Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
46.514
Cevap
327
Favori
1.701.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21072108210921102111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

    Herkesin sesi böyle sorunlu o zaman benim anladığım bu. Yada sadece benim cihazda aşırı derecede sorun var. Bilemedim hangisi acaba.

  • Bende S10+, hanımda S10 var. Bizde böyle bir sorun yok. Hatlar Vodafone ve VoLTE açık. HD kalitede yüksek netlikte görüşme yapabiliyoruz. Farklı operatörden kişilerle de görüşüyorum. Kimseden duymadım böyle birşey. Cihazın mic kısmında toz yada arıza olabilir. @receep 32


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam toz kaçma durumu yok temizlik falan yapıyorum alt mikrofona. Arıza olabilme ihtimali var ama servise yollamamı söyledi telefoncu ama 1 hafta 10 gün ne yapacam telefonsuz...Büyük ihtimal böyle devam edip sene sonunda yılbaşından sonra başka bir cihaz almaya çalışırım bunu satıp belki. Yada bi kablosuz kulaklık alıp telefon görüşmelerini onunla yaparım o da bir ihtimal idare edeceğiz sanırsam bir müddet. VoLTE kapalıydı benim bi açtım tekrar bakalım sorun devam edecek mi.

  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam ses kaydı falan yapınca sorun olmadığını söylemiştiniz daha önce. Yanınızda olan tanıdık birilerine WhatsApp dan ses yollayıp bir deneyin. Belki de mic de sorun yoktur ve operatör kaynaklıdır. VoLTE açıp birde öyle deneyin.

    Telefonlarda mic kısmı normal şartlarda en son arıza yapabilecek kısımlardan biridir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Onların sierra mavisi varsa bizim de prizma mavimiz var
    🙃


    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

    Ses kaydedicide sorun olmuyor ama alt mikrofondan mı kaydediyor yoksa ahizeden veya üst mikrofondan mı kaydediyor bilmiyorum. VoLTE açıp denedim arkadaşımla konuşamadım sesin çok uzaktan geliyor anlamıyorum dedi. Hoparlöre geçince sesim net gidiyor. Alt mikrofonda sorun olduğu belli hiç bir arkadaşımla doğrudan telefonla konuşamıyorum sesimi anlamıyorlar hoparlör açıp konuşmak zorunda kalıyorum.

  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç. Cihazda 2 tane mic var zaten. Biri kamera ve ses kaydı için üstte, diğeri altta. Birde WhatsApp dan ses yollar mısınız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

    WP den de denerim gün içerisinde unutmazsam haber ederim.

  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

    Önceki postlarda kuma çamura düşürdüğüm olmuştu telefonu diye bir yazı görmüştüm. Size mi aitti emin değilim. Bence alt mikrofonu çamur veya kum taneleri tıkamış olma ihtimali çok yüksek. Dış fırçası ve hava üfleyerek mikrofon girişine temizlemeyi ben olsam bir denerdim. Ses kaydında üst mikrofonu da konferans kayıtları yapmak için aktif ettiği için sorun olmuyor veya hoparlörden görüşürken üst mikrofon aktif oluyor yine sorunsuz ses gidiyor. Alt mikrofon temizlenince sorun çözülebilir.


    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]Phone Repair Guruyoutube
    Phone Repair Technician shows you how to clean your iPhones Microphone mesh or speaker mesh if it's muffled. If your iPhone or Android’s microphone or speaker sounds muffled, this is how to fix it. First, we have to figure out why the speaker is muffled. Most of the time it's just dirty, well practically all the time. One way to check if the speaker is muffled all the time is to play a video or music. I like to use the voice recorder app because it tests both the speaker and the microphone. To begin fixing this problem, take your iPhone out of its case and clean out every speaker and microphone. Then, restart your iPhone. If that doesn’t work, go to the Accessibility Settings and make sure Mono Audio is off, Phone Noise Cancellation is off, and the Left-Right balance isn’t off-center. Does the speaker only sound muffled when you’re listening to music? In that case, check the Music EQ settings in the Settings app. Make sure EQ is off. If all else fails, Reset All Settings on your iPhone. Otherwise, you’ll probably have to get your iPhone speaker repaired. Send me your devices! : phonerepairguru.com/mail-ins
    https://www.youtube.com/watch?v=KOkVWYbtdu8&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AGABEY -- 26 Ekim 2021; 15:46:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • AGABEY kullanıcısına yanıt

