Şimdi Ara

Samsung galaxy s 2 aldım ölü piksel çıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar internet üzerinden telefonu aldım şimdi açtım baktım ortada 1 tane kırmızı piksel, bu neden olmuş olabilir acaba telefon daha önce kullanılmışmı? Sizce iade için uğraşsammı 1 piksel için çokta rahatsız etmio aslında ama. Birde telpa garantiliydi içinden samsung garanti belgesi diye birşey çıktı normalmi?



  • İnternetten aldığın her hangi bir ürünü bir hafta içerisinde iade edebiliyorsun diye biliyorum.
  • Vallahi kararsız kaldım şu anda uğraşsammı diye şimdi bide bunun için bekleyeceğim telefonu geri kargola, hesabına para geri yattımı kontrol et vs vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: timeless

    Vallahi kararsız kaldım şu anda uğraşsammı diye şimdi bide bunun için bekleyeceğim telefonu geri kargola, hesabına para geri yattımı kontrol et vs vs.

    Hangi siteden aldınız ? İade değilde değişim talep edebilirsiniz satın aldığınız yer sizi garanti servisine bulaştırmadan yenisini yollamak zorunda.
  • incehesap.com şimdi konuştum değişim istiyorum dedim, illa servise göndereceğiz vs. dediler, ozman iade istiyorum dedim, yine göndermemiz gerekiyor dediler, servisten rapor gelmesi gerekiyor vs. diye onu anlamadım dedim ne alaka iade ile servis, rapor almamız lazım dediler. Üzerine not yazıcam değişim yapılmayacaksa iade istiyorum şeklinde ve göndereceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: timeless

    Arkadaşlar internet üzerinden telefonu aldım şimdi açtım baktım ortada 1 tane kırmızı piksel, bu neden olmuş olabilir acaba telefon daha önce kullanılmışmı? Sizce iade için uğraşsammı 1 piksel için çokta rahatsız etmio aslında ama. Birde telpa garantiliydi içinden samsung garanti belgesi diye birşey çıktı normalmi?

    Ölü pixelden bahsetmeden 7 gün içinde iade hakkınızı kullanın... Ölü pixel vardı vs derseniz servise gönderirler vs çok uğraşırsınız... Menüsünü sevmedim vs dersiniz sorarlarsa...
  • Benim anlamadığım direk geri gönderdiğim gibi paramı iade etmek zorunda değilmiler ?
  • Eğer sorun var diye gönderirseniz sorunun sizden kaynaklanıp kaynaklanmadığının tespiti için servise gönderiyorlar.. Ama beğenmediğinizi söylediğinizde iade almak zorundalar cart curt etmeden... Gerçi her halükarda teknik servise gönderenler de var teknosa gibi...


    Bu konuda en iyileri HB ve Hızlıal...
  • Geri gönderiyorum, bidaha da internetten alışveriş yapmam sırf zaman kaybı, bir sorun olduğu zaman iade etmeniz işkence resmen şimdi işin yoksa bekle kontrol etsinler parayı iade etsinler vs. vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: timeless

    Geri gönderiyorum, bidaha da internetten alışveriş yapmam sırf zaman kaybı, bir sorun olduğu zaman iade etmeniz işkence resmen şimdi işin yoksa bekle kontrol etsinler parayı iade etsinler vs. vs.

    sizin için tecrübe olmuş olur üstte söylendiği gibi cayma hakkınızı kullansaydınız servisede göndermiyorlar.
    Ayrıca size tavsiyem bilindik siteler dışına çıkmayın alışveriş konusunda.
  • Olu pixel 1 adet bendede cikti ve servis cihazi degistirdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.