Şimdi Ara

Samsung Galaxy Buds Pro ( DIKKAT REPLIKA SAHTE!!!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
8.657
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hala satış yapmaya devam ediyor şaka gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl olabilir abi kafayı yiycem ya ne diyip de açtırıyor bu herif engelini Hepsiburada ekibi aptal mı ne anlamıyorum...



    Bu arada @townat34 hocam çok büyük ihtimalle dediğim gibi çıkar sonuç. Çünkü hepsiburada müşterileri korkutarak, zorla para iadesi yapıyor ve seçimlik haklarını kullanmasına müsade etmiyor. Videoyu izlerseniz anlaşılır sanıyorum.




    Samsung Galaxy Buds Pro ( DIKKAT REPLIKA SAHTE!!!)
  • yamyamu kullanıcısına yanıt
    Benim başıma buna tarz iki olay geldi. Trendyoldan almıştım birinde eksik ürün birinde yanlış ürün geldi. Tüketici hakem heyetine verdim. Trendyol biz sadece aracı kurumuz bizlik birşey yok gibi birşey demiş, savunmuş yani. Tüketici hakem heyetide hiç incelemeden kapatmıştı konuyu. Trendyol değil yani, Trendyoldan aldığım mağazayı şikayet etmeliymişim galiba. Bende anlamadım tam :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • townat34 T kullanıcısına yanıt

    Hocam savunma olarak illa ki öyle bir argüman ortaya koyacaklar bunda bir sıkıntı yok. Ama şöyle bir nüans var; mesela bu durum AVM içerisindeki bir mağaza bize yamuk yaptığı için AVM'yi şikayet etmek değil...


    Haliyle pazaryeri modeliyle iş yapan siteler o kadar kolay işin içinden sıyrılamıyor :) Mesela hepsiburada üzerinden konuşacak olursak aşağıdaki resimde göreceğiniz üzere hepsiburada ismine ve onların bu yazdıklarına güvenerek alıyorsunuz ürünü, yoksa siksokelektronik nokta com adresinde aynı fiyata satılsa gidip almayız değil mi? Demek istediğim aracı kurum; iş komisyonları toplamaya gelince okey ama elini taşın altına sokmaya gelince "valla bizle alakası yok" demek değildir yani, keşke herkes haklarını bilip gereğini yapsa da hak ettiklerini bulsalar Samsung Galaxy Buds Pro ( DIKKAT REPLIKA SAHTE!!!) 




    Samsung Galaxy Buds Pro ( DIKKAT REPLIKA SAHTE!!!)




  • yamyamu kullanıcısına yanıt
    Haklisin. Umarım senin adına olumlu sonuçlanır kardeşim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi townat34 -- 30 Aralık 2021; 1:15:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yamyamu kullanıcısına yanıt
    Bunlar eklenirse ve güzel bir yazı yazılarsa alınma ihtimali olabilir. Şansı denemekte fayda var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yamyamu kullanıcısına yanıt

    Daha sonra tekrar yorum yazdım her cihaza aynı yurt dışı cihazına ait seri numarası yazmışlar hepsi sahteymiş.

  • adamlar boş durmuyor, şimdi de SAKU Kulaklık diye bir mağaza ile aynı ürünü satıyorlar.. siz istediğiniz kadar şikayet edin; ben bu malı her türlü satıcam der gibi bir havaları var. Trendyolda da benzer bir ilan var.


    Samsung Galaxy Buds Pro ( DIKKAT REPLIKA SAHTE!!!)
  • Konu sahibine tesekkurler. Fiyat alarmi kurmustum indirimi gorunce baliklama atladim. Sonra indirim cok fazla gelince arastirirken buldum konuyu ve iptal ettim siparisi. Meten elektronik adi altinda yeni magaza acmis. Bu hepsiburada ne yapmaya calisiyor anlamadim. Goz gore gore dolandiricilara izin veriyor. Buyrun link aman uzak durun.

    https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-buds-pro-bluetooth-kulaklik-phantom-silver-sm-r190nzvatur-p-HBV000018I04N?magaza=MetenElektronik&url_src=and-product-detail

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beratt06 kullanıcısına yanıt

    Hocam ağrı yapmayan f/p ne önerirsiniz?

  • Konu sahibi başlığı düzeltsin yorumları okumadan atlayan olabilir.





  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

    Soruları da kendileri sorup cevaplamış

  • Uyumlu diye satıyorlar sorunca süpercopy deyimi kullanıyorlar orijinal değil, insanlar tercih ediyor. Neden? belki hava atacak, belki ekonomik yetersizlik...


    Sahtesini orijinal diye yüksek fiyatla verse dolandırıcı diyeceğim fakat şu anda pilde bile aynı şey yaşıyoruz.


    Bir başka açıdan bakarsak, orijinalini satanlar da bir nevi dolandırıcı olarak nitelendirilebilir.

    Bir kulaklık gerçekten bu kadar fiyat eder mi? düşünün neredeyse asgari ücretin yarısı..

  • arkuzgun A kullanıcısına yanıt

    samsung buds pro'yu orjinal samsung türkiye mağazasından teyit ettirmiş biri olarak yaklaşık 5 ay kullandım.. alır almaz satmak istedim ancak satılmadı, türkiyede samsung ürünleri 2.elde para etmiyor malum.. ben de 5 ay kullanmak zorun kaldım.. KESİNLİKLE HAYAL KIRIKLIĞI ... youtubeda o kadar övgü dolu incelemeleri vardı ki dedim deniyecem kafaya koydum.. yoksa o ara elimde airpods pro ve huawei freebuds pro vardı.. 3. bir kulaklık olarak bunu aldım.. abi her türlü uçla denedim 400-500tl verip özel kulaklık ucu aldım falan.. yok abi ses kalitesi airpods pro ve huawei freebuds pro'dan kötü net bir şekilde vasat bir kulaklık, üstelik o kadar kötü tasarlamışlar ki az bir müzik dinliyim desen kulakları acıtmaya başlıyor şaka gibi..



    Bence bu kulaklığın zaten çok sahtesi var.. orjinalini bulmak zor ve kesinlikle o parayı hak edecek kalitede bir kulaklık değil.. siz siz olun başka kulaklıklar bakın..





  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.