Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19.359
Cevap
171
Favori
369.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Apple Fanboy X A kullanıcısına yanıt
    Sırf ortalığı karıştırmak için hesap açmışsın ya hocam gerçekten helal olsun...
  • basarm B kullanıcısına yanıt
    Hocam kulaklık için başvuruyu ne zaman yaptınız, onaylandı diye dönüş yaptılar mı, ne zaman elinize ulaştı söyleyebilir misiniz acaba? Ben hala haber bekliyorum da
  • yamyamu kullanıcısına yanıt
    Ben samsung online uzerinden degisim kampanyasi ile aldim bana telefon ile beraber geldi kulaklik.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • terran48 kullanıcısına yanıt
    Olmuyor ben yapamadım.3-4 tane satın aldım.
  • Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]



    Daha önce deneyen ya da paylaşan oldu mu bilmiyorum; ama telefonun wi-fi performansı gerçekten muazzam. Vdsl kullanıyorum 24megabit, wi-fi üzerinden kablonun verdiği hızı neredeyse birebir alabiliyorum. Bundan önce j52016 vardı. Muhakkak 4-5 megabit kayıp olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asadem -- 23 Eylül 2018; 10:11:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir pil durumu güzel bence

    Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BRAVEHEARTH1977

    eğer yanlış bilmiyorsam android pie güncellemesi ile gelmesi planlanan samsung experience 10 versiyonu ile zaten bu özellikler gelecek note 9 a .açıkcası bu olmadan kurcalamaya gerek yok bence..
    Hıımm güzel o zaman, daha 1 sene var hocam 9' a, kurcalama yok sadece apk yüklemekten ibaret ve çok güzel özellikleri kullanabiliyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 23 Eylül 2018; 11:2:9 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eiskent

    Note9 ile maceramda 1 haftayı geride bıraktım. Note 4 halefi note5'in o zaman için değişmeye bataryası ve arttirilamayan hafızası nedeni ile baslayan mecburi ayrılıktan sonra aradığım tüm özellikleri bir araya getiren note9'un 8gb'lik versiyonu ile eski bir dosta kavuşmuş gibiyim.



    Belki note8 kullanıcıları için çok heyacan uyandırmasa da note9 bu seriye uzun süre ara verenler için heyacan verici. Tabi bazı özellikleri aşımında ben c9 proza deneyimledigim için ilk diye note9 'da lanse edilmesi konusunda düzeltme de yapmak isterim.



    Örneğin 4000 mah bataryayı samsung ilk defa note9'da kullanmiyor. Ülkemizde resmî satışı olmayan c serisi ile samsung çin, hindistan, piyasasına yaklaşık 2 sene önce tanıştırdı bu bataryayı. C9 da 6 inç ekran ama daha yavaş bir işlemci ile 1 günü çıkarabilen bu kapasitedeki pil,note9'da yeni olmasının da etkisi ile daha kararlı çalışıyor.



    2. Konu stereo hoparlörler. Bu da s9'da lanse edild ama c9 proda da dolby atmos desteğinden yoksun olarak mevcuttu. Note serisi ilk çıktığı dönemde kalem avantajına karşılık kamera ve ses konusunda bir adım geri planda tutulurken şimdi her iki konuda da zirveye oynayarak note kullanıcısını başka arayışlara yöneltmiyor. Kısaca ses konusu da gayet güzel.



    Ben kalemi resim için kullanmam ama isim gereği imzalanması gereken evraklara kağıt olmadan ekran üzerinden hızlıca işlem yapabilmek gerektiğinde kurtarıcı oluyor. Yine klalemsiz modellerde açmadığım not alma uygulamasını hepnel altında tutuyorum.



    Ekran zaten samsung'a yakışır kalitede. Sarimtiraktir, soluktur gibi yorumlar özellikle demo cihazlar üzerinden çok fazla yapılıyor. Ben de ilk teshir cihazı aldığında yaptığım ayar uyarlanabilir ekran oluyor ve o sarımsı efekt bir anda beyaza dönüyor. Kırmızı tonu azaldikca ekran soğuğa döner ve mavimsi ekran ile bu skalaya aliskin olanlar icib daha doğru renge ulaşılabilir. Bu arada doygunluk her zaman ki gibi vivid duyabileceğimiz canlılıkta. Her ne kadar bu kadar renklilik biraz göz yorsa da ben çok alıştığım icn mate10 proramı son derece doğru tonlara uyum ağlamakta zorlandım diyebilirim. Bu arada bir çok edge düşmanı bu telefonun kapalı kıvrımlarını edge olarak değerlendiremiyor ama bu haliyle edge nimetlerinden yararlanabilmenin de ayrıcalığını yaşıyor. Sonsuz ekran efektinin yanısıra, bildirimlerdeki edge ederlerini hep cok sevmisimdir.



