Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3, HTC One X'e karşı 'Hangisi en iyisi?' video inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
8
Favori
181.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu videomuzda bir çok kişinin aklındaki "Samsung Galaxy S3 mü? yoksa HTC One X mi?" sorusuna yanıt arıyoruz. 11 farklı kategoride birbiriyle yarıştırdığımız telefonlardan sizin için birinci olanı ankete katılarak ta belirleyebilirsiniz!

     


    [anket=40] 




  • Elinize Sağlık...

  • eve gidince izlerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık güzel karşılaştırma ama for ever İphone;)

  • Öncelikle inceleme için teşekkürler.

    S3 ün Kore versiyonu mükemmel, keşke öyle gelse dedirtiyor. Gelelim videodaki modellere. Herkes one x için tasarımı hoş diyor fakat bana çok çirkin geliyor, s3te kötü ama one x ten bence daha iyi. One x te sevemediğim nokta; telefon ne siyah ne beyaz. Arka taraf beyaz ön siyah, çok saçma bir görünümü var. Bunun yerine 2 model olarak siyah ve beyaz olsa, daha iyi olabilirdi. Tasarımda köşeli hatları sevdiğim için bana göre ikisi de sınıfta kaldı. One x in fiziksel tuş barındırmaması bence çok sinir bozucu. Bir ara Htc Wildfire kullandım ve istemeden de olsa elim kapasitif tuşlara deyiyor ve program kapanıyor. Sırf bu yüzden ikisi arasından S3 ü seçerdim.
  • emeğinize sağlık bende allah kısmet ederse yarın galaxy s3 alacağım benim için tasarım önemlidir aslında one s istiyordum ama babam htc firmasını pek bilmediği için ben bilmediğim şeyi almam diyor :) olsun galaxy s3 bana 1 sene yetecektir en azından bu arada video çok güzel olmuş 2 telefon arasında kalanlar için kararı değiştire bilir .

  • Video için teşekkürler,1 haftadır test niyetiyle one x kullanıyordum,videodan sonra farkettimki one x satıp s3 almak pek mantıklı olmayacak kişisel kararım bu yönde

  • One x te sevemediğim nokta; telefon ne siyah ne beyaz.

  • mümkün olduğu kadar objektif tutulmaya çalışılmış inceleme ama bi detayı unutmamak lazım incelemeyi yapan editörlerden biri HTC One X sahibi bunuda göz önünde bulundurmak gerekiyor :)

    tam emin değilim sayısını hatırlamıyorum ama HTC one X ilk çıktığında yazılım olarak berbat haldeydi oyunlarda takılmalar videolarda ciddi takılmalar yaşıyordu ancak 3 yada 4 güncellemeden sonra bu hale gelebildi Galaxy S III içinse hala güncelleme çıkmadı yada OTA üzerinden yeni yaymlanmaya başlanacak o yüzden bazı noktalar Galaxy S III te daha iyi bir noktaya gelecektir.

    Donanım noktasında Nvidia Tegra 3 benim gözüme çok verimli değil özellikle 40 nm üretim süreci düşünüldüğünde verimi baltalayan yön birde tek kanal bellek kontrolcüsü iyice sınırlıyor ki Nvidia kepler mimarisini 28 nm ürettirirken Tegra 3 ü olası üretim sorunları yüzünden 40 nm de bırakması donanım anlamında biraz geri planda bırakıyor kodek destekleri sorunsuz buda içerisindeki Cuda çekirdeklerinden kaynanlanan bir yapı ama dediğim gibi S III daha çok yeni ciddi bir anlamda güncelleme almadı ve kullanıcıların feedbackleri sayesinde mutlaka daha üst bir noktaya çıkacaktır. ayrıca Nvidia nın 28 nm üretim teknolojisi ile gelecek olan Tegra 3+ platformunuda unutmamak lazım geçte olsa hatalardan ders çıkarabiliyor. S III ün işlemcisi bence mükemmel Exynos serisi aldı başını gitti MALI400 gpusu ARM ile özdeşleştiği için gelişimi daha kolay Geforce ULV de sadece özel oyunlar mevcut buda tartışmalı bir konu.

    Kasa kalitesi One X te muhtemelen ama bana göre One X i batıran tek şey donanımı dır.

