Şimdi Ara

Samsung Galaxy S21 modellerinin Türkiye fiyatı açıklandı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
12.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hadjimurat H kullanıcısına yanıt

    Android diye genelliyoruz aslında ama ben Huawei Mate 9 kullandım, muhteşemdi. Kamera olsun, stabil olması olsun, samguna ve diğerlerine göre daha uzun süre güncelleme veriyor oluşu olsun çok çok iyiydi. Ama Trump fena darbe vurdu. İnan şuan çoğu Apple kullanıcısı dahi Huawei kullanıyordu bu ABD ile kriz olmasaydı son 2,5 senede. Bu kadar memnunudum. Samsung'dan ben en başta müşteri memnuniyeti ve müşteriyi elinde tutma gayreti olmamasından dolayı eleştiriyorum ve gerçekten bıktım artık!

  • Exynos bu işlemciye hemen hemen heryerde kötülüyorlar tüm sosyal medayada bunları geçdim gerçek hayatta kullananlar var bu işlemcili telefonları hep sikayetçi neden acaba samsung böyle bişey yapıyor acaba sorun ne galiba maliyet azalıyor

  • Geçen sene büyük bir hata yaparak S20 Ultra aldım, büyük bir hata diyorum çünkü auto-focus problemi yüzünden telefondan nefret ettim. Tüm dünyada bir sürü Samsung kullanıcısı aynı problem yüzünden şikayet etti durdu, karşılığı koca bir sıfır. Samsung da zaten hemen bu teknolojiden uzaklaşarak laser focus'a geçti ve S20 Ultra sonrası yeni çıkardığı telefonlarında kullanmadı.


    Bir ay sonra kısmetse çocuğum olacak, ilk defa yaşayacağım bu önemli tecrübe için dedim ki hadi telefonu bari S21 Ultra'yla değiştireyim ki elimde adam gibi bir kameram olsun, çocukla ilgili resim ve video biriktiririm. S20'deki auto focus problemi gibi flu resimler çıkmasın.


    Önemli olduğu için tekrar ediyorum : telefon değişikliği yapma ihtiyacı duymamın tek sebebi Samsung S20 kamera hatasının telafisi için yine Samsung'un bir başka modeline geçmek. Yoksa bu ülkede herkesin bildiği gibi; belirli bir ekonomik gelir elde edebilmek için sabahtan akşama, ucunda hastalık riski olduğunu bile bile bıkmadan usanmadan çalışmamız gerekiyor. Yani sırf yeni model telefon çıktı, elimizdekini atalım, yenisini alalım gibi bir şımarıklık yapma niyetim yok.


    Gelelim ipin koptuğu yere :

    Telefonumu buy-back opsiyonu kullanarak yenisiyle değiştirmek niyetiyle ön sipariş vermek istedim. Samsung'un sayfasında lansmana özel Buds Pro kulaklık hediyesi diye her yere yazı koymuşlar. Bakıyorum kulaklık fiyatı 1.600 TL civarı olacak, zaten Samsung'dan gol yemişim, ister istemez 1.600 TL'lik kulaklığı bedavaya alacak olmanın hesabını da yapıyorum.


    S21 fiyati 16.000 TL - S20 Ultra buyback fiyati 8.500 TL - Kulaklıkta hadi yuvarlak 1.500 TL diyelim = 6.000 TL cebimden çıkacak para diye hesaplıyorum.


    Tam ön siparişi oluşturayım dedim, o da ne buyback opsiyonu kullandığım zaman kampanya ürün sepetten otomatik olarak çıkarılıyor.


    E kardeşim S20 Ultra'yı ben alırken hem buyback yapmıştım, hem yanında kulaklık vermiştiniz, hem de fibabank kredisi kullandırıp vade farksız 3 taksitle telefon sattınız. S21 alırken fiyatı 16bin TL belirle, yanında kulaklık verme bir de zaten vade farksız kredi opsiyonu da yok henüz..


    Yani çok afedersiniz ama vizyon bu kadar... Sonra sabaha kadar müşteri memnuniyetinden bahset, marka imajından bahset... Samsung Global ürün çıkarır, Türkiye'de de bir ekip sırça köşklerinden sadece lansman stratejisi planlamaları gerekirken onu da bu kadar yaparlar.


    Neden Samsung Türkiye'ye laf diyorum, başka sayfalardan örnek göstereyim.

    Resim 1 - Samsung USA : Ürün aynı ürün S21 Ultra, unlocked versiyonu yani istediğin ülkede istediğin operatörle kullanabilirsin. S20 Ultra buyback opsiyonuyla birlikte 499$ geliyor. Hadi farz edin New York'da yaşıyor olalım, %0,8875 satış vergisi ekleyelim, 543$ yapıyor. Yani 4.055 TL.