    Kamerayı nedense mate10 pro kadar hevese kullanamadım daha. Beğenmediğim için değil, sanırım her konudaki başarılı donanımı fotoğrafı gerektiği zaman kullanmayı gerektiriyor. Nasıl olsa çok iyi bir kamera var hissiyatı ile bunu nasıl çeker diye öylesine fotoğraf çekme ihtiyacı duymadım. Ancak gördüğüm şu ki göz neyi görüyorsa onu çekiyor. Renkleri beyaz dengesine göre doğru görülüyor. Güneşin batarken verdiği sari tonları aynen yansıtıyor. Ornekn sagidaki gibi.









    Hız mi? Kendi gibi hızlı geçelim.



    Benim tek muzdarip olduğum konu 128'lige göre daha çok ısındığını hissediyorum. Bu durum genelde 37-42derece arasında cpu sıcaklığı olarak. Herhangi bir performans sorunu yaratmıyor ama bazı zamanlarda sıcaklık hissetmek hoş değil. Belki bir güncelleme ile düzelir diyorum benim cihaza has bir durum değilse. Tabi 512'lik kullanan diğer arkadaşlar bu konuda yorum yaparsa konu da aydınlığa kavuşur



    Unutmadan, ahize sesi bence bugüne kadar en başarılı samsung serisi. Bazen derdim ki samsung cep bilgisayarı yapıyor ama telefon özelliğini unutuyor. Bu sefer gayet güzel ama vodafone il acı olan volte dahi mate 10 prodaki berrak sesi sunamıyor. Yine de dediğim gibi beğendim. Tabi şebeke cekim konusunda bazı çekinceler de olabilir. Hiç sorun yok. Hatta s8' ile aynı operatör yanyana dururken eğer ikisi de full değilse, note 9 bir dış daha fazla gösteriyor.



    Kılıf olarak samsung orjinal protective kullanıyorum. Orjinal kılıflar her zaman saha doğru secim gibi geliyor bana anca 40 dolarlık kılıf artık oldukça yüksek fiyatlara geliyor.



    Fiyat konusuna girmeyeceğim cunki bu da samsung un sucu değil ki büyük ihtimalle ülkemizde dolar bazında çok daha ucuza disturbitore veriliyodur, ötv ve kur oranlarından dolayı. Sürekli hediye kampanyalari(pek başarılı olmasa da) ilk defa bu modelde böyle uzun sürdü. Iphonler geldikten sonra muhtemelen 10.000 tl altı amiral gemisi modeller ucuz satılacak.



    Note 9 kullanıcılarının hayırlı haberler almasıni, kullanmak isteyip henuz almamis olanlara da en kısa sürede sahip olmalarını temenni ederim.



    Saygılarımla.
    Hocam benim gibi iphone kullanip note 9 a gecmeyi dusunen birine rehber niteliginde olmuş. Eline emegine saglik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 10 da çok sağlam yenilikler bekliyorum.Ama gel görki onuda ancak note 11 de sağlamlaştırır eksiklerini giderir. İNŞALLAH note 8 im ozaman ları görür. Çok memnunum pil dışında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Note kullanicilari note4'trn beri tam istedikleri telefona kavusma hayalindeydiler. Note5 sinirli hafiza ve degismeyen pil nedeniyle kullanicilarin hevesini kirmisti. Sonrasinda degismeyen pil sorun olmaktan cikti ama note 7 de degismeyen pil daha buyuk soruna yol acti. Hemen her note kullanicisi kalem nedeniyle kendini alternatifsiz hissederken note 7'nin bu durumuna inanmak istememesi normaldi ancak Samsungun toplatma aciklamasi yaklasik 1 sene daha beklemek demekti. Bu nedenle note8 cok onemli bir modeldi. Genelde note serisinde cift sayili modeller devrimsel, tek sayili modeller makyajlidir. Iphondaki S gibi. Note 7 bu kurali bozuyordu ama arada note6 olmadigi icin devrimsel gelmesi gerekirdi zaten. Note 7'nin yarimnkalan bu misyonunu note8 aslinda devraldi. 18:9 ekran yapisi ve fizilsel butonlarin kalkmasi bunun en basit isaretiydi. 6gb ram da donanimin gucunu isaret ediyordu ama pil yonunden hala zayif olan note 8 en cok elestiriyi buradan aldi dogal olarak. Amiral gemisinde olmayan stereo hoparlorler de biraz eksik kalan yonuydu.



    Note9 ise aslinda makyajli olarak gelmesi gerekirken tum modellerin 1 adim otesinde ozelliklerle gelirken birnde alternatif 8gb ram 512 gb hafiza secenegi ile note severleri heyacanlandirdi.



    Bir iphone kullanicisi acisindan belki bunlar cok bilinmez ama note kullanicisi icin note9'un degerini aktarmak istedim.



