Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.360
Cevap
170
Favori
370.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hediye kampanyası için başvurunuz alındıdan sonra herhangi mesaj gelen var mı? Bana gelen giden yok da :)
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    SD li. Satılmayacak Türkiye de.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blueDr

    Yok yok yok,gene güncelleme yok bugün de yaw
    Size güncelleme müncelleme yok Samsung çıkmamış telefona güncelleme vermekle meşgul şu an Türkiye dünyada ilk güncelleme verdiği ülkelerden..https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750F/TUR/download/A750FXXU1ARII/236003/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERKAN BEY -- 22 Eylül 2018; 21:37:48 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vbalikci

    SD li. Satılmayacak Türkiye de.
    Daha önceleri sonradan piyasaya girerdi, kesin bilgi mi hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Paralel ya da yurt dışı gelir resmi hiç sd li gelmedi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SF01 S kullanıcısına yanıt
    Aynı problem bende de var arkadaşlar. Çok sık olmasa da ara ara oluyor. Kapatıp açınca düzeliyor. Hattım Turkcell. Siz bir çözüme ulaştınız mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vbalikci

    Paralel ya da yurt dışı gelir resmi hiç sd li gelmedi.
    Ha evet pardon pararel ithalat yazmayı unutmuşum :) Dediğim onlardı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Bir kere adı ofsayt😂 bence çok gereksiz ben spigen kullanıyorum içinden iki tane çıkıyor şu an zam gelmiş 79 lira ama Şu haliyle bile gayet uygun bence cam almayı pek tavsiye etmiyorum orta noktaları yapışmaya biliyor ve dokunmatik hassasiyetini etkiliyor en iyisi Nano ekran koruyucu takmak spigen neofleks gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Eğer o paraları vereceksen cam filmi yerine Samsung'un orijinal kapaklı Clear wiev kılıfını al bin kat daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BRAVEHEARTH1977

    Eğer o paraları vereceksen cam filmi yerine Samsung'un orijinal kapaklı Clear wiev kılıfını al bin kat daha iyi
    Kapaklı kılıflar güzel ama benlik değil hocam, ismi ofsayt evet :) alacağımdan değilde alıp kullanan varsa fikir edinebilirim diye yazmıştım.

    Ülkede olsa dome markasının camı var, efsane.
  • Almayi düşünen varsa guzel bir inceleme



    https://youtu.be/wzNesgXFgKg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 9 çöp yazinca sanirim insanlarin basi göğe eriyor.biri kalemli biri kalemsiz, biri ios,biri android, ikiside kendi ekosistemleri nin en iyi telefonları birine kaka diyince oteki daha iyi telefon olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu aldığımdan bu yana ilk kez bu akşam kamerayı kullanmak kısmet oldu. Otomatik modda çektiğim bir fotoğraf, açıkçası beklediğimden iyi bir sonuç. Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple Fanboy X A kullanıcısına yanıt
    ı phone nun en büyük şansızlığı ve en kötü tarafı zaten çaresizliğin getirdiği bir eziklik içerinde komplexe giren kullanıcılarıdır.ben daha ı phone forumuna giripte yorum kıyas yapan insan görmedim çünkü samsung özelinde note 9 kullanıcısı buna gerek duymaz nasıl bir telefona sahip olduğunu farkını tadını bilir kendine güvenir.. note 9un ne kadar iyi üstün ve farklı olduğunu ortaya koyan çok şey izledim gördüm deneyimledim ancak hiçbirisi ezik ı phone fanlarının çırpınışı kadar etkili olmadı insanların gözünde.. aynı testi daha önce daha farklı sonuçlar ile paylaşan bir kanalın ne hikmetse sonuçları ı phone x çıkışından sonra tamamen duygusal sebepler ile değişiyor.. samsungun birinci olduğu global cep telefonu satışında huawei in bile arkasına düşen 3. sırada bulunan ı phone marka amblemindeki meşhur büyük ısırığın daha fazlasını samsungtan almaya devam edecektir asıl siz bundan emin olun..https://www.youtube.com/watch?v=WohCuSb3dsM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEARTH1977 -- 22 Eylül 2018; 23:24:58 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtcbk

    Kameranızı kullanan bir program arka planda açık kalıyordur kuvvetle muhtemel..

