Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!) (3911. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78.250
Cevap
355
Favori
3.291.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39093910391139123913
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Emelek53 kullanıcısına yanıt
    S4 benim için efsanedir. Çektiğim fotoğraflar konuda var. 2 ayı bulan Mi A3 deneyimimde ise şunu diyebilirim, Üzerinde kurulu gelen kamera S4'ün kamerasına göre daha soluk, doğru yorum yapmışsınız. Fakat herhangi bir yazılım değişikliği yapmadan google camera yüklenebiliyor Mi A3'e. Ben de yükledim elbette direkt. Ve macro çekim modu olmasa da, çok güzel renklerle çekimler yapmam mümkün. Gece-gündüz keyifle kullanıyorum.
    Yazilim güncellemesi meraklısı değilim. Cihazı yavaşlattığını düşünen sabit bir düşüncem var. Evet bir türlü stabil güncelleme gelememişti Mi A3'e ama şu an sıkıntısız güncelleme yayınlamışlar. Geç de olsa... Ben yapmayacağım güncelleme. Memnunum cihazdan. Ekran parlaklığı evet, S4'ten baya düşük ama bunun da nedeni 720p ekran olabilir. Ben bilerek aldım 720p ekran istedim pil süresinin uzun olması için. Kisaca memnunum ama S4'ü arabada şarjlı bir şekilde yanımda taşıyorum hala. Seviyorum ne yapayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • androidci77 A kullanıcısına yanıt
    2 farklı S4 cihazım için deji tercih ettim. Direkt kendi sitelerinden satın aldım. Instagramda falan takil edince indirim kuponu vermişlerdi alırsanız yine sizin de bilginiz olsun. Performans konusunda memnun kaldım. 2.5 saat ekran süresinden 3.5-4 saat arasını bulmak beni mutlu etti. Ek olarak şunu diyeyim, gereksiz tüm uygulamalari kaldırdım. Samsungun kendi bir çok uygulamasını da. Muadil farklı uygulamalar kullanıyorum. Takvim ve not için bile. Ve asla şarjda kullanmam telefonu. Batarya süresini etkilediğini biliyorum çünkü bunun. 7 ayı devirdik batarya ile ve simdilerde ise 3-3.5 saat arası ekran süresi. Bence S4 için ideal durumda her türlü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • androidci77 A kullanıcısına yanıt
    Bu arada imei icin bir şey diyemiyorum. Benimki tandart kayıtlı imei olduğundan bir yorum yapamam başıma olumsuz bir sey gelmediginden. Custom romlarin bir çoğunu denedim. Keyifli olsa da şarjda içiyorlae bataryayı. O nedenle rusya için olan son lollipop Stock rom kurdum. Gereksiz uygulamaları da temizleyince batarya ve akıcılık konusunda memnun kaldım.
    Tabi benim cihazım i9500. Sizinki i9505 modeli. Yani custom romlar çok çeşitlidir bu modele de. Yine de tavsiyem Stock rom olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli olan sizin memnuniyetiniz. Güle güle kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiye edebilecegınız bır s4 9500 romu var mı hocam tesekurler
  • merhaba s4 9500 model. odin mode felan acılıyordu wipelerde hata verıyordu sımdı oda acılmıyor komple kapandı bi kac basarısız yazılım atma deneyımı yasadım. custom office yazıyordu. en son custom custom yazmaya basladı knox 1 dıyor bılmıyorum bır hukmu var mı? fully bricked denılen olay mı oldu onuda az once kesfettım. ınternette yıgınla yanlıs bılgı var. her bilgiyi denememek lazımmıs onu ogrendık. pazartesıye kadar yaptım yaptım olmadı bırde telefoncuya gosterıcem oda olmadı servıse verıcem. yenı telefon bakalım dedık a70 m31 modellerıne baktım ıyı tamam dedık takı malum sıkayet v.r a gırene kadar. 5 6 binden asagı zamanının s4 ayarında bır telefon almam zor hatta 7 8bin. ben s4 aldıgımda s5 yoktu zamanın muadılı s20 yapar onun fıyatına bakıyorum 7 den 11 bıne kadar cıkıyor. ne yapmalı
  • Merhaba,
    Cihazda android 4.4 yüklü. Bazı uygulamalar android 4.4 ile çalışmıyor. OTA'dan android 5.0 güncellemesi geldi. Android 5.0's güncellersem herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Pil ömründe android 5.0 ile kısalma oluyor mu?
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 5.0'a geçerseniz pil yaklaşık %30 daha fazla gider. 5.0'da herhangi bir sorun yok fakat 4.4'e göre biraz takılmalar oluyor. Bu da telefon darboğaz yaptığı için oluyor galiba. Bu arada bayağı bir eskiden geliyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forgottenh -- 24 Haziran 2020; 8:13:53 >
  • forgottenh F kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Güncellemeyi yaptım. Sorun çıkmadı. Asıl telefonum değil. Sadece NFC için ve NFC lazım oldugunda kullanıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,
    i9500 cihazimda kizilotesi sensor sorunu mevcut.Şu sekilde bir durum soz konusu telefonu yeniden baslatinca bir sure calisiyor sonra calismiyor...Ta ki yeniden baslatana kadar.Sensoru degistirdim yine ayni.Sizce sorun nereden kaynaklaniyor.Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.Saygilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragunovsvd D kullanıcısına yanıt
    ayarlardan sıfırlamayı dene belki yazılımsaldır
  • Ilk sayfayı okudum ama telefonla yüklü gelen uygulamalar nasıl silinir göremedim beyler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    onu da denedim maalesef olmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s4 ü mü satmaya karar verdim.(i9500).Kizilotesi sensoru calismiyor ve sebeke problemi var.Onun disinda kesinlikle baska sorunu yok.Fiyat 200 tl.Ilgilenen ozelden yazabilir.Saygilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim emektar da geçen hafta kapandı bir daha açılmadı
    Anakart uçmuş. 200 TL masraf var. eşim kullanıyordu,
    Tamirciye 100 TL ye verdim. imei ben kullanacam
    Samsung artık hayatımızdan telefon olarak tamamen cıktı.
    Cocuğun odasında tv ve banyoda çam mak kaldı şimdilik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 29 Ağustos 2020; 8:26:30 >
  • Merhaba.

