Şimdi Ara

Samsung Galaxy S21 modellerinin Türkiye fiyatı açıklandı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
12.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt

    Aslında 5G ile pek alakası yok hocam. Yurtdışında bu cihazlar geçen yılki modellere göre neredeyse 200$ daha ucuza satılıyor. Ancak iş Türkiye'ye dönünce biz fiyatlarda bir azalma göremiyoruz. Gerek döviz kurları, gerek vergilendirme, gerek Samsung Türkiye politikaları ile bu cihazlar bize daha pahalıya mal oluyor. İlk başta microSD kart desteğini kaldırmaları ve ekran çözünürlüğü düşürmelerine kızmıştım. Ama bakıyorum yurtdışında fiyatı uygun buluyorlar ve bu kırpmaları da azalan fiyata bağlıyorlar. Bizde böyle bir şey olmadığı için bu özelliklerin kırpılması cihazların anlamını ortadan kaldırıyor. 128 GB bana yetmez, 256 GB destekli ilk model de 13500 şuan. Hadi hediye olayları bitsin, fiyat biraz daha iner. Buyback vs. ile biraz daha uyguna gelir ama her türlü fiyatlar pahalı şuan. Yaz başı ya da sonbaharda alınabilir bir hale gelmeye başlarlar.

  • SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt

    Hocam S8 OneUI 3 çalıştırır da cihazda tek bu arayüzü kullanmayacağınız için sıkıntı. 2 GB RAM'li Galaxy S5 her tür işimi görüyordu, hatta Android 5 güncellemesi arayüzü beyaz yapmış, hiç beğenmemiştim. Ama işimi görüyordu az çok alet. Tabi 2GB RAM kullandığım uygulamalara yetmediği ve telefon aşırı kasmaya başladığı için 2. el Galaxy S8 almıştım. Telefon harikaydı, akıyordu. Android 9 güncellemesini yaptıktan sonra 4 GB RAM o cihaza adeta yetmez olmuştu. Opera'dan çıkıp başka bir uygulamaya geçince yeniden yüklüyordu tüm sayfaları falan. O ara S5'i değiştirme sebebi uygulamamda da arayüz ve başka güncellemeler olunca onun da boyutu arttı ve bu telefonda 4GB RAM de resmen yetmez oldu, her açışımda baştan yükleniyordu uygulama. Telefonu bir süre sonra yine değiştirdim falan ama durum ortak, her güncelleme ile bellek tüketimi artıyor bu arayüzlerin ve telefondan aldığınız deneyimi düşürüyor. Android 4'lü S5 performansından gayet memnundum hani, her telefonun ilk geldiği yazılımı ile memnun olduğum kadar. Ama ilk güncellemeden sonrası yine aynı. Gereksiz şeylerle şişiriyorlar sadece yazılımları.





  • dermeister01 kullanıcısına yanıt
    Seni ve çevreni 1-1.5 sene görücem. Samsungu mumla arayacaksınız. (Kendimden biliyorum)
  • Neyini görücen zaten 1.5 senedir xiaomi mi9t kullanıyorum ve çok memnunum aynı zamanda samsung note fan edition telefonumda var. Mi9t muhteşem bir telefon samsung u hiç aramıyorum
  • promac P kullanıcısına yanıt

    Ben Note 9 kullanıyorum. Daha fazla değeri tükenmeden satacağım 1-2 hafta içinde. Yeni telefon da %99 Iphone 12 olacak. Tam da seneye %50 düşük değere inmemek üzere.

  • Exynos çöp diyenler var da; Exynos 2100 kötü bir işlemci değil. Eski 8890'lar gibi hiç ama hiç değil.


    Ha bu cihaza bu kadar para verilir mi? Ben vermem, vereceksem iPhone 12 alır geçer giderim.

  • Kutunun içinde telefon vardır umarım. Bu üreticiler iyice saçmalamaya basladi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.