    Yıllar önce note 5 te video çekmek istediğimde çoğu zaman video başlatılamadı hatası alıyordum ve yeniden başlatmadan çözülmüyordu. Forum ortamında dahi hiç bir şekilde çözüm bulamadım. Aradan geçen birkaç ayın sonunda keşfettim ki arama kaydedici program telefon konuşması bittiğinde kendini kapatmayıp ses kaydına devam ediyor ve videoyu açmak istediğimde de mikrofon, kaydedici programında aktif olduğundan video başlatılamıyor.... kayıt programını silince aylarca çektiğim dert de son bulmuştu..

    Bunun gibi bir çakışma sizde de söz konusu olabilir..



    Saygılar..
    Maalesef tüm uygulamarı gözden geçirdim zaten pek bi uygulama kullanmıyorum Face Instagram Whatsapp hariç yine bu uyarıyı verdi. ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beyler bu goodlock 2018 ilerde note 9 ' a gelecek özellikler mi?
  • Note9 ile maceramda 1 haftayı geride bıraktım. Note 4 halefi note5'in o zaman için değişmeye bataryası ve arttirilamayan hafızası nedeni ile baslayan mecburi ayrılıktan sonra aradığım tüm özellikleri bir araya getiren note9'un 8gb'lik versiyonu ile eski bir dosta kavuşmuş gibiyim.



    Belki note8 kullanıcıları için çok heyacan uyandırmasa da note9 bu seriye uzun süre ara verenler için heyacan verici. Tabi bazı özellikleri aşımında ben c9 proza deneyimledigim için ilk diye note9 'da lanse edilmesi konusunda düzeltme de yapmak isterim.



    Örneğin 4000 mah bataryayı samsung ilk defa note9'da kullanmiyor. Ülkemizde resmî satışı olmayan c serisi ile samsung çin, hindistan, piyasasına yaklaşık 2 sene önce tanıştırdı bu bataryayı. C9 da 6 inç ekran ama daha yavaş bir işlemci ile 1 günü çıkarabilen bu kapasitedeki pil,note9'da yeni olmasının da etkisi ile daha kararlı çalışıyor.



    2. Konu stereo hoparlörler. Bu da s9'da lanse edild ama c9 proda da dolby atmos desteğinden yoksun olarak mevcuttu. Note serisi ilk çıktığı dönemde kalem avantajına karşılık kamera ve ses konusunda bir adım geri planda tutulurken şimdi her iki konuda da zirveye oynayarak note kullanıcısını başka arayışlara yöneltmiyor. Kısaca ses konusu da gayet güzel.



    Ben kalemi resim için kullanmam ama isim gereği imzalanması gereken evraklara kağıt olmadan ekran üzerinden hızlıca işlem yapabilmek gerektiğinde kurtarıcı oluyor. Yine klalemsiz modellerde açmadığım not alma uygulamasını hepnel altında tutuyorum.



    Ekran zaten samsung'a yakışır kalitede. Sarimtiraktir, soluktur gibi yorumlar özellikle demo cihazlar üzerinden çok fazla yapılıyor. Ben de ilk teshir cihazı aldığında yaptığım ayar uyarlanabilir ekran oluyor ve o sarımsı efekt bir anda beyaza dönüyor. Kırmızı tonu azaldikca ekran soğuğa döner ve mavimsi ekran ile bu skalaya aliskin olanlar icib daha doğru renge ulaşılabilir. Bu arada doygunluk her zaman ki gibi vivid duyabileceğimiz canlılıkta. Her ne kadar bu kadar renklilik biraz göz yorsa da ben çok alıştığım icn mate10 proramı son derece doğru tonlara uyum ağlamakta zorlandım diyebilirim. Bu arada bir çok edge düşmanı bu telefonun kapalı kıvrımlarını edge olarak değerlendiremiyor ama bu haliyle edge nimetlerinden yararlanabilmenin de ayrıcalığını yaşıyor. Sonsuz ekran efektinin yanısıra, bildirimlerdeki edge ederlerini hep cok sevmisimdir.