    Galaxy S4’ün kronik bir sorunu var mı? YouTube, Whatsapp gibi temel uygulamalar için kullanılacak; bunlarda sorun çıkarır mı? Arayüz zamanla yavaşlıyor mu?

    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kronik sorun yok
    ama artık işlemci ve ram yetmiyor ve takılarak calısıyor
    whats ap belki youtube takılır.
  • Bu saatten sonra arama ve duz mesaj hariç iş görmez. İ9500 resmi trde satilan exynoxlu cihazi anlatiyorum. Arayüzü her zaman yavaştı.

    Kronik sorunuda vardı ilk kez denenen big little mimarisi yüzünden cekirdek clusteri değişirken takılan bir cihazdi. İlk andan son ana kadar hiç keyif alamadım
    Kapali mimari yüzünden de düzgün bir yazılımda çıkmadı ki kurup basitçe kullanilir hale getir.

    Aldıktan bir ay sonra pili şişti şarj girişi ve pili servis değişti belli seri piller bozuk dediler.

    Cep yakar deli gibi isinir

    Benimkinde Amoled yanigi da oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouTube ve Whatsapp için neden yeterli değil? YouTube ve Whatsapp küçük güncellemeler dışında neredeyse hep aynı olan uygulamalar. Çıktığı dönem bu uygulamaları çalıştırabilecek güçte değil miydi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi super-sleuth -- 5 Eylül 2020; 18:14:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke dediğin gibi olsa birde hayat hep bayram olsa.

    Uygulamalarin Her kazandıkları fonksiyon işlemci ve ram kullanımıni artiriyor.

    Alet benim cekmecemde duruyor söylediğin gibi olsa neden yeni makine alalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 39093910391139123913
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.