    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Fanboy X A kullanıcısına yanıt
    geçmişte de ayfon modelleri ilk çıktıklarında da düşük batarya kapasitesi ile rakiplerine meydan okuyabiliyordu.. ama güncellemelerle s.çtı ve rakiplerin gerisine düştü.. samsung ise güncellemede bug varsa kısa süre sonra yama ile düzeltip ilk gün perfomansına(hem hız hem batarya)geri döndürebiliyordu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar note 9 'un on kamerasında portre modu var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazımı yakın zamanda satmayı planlıyorum. Kılıfla kullandım hiçbir çizik vs falan yoktur. Tek olarak satmıycam yanında açılmamış IconX ile beraber satacağım. iPhone 7 Plus'tan sonra ne P20 Pro'da ne de Note 9'da maalesef aradığımı bulamadım. iPhone bana daha bi başka geliyor açıkçası. Bundan sonra da Android telefon alıp paramı boşa harcamam öğrenmiş oldum (kendi açımdan). İlgilenenler mesaj bırakabilirler (128/6 Mavi).
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sstarr

    Arkadaşlar note 9 'un on kamerasında portre modu var mı ?
    Var. Selfie odağı olarak geçiyor. Ama diğer telefonlar gibi detaylı değil. Tek bir sahne sadece otomatik odak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ß@R!$

    Arkadaşlar cihazımı yakın zamanda satmayı planlıyorum. Kılıfla kullandım hiçbir çizik vs falan yoktur. Tek olarak satmıycam yanında açılmamış IconX ile beraber satacağım. iPhone 7 Plus'tan sonra ne P20 Pro'da ne de Note 9'da maalesef aradığımı bulamadım. iPhone bana daha bi başka geliyor açıkçası. Bundan sonra da Android telefon alıp paramı boşa harcamam öğrenmiş oldum (kendi açımdan). İlgilenenler mesaj bırakabilirler (128/6 Mavi).
    İphone' un nesi başka geliyor? Üstelik miadı dolmuş, çağ dışı iphone 7, XS Max olsa belki tartışılır diyeceğim ama o sinir bozucu, kısıtlayıcı sistem hala aynı, iphone 100 çıksa da bu değişmeyecek.

    Ben uzun süreler iphone kullandım, son olarak 8 Plus' tan geçtim ve son derece memnunum.

    Cihaz eleştirilir filan ama konu genelinde cihazı almayı parayı boşa harcamak olarak ifade etmek, diğer insanlara ayıp olmuyor mu?
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Iphoneda artık herşeyi yapabiliyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapma ya :) o zaman yeni cihazınız ile size mutluluklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 23 Eylül 2018; 13:6:48 >
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Ben 7 plustan gectim.Gayet memunum beklentilerimi fazlasiyla karsiladi.Bu ekrandan sonra 7 plusin ekranına bakasım gelmiyor acikcasi.Memnun olmadiginiz konulari detayli yazabilir misiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARIFYASIN -- 23 Eylül 2018; 13:5:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Apple Fanboy X

    Bu mesaj silindi.
    Yenilik derken apple ne yeniligi yapiyor. Androidin ozelliklerini kopyaliyor.

    Note 9a 7nm islemciler yetismedi note10na kaldi.

    Bu forumda birisinin pilinin patladigina sahit olmadik. Iphonun yeni islemcisi enerji tasarrufu oldugu icin 3bin mah geciyor.

    Ios guncelleme verse ne olacak degisen birsey olmuyorki ios 8 ile ios11 cok kucuk degisiklikler disinda bir farki yok ki.

    Android telefonlar zaten maximum 3sene satista kaldigi icin o kadar guncelleme veriliyor. S10 cikinca s8 satisi kesilecek. Hem guncelleme cikinca adam gibi guncelleme cikiyor. Sistem bastan asagi yenileniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ARIFYASIN

    Ben 7 plustan gectim.Gayet memunum beklentilerimi fazlasiyla karsiladi.Bu ekrandan sonra 7 plusin ekranına bakasım gelmiyor acikcasi.Memnun olmadiginiz konulari detayli yazabilir misiniz.
    Yazayım:

    1.Batarya. 4000 mAh olabilir kağıtta ama kullanımda kesinlikle yetmiyor.
    2.Stabilite eksikliği. Bir gün sabaha kadar %5 gidiyor, bir gün %2 gidiyor, diğer gün %8 gidiyor.
    3.Bazı uygulamalarda açma hataları. Daha önce de değindim.
    4.Kamera.
    5.2.elde fiyatın ani düşüşünden dolayı satıp XS MAX 512'lik almayı düşünüyorum. Arkadaşım ABD'ye gidecek 9 bine alıp bunu da güzel bi fiyata satabilirsem IconX ile dediğim gibi hem biraz da yatırım için iPhone'a geri dönmek istiyorum. Malum 2 yıl önce 4200'e aldığım iPhone 7 Plus'ın fiyatı şu an 7300.
  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.