    Kamerayı nedense mate10 pro kadar hevese kullanamadım daha. Beğenmediğim için değil, sanırım her konudaki başarılı donanımı fotoğrafı gerektiği zaman kullanmayı gerektiriyor. Nasıl olsa çok iyi bir kamera var hissiyatı ile bunu nasıl çeker diye öylesine fotoğraf çekme ihtiyacı duymadım. Ancak gördüğüm şu ki göz neyi görüyorsa onu çekiyor. Renkleri beyaz dengesine göre doğru görülüyor. Güneşin batarken verdiği sari tonları aynen yansıtıyor. Ornekn sagidaki gibi.





    Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]



    Hız mi? Kendi gibi hızlı geçelim.



    Benim tek muzdarip olduğum konu 128'lige göre daha çok ısındığını hissediyorum. Bu durum genelde 37-42derece arasında cpu sıcaklığı olarak. Herhangi bir performans sorunu yaratmıyor ama bazı zamanlarda sıcaklık hissetmek hoş değil. Belki bir güncelleme ile düzelir diyorum benim cihaza has bir durum değilse. Tabi 512'lik kullanan diğer arkadaşlar bu konuda yorum yaparsa konu da aydınlığa kavuşur



    Unutmadan, ahize sesi bence bugüne kadar en başarılı samsung serisi. Bazen derdim ki samsung cep bilgisayarı yapıyor ama telefon özelliğini unutuyor. Bu sefer gayet güzel ama vodafone il acı olan volte dahi mate 10 prodaki berrak sesi sunamıyor. Yine de dediğim gibi beğendim. Tabi şebeke cekim konusunda bazı çekinceler de olabilir. Hiç sorun yok. Hatta s8' ile aynı operatör yanyana dururken eğer ikisi de full değilse, note 9 bir dış daha fazla gösteriyor.



    Kılıf olarak samsung orjinal protective kullanıyorum. Orjinal kılıflar her zaman saha doğru secim gibi geliyor bana anca 40 dolarlık kılıf artık oldukça yüksek fiyatlara geliyor.



    Fiyat konusuna girmeyeceğim cunki bu da samsung un sucu değil ki büyük ihtimalle ülkemizde dolar bazında çok daha ucuza disturbitore veriliyodur, ötv ve kur oranlarından dolayı. Sürekli hediye kampanyalari(pek başarılı olmasa da) ilk defa bu modelde böyle uzun sürdü. Iphonler geldikten sonra muhtemelen 10.000 tl altı amiral gemisi modeller ucuz satılacak.



    Note 9 kullanıcılarının hayırlı haberler almasıni, kullanmak isteyip henuz almamis olanlara da en kısa sürede sahip olmalarını temenni ederim.



    Saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    bu güzel akıcı detaylı ve seviyeli mesajın için teşekkürler.bende bir note kullanıcısı olarak geçtiğimiz ay note 9 a geçtim. çok güzel ve zirveye oynayan standartları belirleyen bir telefon olmuş.bende bu güzel telefona samsung clear wiev kılıf aldım sanada tavsiye ederim.telefonunu keyifle kullanman dileğiyle..
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    eğer yanlış bilmiyorsam android pie güncellemesi ile gelmesi planlanan samsung experience 10 versiyonu ile zaten bu özellikler gelecek note 9 a .açıkcası bu olmadan kurcalamaya gerek yok bence..
  • Bir Galaxy Note Fan Edition kullanıcısı olarak bu fiyat bandında bu telefona bu kadar para veremem. ilk çıktığında 7500 TL idi. Sonra 9299 TL oldu. Şuan 8299 TL'ye düştü.



    Note Fan Edition, S-pen ve 4gb ram ile ihtiyacımı hayli hayli karşılıyor. 1.5gb ram boşta bile kalıyor. Donma, kasılma yok. Ben bu telefonu anca 3 yıl sonra alırım alırsam eğer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.