Şimdi Ara

Samsung Galaxy S22+'ın görselleri ve bazı özellikleri sızdırıldı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy S22+'ın görselleri ve bazı özellikleri sızdırıldı!



    Son günlerde Galaxy S22 ailesi ile gündeme gelen Samsung, yeni modellerini çok yakında tanıtacak ancak tanıtıma kısa bir süre kala Galaxy S22 modelleri özelliklerini bir bir ortaya döküyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde tüm Galaxy S22 modellerinin Gorilla Glass Victus+ ile birlikte geleceği ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Galaxy S22+'ın özellikleri ve görselleri paylaşıldı. Gelin Samsung Galaxy S22+'ın tüm detaylarına göz atalım.



    Ayrıca Bkz.Galaxy S22 serisinde Gorilla Glass Victus+ kullanılabilir



    Samsung Galaxy S22+'ın özellikleri!



    Bugün gelen sızıntılar Galaxy S22+'ın muhtemel tüm özelliklerini ortaya döktü. Isha Agarwal tarafından paylaşılan görseller iddiaya göre S22+'ın gerçek görünüşünü ortaya koyuyor. Görsellere baktığımızda S21+'a benzer bir tasarımla gelecek olan Galaxy S22+ ön ve arka tarafından bakılığında gayet şık ve sade gözüküyor.



    Samsung Galaxy S22+'ın görselleri ve bazı özellikleri sızdırıldı!



    Yine görüntülerle birlikte bazı özelliklerini de gizleyemeyen Galaxy S22+, söylentilere göre arka kısmında 50MP'lik bir ultra geniş açılı kamera taşıyacak. Öte yandan içerisinde 4500mAh'lik bir pil taşıması beklenilen S22+, 45W USB-C hızlı şarj desteği sunacak. Muhtemelen 1750 nit maksimum parlaklık sunabilen bir ekran ile gelecek olan Galaxy S22+, 195 gram ağırlığa sahip olacak.



    Genel olarak baktığımızda S22 ailesi kullanıcıların beklentisini karşılayacak özelliklere sahip gibi duruyorlar. Şimdilik cihazların fiyatları ve çıkış tarihleri belli değil.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/01/15/samsung-galaxy-s22-official-renders-fast-charging-support-and-other-specs-revealed/



  • Cok ta buyuk bi farki yok. Firmalar tasarim konusunda tikandilar iyice

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S21,5 isimlendirmesi daha iyi olurdu sanki

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • darkhair kullanıcısına yanıt
    niye yeni tasarım istiyorsunuz açıklayabilir misiniz acaba cidden telefonun tipi o kadar önemli mi

  • WereChaos W kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hayır. Tasarım, absürd derecede çirkin olmadığı sürece önemli değil benim için. Fakat insanların çoğu, elindeki telefonu değiştirmek için tasarım olayına dikkat ediyor. Çünkü günümüzde 4 yıllık telefonlar bile fazlası ile yeterli insana. Değişicekleri vakit özellik/hızdan ziyade tasarımdan sıkıldığı için değişiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WereChaos W kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen s20fe den eski Note 9 telefonuma geri döndüm. Hız konusunda herhangi bir fark yaşamıyorum en azından kendi kullanımımda. Sadece 120hz i hissediyorum o kadar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nerde o eski yenilikçi Samsung..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu telefon her hafta sızıyor.

  • Exynos is shitty

  • Bıktım Exynostan. Çok hantal bir cpu

  • WereChaos W kullanıcısına yanıt
    Bence de değil fakat tüm istatistikler ürünlerin önce tipine bakılarak alındığını gösteriyor.

  • Bu nasıl bir özellik sadece kamera ve 45W mı? Haber yapmanıza değmez.

  • Eskiden yeni bir model tanitildiginda onlarca yeni özellik geliyordu. Artık cep telefonu sektörü monotanlaştı. Bu olayda markaların daha inovasyona açık olması lazım . Şölede bir gercek var artık bazı özelliklerde sona gelindi. Yani infinite screen ince çerçeve bunun bi üst noktası bence yok. Ekranı daha nereye koyabilir adamlar onlarda haklı. 120hz zaten gayet yeterli ve daha üstü bence gereksiz. Benim hem 165hz hemde 360hz iki monitorum var . Aralarındaki hz farkını ciplak gozle gormek imkansız . Yani 1000hz de yaparlar ama hicbir manası yok. Pil konusu zaten belli. 1 günü tam kullanımda çıkarıyorsa gayet yeterli. %30 da kalsa %10 da kalsa sarj edecksin zaten gün sonunda. Burda hıxlı sarj onemli suan gunumuzde 40-50w gayet yeterli. İşlemci - Gpu gayet yeterli . Daha ne olabilir bilemiyorum. Belki çok farklı bir tasarım dili ortaya cikabilir mi mix alphadaki gibi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Avrupaya snapdragon versiyonu verilmeyecek deniyor daha çıkmadan öldü bu telefon. Parasını verebilen S22 Ultra dışında model almaz bu seriden.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yedaself kullanıcısına yanıt

    Ben de başka bir teknoloji sitesinin canlı yayınında tam tersini duydum, Exynos 2200'ün geliştirilmesinde yaşanan sorunlar nedeniyle bütün dünyada Snapdragon 8 Gen 1 işlemciyle çıkma ihtimali varmış.

  • Ya bırakın şu ovel kasayı keskin kasa yapın sıradisi olsun samsung se7 tab in kasası efsane yapın o kasayı telefon tablette yaptınız telde yapmıyorsunuz s10e kullanıyorum ve keskin kasa yapana kadar almicam cihaz yada oppo reno7 alicam

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    İphone 13 alabilirsin keskin köşeli kasası var.

  • Umarım snapdragon ile gelir. Exynos işlemcilerden mi kaynaklı yoksa samsungun kendi ara yüzünden mi bilmiyorum ama yağ gibi akmıyor cihaz. S10+ kullanıyorum. Kamera uygulaması arayüzü yağ gibi akmıyor çok ısınıyor cihaz hantallaşıyor üst paneli indirirken bile yavaşladığını hissediyorsun. Isındıkça cihaz performans kaybı oluyor. Hadi ısınsın diyelim mecbur çalışıyor ama performans kaybı 2022 senesinde kabul edilemez bence artık. Yani şu ara yüzde gezerken bir işlemci nasıl hantallaşır cevabı EXYNOS..

  • Artık bana her telefon aynı gibi gelmeye başladı, yaşlandım sanırım (:

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.