 >




  • Mujde (!) One UI li Andorid 9 guncellemesi sanirim 1 ay icinde cikacak...

    https://www.sammobile.com/2019/05/29/android-pie-update-galaxy-tab-s3-and-galaxy-s8-active/

    Kaynakta 1 ay ibaresi yok lakin bu tur Wifi sertifikalari ciktindan en gec 1 ay icinde yayinlanmaktadir...

    Agustos diye bekliyordum evelden beri ama supriz de yapabilir bu Samsung belli olmaz .
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.