    Asıl önemli olan resmin sonunda göreceğiniz gibi adamlar 200$'lik hediye çeki, 4 aylık youtube premium, 30$'lik SmartTag isimli yeni cihazı hediye olarak veriyor!!


    Resim 2 - Samsung TR : Zaten diyeceklerimi yukarıda yazdım, sadece burada Samsung TR'nin nasıl bir lansman stratejisi izlediğini göstermek istedim. Resme bakarsanız buyback opsiyonu kullanıldığında kampanya ürünlerin hepsinin geçersiz olduğunu görebilirsiniz ve TR'de bizlere ürünün maliyeti 16.000 TL - 8.500 TL = 7.500 TL yani 1.003$'a geliyor.


    Makas bu kadar açık olduğu için ülkedeki vergilendirme sistemi, döviz paritesi vs gibi makro parametrelerin tartışmasına girmenin herhangi bir faydasının olduğunu çok düşünmüyorum arkadaşlar. Bu niyet, edep, prensip ve Samsung TR'nin iş etiğiyle ilgilidir.




    Resim 1 :

    Samsung Galaxy S21 modellerinin Türkiye fiyatı açıklandı


    Resim 2 :



    Samsung Galaxy S21 modellerinin Türkiye fiyatı açıklandı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hodiday -- 16 Ocak 2021; 13:16:20 >




  • 10bin liraya cihaz alıyoruz, yaninda şarj aleti bile yok... Bu fiyata zaten telefon almaya da gerek yok illa amiral gemi takıntınız yoksa. Temiz 2.el alınır kullanılır.
  • 6 ay sonra 3-4 bin tl kafadan düşer sakın almayın bu fiyatlara enayi olmayın. Çevrenizde telefon alacak varsa illa samsung istiyorsa S10 serisine yönlendirin veya yeni A serisini bekleyin. Bende s10 plus kullanıyorum şuan 5 bin tl ye satılıyor. Çok güçlü işlemci ve 120hz ekran aramayanlar kesinlikle kaçırmasın derim. Tatmin eder bir cihaz.

  • hodiday H kullanıcısına yanıt

    Keşke s20 serisine hiç bulaşmayıp note10 plus veya s10 plus alıp 4-5 sene yoluna baksaydın 10 serisi samsung telefonlar gerçekten fiyatına göre çok iyi 4-5 sene rahat götürür.

  • Samsung bitmiştir.Apple rakipsizdir.
  • hodiday H kullanıcısına yanıt

    Hocam bunca yıl samsung kullandım samsung pişmanlıktır. Apple o kadar laf ediyorlar ama 5 yıl önce aldığım iPhone se telefon yine aynı hızda açılıyor. İkinci el piyasası hala var stabil güvenlik güncellemerini alacak yeni nesil iPhone 11 alsan her yerde parçası bulunuyor kırılsa zaten iPhone da samsungta tamir olunca tutmuyor sorunsuzluk konusunda iPhone kesinlikle 1 numara

  • Bir zamanlar burada samsung'un canlı tanıtım gösterimi olurdu. Ama kazıkçı fiyatlandırmalardan dolayı kimsenin ilgisi kalmadı bile.

  • takip

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedir yani, bir şarj cihazını kutudan çıkartmak nedir?

    Ulan dünyanın parasını kazanıyorsunuz zaten. Apple da Samsung da, ne aç gözlü firmalarmış arkadaş doymadılar gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burki_rock

    Android diye genelliyoruz aslında ama ben Huawei Mate 9 kullandım, muhteşemdi. Kamera olsun, stabil olması olsun, samguna ve diğerlerine göre daha uzun süre güncelleme veriyor oluşu olsun çok çok iyiydi. Ama Trump fena darbe vurdu. İnan şuan çoğu Apple kullanıcısı dahi Huawei kullanıyordu bu ABD ile kriz olmasaydı son 2,5 senede. Bu kadar memnunudum. Samsung'dan ben en başta müşteri memnuniyeti ve müşteriyi elinde tutma gayreti olmamasından dolayı eleştiriyorum ve gerçekten bıktım artık!

    Xiaomi var suan hocam bende hepsi ayni onda da bir suru sacmalik var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hodiday H kullanıcısına yanıt

    A dan Z ye ne deseniz haklısınız.

    Çok doğru tespitleriniz olmuş.

    Maalesef Samsung Türkiye her sene istisnasız ve şaşırtmadan geriye gidiyor.

    Güya TÜRKİYE de ki ilk ve en özel mağazasını Emaar da açtığını bilenler ve kullananlar açıldığı sene ki hizmetler ile gelinen bu sene arasındaki hizmet kalitesinin nasıl düştüğünü net gözlemlemiştir.

