Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6 Donup Kapanma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar basliktada belirttigim sikinti yuzunden severek kullandigim S6 dan sogudum telefona hard reset atiyorum sorun duzeliyor 10 gün sonra yeniden basliyor.. Donanimsal bir sikinti olsa her zaman olur sanirim yazilimsal bir sikinti.. Telefon samsung tr garantili garantiye vermek istemiyorum 1 ay telefonsuz kalicam ne yapabilirim yok mu bunun cozumu forumlarda bakiyorum s6-s6 edge de bu sorunu yasayan benden baska kimse yok.. telefon iyiden iyiye kullanilmaz hal almaya basladi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ak10035 kullanıcısına yanıt
    SamFirm ile son sürüm Türkiye stock ROM'u Binary Nature olarak indirip CSC dosyası içerisinden çıkan PIT dosyası ile yazılım yükleme yapın. Sizin yapabileceğiniz en fazla budur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Hocam herhangi bir cozum sagliyacagini dusunmuyorum..Çunkü yeni surumu o sekilde kurdum daha once. 3 kurus fazla olsun Apple olsunculardanim bundan sonra ben bu cihazi gotursem ilk olarak yazilim atip vericekler olmuycak ardindan anakart degisicek kafadan 2 ay.. apple olsaydi degisim yapardilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam farklı bi ülkenin romunu kullanmanızı tavsiye ederim genelde türkiye sürümleri hep sorunlu geliyor ben başından beri paralel ithalat aldığım için iran romunu kullanıyorum hard reset bile atmadım hiç allaha şükür hiçbir sorunum yok.
  • bblokee B kullanıcısına yanıt
    Ayni sorunu mu yasiyodunuz hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.