Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 2 GT-P3105 3g- nexus 7 16 gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar haftasonu tablet alacağım sizce Samsung Galaxy Tab 2 GT-P3105 3g mi yoksa nexus 7 mi sizlerin fikirleri çok önemli



  • Ben de tablet araştırıyorum. Galaxy tab 2 de benim seçeneklerim arasında. Bu ürünü kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
  • Galaxy tab 2 7.0 3g modelini kullaniyorum. Tablete telefon uzerindeki simcart inizi takip mesajlasma ve mobil verinizi kullanabilirsiniz. Ulkemizde satilan 3g li modeller telefon gorusmelerine kapali olarak satiliyor. Forumda konu acildi bazi arkadaslarin cabalariyla konusma ozelligide acildi.ancak bilmelisinizki garantiden fedakarlik etmeniz gerekiyor bunun icin onun haricinde hafiza karti destegide var. Ekran kalitesi gayet iyi ve donanim olarak ortalama bir donanima sahip oldugunu soyleyebilirim. Real racing3 oyununu sorunsuz oynadim herne kadar magazada desteklenmemis olsada.

    Nexus icin ise soyleyeceklerim bu cihazi alirken yaptigim arastirmalara dayanarak soyluyorum.nexus samsunga gore donanimsal olarak cok daha iyi ve en son guncellemeleri ilk alacak cihazlarin baslarinda yer aliyor zaten cihaz official olarak jelly bean kurulu geliyor, bizler ise illegal yontemlerle bu guncelemeyi yaptik. Bu cihazin 3g modelleri yok en azindan ulkemizde. Hafiza karti destegi yok bana kalirsa boyle bir cihaz icin buyuk bir eksiklik. nexus ayrica arka kamerasi yok samsungda 3.2 de olsa arka kameraya sahip.

    Tasarima gelirsem sahsen her iki cihazin tasarimini begenmiyorum kullandigim samsung modelindeki cercevelerin cok kalin olmasi hic yakismiyor.cerceveler daha ince olabilirdi yada 7 inch yerine 8 inch lik bir ekran kullanilabilirdi.nexus da yine bana gore cok gosterissiz bir tasarima sahip. Kullanmadigim icin cok da yorum yapamiyacam.

    Size tavsiyem eger 3g onemli degil zaten akilli telefona sahibim gerekirse onu modem olarak kullanirim derseniz nexus , ancak benim gibi 3g yi ilk onceliginiz olarak belirlerseniz samshng derim.ancak yine kafanizi karistirmak icin olmasin ama size ilk onerim ipad mini olur uygulama destegi stabilite guncelleme destegi gibi bircok konuda tablet piyasasinda cok onde ve bu cihazlardan da ckj pahali degil.size kolay gelsin. Umarim yardimci olabilmisimdir. Yazim hatalari icin kusura bakmayin. Mobilden ancak bu kadar oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tab 2 7'' p3110 2. el başlığında satışım mevcut ilgilleniyorsanız;
    SAMSUNG GALAXY TAB 2 7'' GT-P3110 + SMART COVER
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsyn_ua

    Tab 2 7'' p3110 2. el başlığında satışım mevcut ilgilleniyorsanız;
    SAMSUNG GALAXY TAB 2 7'' GT-P3110 + SMART COVER

    3105 demiş arkadaş.3110 la nexus 7 yi karşılaştıramazsın bile.Bende bu iki tablet arasında kaldım ama samsunga yakın gibiyim biraz daha ucuz ve arka kamera mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.