    Evet bir kere çamura düşmüştü daha doğrusu toprağa düştü ama suyla bi yıkadım. O da etkilemiş olabilir mikrofonun içinde kum taneleri kurumuş kalmış olabilir. Tazzikli hava basmak kötü oluyor diyor telefoncular. Diş fırçası ile bi temizleyeyim ama mikrofon da çok küçük içine girermi etkili olur mu bilmiyorum.

  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

    Zarar verir mi bilmiyorum toplu iğne kürdan ile temizleyenleri gördüm. Kuvvetli hava yerine bu tarz bir ürünle veya üfleyerek temizlemeyi dene. Evet Hava kompresörü şiddetli gelebilir.

    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AGABEY kullanıcısına yanıt

    Alkollü kolanya ile biraz temizlemeye çalıştım bakalım faydası olmadıysa artık bi kablosuz kulaklık alıp konuşmaları kulaklık üzerinden yaparım belki.


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

    Bize ne zaman gelecek bu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sp@wn kullanıcısına yanıt

    Günaydın.


    Henüz bir tarih görmedim. Şuan S21 serisinde beta aşamasında. 12 güncellemesini ilk alan onlar olacak.


    Benim tahminim şubat ayını bulur yönünde. 2 seri gerideyiz. Üstüne birde S22 gelecek güncelleme gelmeden. Baya bekleriz gibi duruyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli olan güncellemenin ne zaman geleceği değil stabil olup olmayacağı. Zaten her zaman en güncel seri ilk önce alır güncellemeyi bu çok doğal. Sabırla beklemek zorundayız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Zaten samsung bu yıl s22 yi yılbaşında değil bir kaç ay gecikmeli duyuracak gibi duruyor. Yılbaşında sadece s21fe piyasaya çıkacakmış diyorlar. Yani mart ayına kadar s22 için yazılım yapar bunlar. Sonra s21 serisi yaklaşık 2 ay sürer. Ardından s20ler için iki ay daha. En son iki ay da s10 serisi için koy. Ağustos gibi eli yüzü düzgün bir oneui4.0 alırız. Stabil hale gelmesi ekimi bulur tahminim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme ile birçok yenilik var ama şu an için güncelleme ne zaman geliyorsa gelsin modundayım
    Tabii erken gelse iyi olur
    Ama şu anda cihazın son halinden çok çok memnunum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Umarım o kadar beklemeyiz. Ben stabil ve sorunsuz haline yaz sonu gelir diye düşünüyorum. iyi tarafından bakacak olursak, ilk alan seriler her zaman bir çok sorunlar ile karşılaşıyor. Geçen sene S20 ve bizim S10 serisi gibi. Bu güncelleme bize hepsinden sonra geleceğinden ilk sürümler biraz daha oturmuş olacaktır diye düşünüyorum iyimser şekilde.


    Gelecek olan A12 ye kadar bu cihazı normalde kullanmazdım Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] Dövizdeki aşırı yükselme ve gelecek yeni cihazları alım gücünün ülkemizde çok düşmesinden dolayı daha devam edeceğim gibi görünüyor..


    Hayırlısı bakalım.

  • erditepe E kullanıcısına yanıt

    Ne kadar erken gelir, ne kadar fazla kullanıcıya ulaşırsa o kadar hızlı sorunlar çözülerek stabil hale gelir. Bu yüzden geleceği tarihte önemli, stabil oluşu da.


    Beta süreçleri 3 bilemedin 4 ay olur. Sonra güncelleme herkes için kademeli şekilde sunulur. Geldiği zamanda kişinin kendi tercihidir yüklemek. Stabil olana kadar burada A11 yüklemeyen bir çok kişi oldu. daha yeni yeni geçenler var.

  • 
Sayfa: önceki 21072108210921102111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.