    Nvidia'dan Tegra 3+ diye bir hamle gelmeyecek olsa sonuçta 2000 liralık bir cihaz kesinlikle HTC One X derim bana göre ama hemen 2013 başında Tegra 3+ lı bir HTC görürsek durum nasıl olur sizce... pil noktasında çıkarılabilir oluşu S III ü daha ayrı bir yerde tutuyor bu aşikar.

    zaten karşılaştırma videosunda herşey görülüyor keşke Samsung Exynos işlemcisi HTC One X içinde olabilseydi diyorum HTC One X i bitirenler 40 nm Tegra 3 // Arttırılamayan hafıza // çıkarılamayan batarya //

    Samsung içinse Kasa kalitesi biraz daha iyi tutulabilseydi çok mükemmel bir iş çıkarabilirdi diyorum Samsung için.

    son söz olarak 2013 yazında Cortex A15 tasarımlı cihazların boy göstereceğini ve de üzülerek şuan amiral gemisi olan cihazların kuvvetle muhtemelen seneye herkesin gözünde ''eski'' olarak kalacağını hatırlatmak isterim Benim kişisel tercihim bu yüzden orta üst segment cihazlar...





  • Her ikiside guzel hos telefonlar ama uzulerek belirtmeliyim 6 ay en fazla bir sene ömurleri var!

  • Muhteşemsiniz ya!(Gerçi anket çöktü ama o citize'nin işi) Ben bu sefer HTC diyorum fiyat olarak daha ucuz ve SGS2 şuan hala iyi olduğundan f/p olarak şu şekilde sıralayabilirim: SGS2One XSGS3...

  • Artik en karsilastirmalarinda iphone un esamesi okunmuyor. 1sene once bu cihazlar ciktiginda hep iphone referans tutularak karsilastirilirlardi.

  • nede cok s3 hayranı varmış sitede

  • Ek Fonksiyonlar ve GPS Gücü tamamen samsung ezilmesin puan dengelensin diye oluşturulmuş katagoriler gibi geldi bana.

    Bunun dışındaki tüm katogoriler mantıklı ama GPS gücü nedir ya.

  • Bence one x kamerasının dışında olduğu ve çizilme ihtimali de düşünüp puan verseydiniz ..

  • Tasarım, malzeme kalitesi ve arayüz için one x mükemmel. SGS3'ün artıları ise değiştirilebilir batarya ve browser performansı.
  • harika bir inceleme,
    arayuz, tasarimda One X,
    performans, batarya S3.
  • Bir iPhone kullanıcısı olarak Android telefonlar içinde aklımı çelen tek telefon HTC One X oldu.

  • Burda görüyoruz ki Samsung fena çuvallamış. Samsung'un arkasındaki güç (kendi panelini, işlemcisini vs. kendi tasarlaması ve üretmesi mesela) HTC'de olsa görüyoruz ki daha fazla iş başarıcak HTC.
    Artık 3. S modelindeyiz Samsung, kendine gel de şu TouchWiz'i daha hoş bir arayüze dönüştür.
    Arayüzün eksikliklerini insan için tasarladık tarzı laflarla ve o bitkiyle kapatmaya çalışıyorlar.

    Burda nvidia'nın oyunlarda yaptığı bana 3dfx günlerini hatırlatıyor. Ekstra dumanlar,reflection, ışıklandırma gibi göze hoş gelen özelliklerle boyamaya çalışıyor.

    İki telefonda bence başarılı hangisine kanınız kaynarsa onu alın, tabii bence pilin değiştirilemiyor oluşu çok büyük handikap.

    Ha ama Marble Blue Galaxy S3'ün hastasıyım orası ayrı.

  • ben şuna dikkat ederim tasarım çok önemlim emin olun htc one daha şık elinde duruyor samsung ise yine berbat bir tasarım yapmış tecnomarketin birisinde ikisi özellikle yanyana getirmişler ekisini elime aldıgımda htc onex gerçekten çok karizma bir telefon olarak duruyor hele siyahı ama samsungunda önkamerası çok güzel birdiyer nokta ise saglamlık çizilmiyor düşünsenize 1 sene sonra samsung ne olur ama emin olun htc onex kız gibi elinizde olur ben şahsen çizik tlefon sevmiyorum ben hangi sitede izledim hatırlamıyorum saglamlık testi yapıyorlar adamlar kulak mesafesinden düşürüyorlar samsungu s3 tlfon köşesinden iyi bir darbe alıyor bende şunu düşündüm sen dünyanın parasını vereceksin bir düşmede sedelenecek para kazanmak kolay deyil hatırlarsanız htc onex fuarda nasıl test etiklerini gördük

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.