    Düzelttikleri bir sorun ya da hata yerine yenisini koymakta kimse ellerine su dökemez.

    Ve garip olan sizinde belirttiğiniz gibi bizdeki cihaz fiyatlarındaki vergi vs. yi geçtim US de o fiyatlar ile satış sonrası hizmeti ile birinci seçilirken biz bu paralara normal bir hizmet bile alamıyoruz.

    Şimdiden doğacak bebeğinizi Allah analı babalı, sağlıkla ve huzurla büyütsün.

    Saygılarımla...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böylede ahlaksız, şeref yoksunu bir firma

    Samsung Galaxy S21 modellerinin Türkiye fiyatı açıklandı

    Samsung Galaxy S21 modellerinin Türkiye fiyatı açıklandı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 16 Ocak 2021; 17:35:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatihTSFC

    3 ay sonra yarı fiyatına yanında Galaxy Buds, Fit2 ve 500 TL çek hediyesi ile. 

    3 ay sonra bana ulaşırsanız bir kaç adet almak isterim o şekilde.

  • İnsanların elinde hem s10 serilerinden hem s20 serilerinden çok çok az gördüm, yani demem o ki 6 bin - 10 bin aralığında bile kimse samsung telefonlara para verip almıyordu. Çünkü insanlar 6 binden fazla para verecekse eğer değerini korusun ve seneye en azından minimum zararla satayım istiyor. Bu yüzden geçen sene en çok satan telefonlardan biri iPhone 11 oldu. Diğerleri de 400 dolar altı f/p serisi telefonlar ki ağırlıklı Xiaomi türevleri. Şimdi hiçbir ekstrası olmayan, pili hala bir günü bile çıkaramayan bu devasa ekranlı telefonların elimizdekinden ne farkı var? yok ultra cigolayt, yok pro ram 100x kamera. Bunların bize ne faydası var. insanların çoğu hala ana kamerayı kullanıyor. Bir de şaka gibi amerikada snapdragon, geri kalan pazarlarda exynos kullanıyorlar ve bu şarjından kullanımına kadar herşeyi etkiliyor.


    10bin lira para verip telefon alacaksın ve samsung sana seneye diyecek ki 6 bine geri alırım, ama kampanyadan da yararlanamazsın Samsung Galaxy S21 modellerinin Türkiye fiyatı açıklandı şaka gibiler. Kendileri bile biliyorlar ürünlerinin değerini korumadığını. Samsung note kullanıcısı olarak üzülerek söylüyorum ki samsung kendini piyasadan siliyor. Yukarıda apple a kaybediyor, aşağıda çinli rakiplerine. Sonraki telefonum samsung olmayacak.





  • Bir Android telefonu benim kadar zorlayan ve günlük kullanan herhalde %1 bile değildir. Bu konuda iddialıyım. Oyun dışında cpu gpu ram full zorluyorum..
    Galaxy s10+ 512gb hafızali versiyon ilk çıktığında aldım 1 kere. Bile resetlemedim cihazı. Ne bir yavaşlama ne bir donma ne de bir noktada "artık telefonu degisirmem" lazım hissiyatı var.
    Kamera desen telefon kameralari optik olarak zaten limitli alan problemi nedeniyle. O noktada video çekimlerim için gopro son versiyon aldım. Mevzu çözüldü.

    Açıkçası s21 beni hayal kirikligina uğrattı. İPhone un setustu ocak tasarımı ile dalga geçerken aynısını Samsung yapıyor..
    Konu sadece kamera sayısı eklemek mıdır yani?

    Hele vergiler ile ultra gereksiz bir cihaz bence..

    Ayrıca
    Micro SD de yok artık. 512gb versiyonu da tr de yok. 256 da işimi görmüyor..

    Olmadı Samsung. S10 serisinden sonra kendini gelistiremedin.. Daha inovatif olmalısın..
    Bir işlemi 2 sn daha hızlı yapacağım diye ortalama 5 aylık maaş verilmez.. Kusura bakma.

    Anlaşılan Samsung fold serisi ile katlanabilir cihazlara odaklanmış arge tarafında.. Gelirse o tarafta bir inovasyon gelecek. Fold 3 ile göreceğiz bunu.
    Onlarda fiyat olarak erişilebilir değil henuz.

    Bu durumda xiaomi vb markalar pazar paylarını ciddi arttıracak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 16 Ocak 2021; 17:53:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • özetle 5 bin eder :))
    oda en çok :)))

  • promac P kullanıcısına yanıt

    Samsung üst gelire de orta gelire de alt gelire de telefon çıkarıyor artık gerkese göre iphone var 3.500 tl ye xiaomi alacağıma 4500 tlye iphone se alıyor insanlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.